Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Toprak at üzerime olmadı böyle deseydin8 aylık evliyim 3 ay korunduk ve bıraktım boyum 1.70 kilom 87 balık etmiyim yani ama bu akşam bize çaya geldi ve çok kilolusun ve hamile kalamıyorsun yumurtaliklarin yağlanmıştır dedi ben tabi cok bozuldum kendini tut dedi moralim çok bozuk bu konuda önerileriniz nedir ??
Amin canım çok tesekkür ederim. Benimde kayıplarım ve kimyasal gebeliğin oldu. Dr'ların söylediği hamile kalıyor olabilmenin büyük avantaj olduğu.Maşallah Allah hayırlı bir evlat etsin inşallah yavrunuzu.Ablam ilk evlendiğinde bir düşük yaşamış iki sene öncede kimyasal gebelik geçirdi tüp bebek denemeleri olmuş devlette ama ayrıntı bilmiyorum daha doğrusu soramıyorum üzülmesin diye.Amin inşallah herkesin hayırlı evlatları olur.
8 aylık evliyim 3 ay korunduk ve bıraktım boyum 1.70 kilom 87 balık etmiyim yani ama bu akşam bize çaya geldi ve çok kilolusun ve hamile kalamıyorsun yumurtaliklarin yağlanmıştır dedi ben tabi cok bozuldum kendini tut dedi moralim çok bozuk bu konuda önerileriniz nedir ??
önerim kayınvalidenle resmi olman fazla samimiyet böyle boş ağız yapar...8 aylık evliyim 3 ay korunduk ve bıraktım boyum 1.70 kilom 87 balık etmiyim yani ama bu akşam bize çaya geldi ve çok kilolusun ve hamile kalamıyorsun yumurtaliklarin yağlanmıştır dedi ben tabi cok bozuldum kendini tut dedi moralim çok bozuk bu konuda önerileriniz nedir ??
Alınmıyorum canım ama benim aşırı bir kilom yok olsa idi cekinmez söylerdim bildiğin balık etmiyim lop lop çıkmıyor yağların ve bunu onun dışındaki herkez söylüyor bir ara da boyun çok uzun diyordu ama kesinlikle haklısın sağlıklı beslenmek insan kendisi için ve onerin için çok teşekkür ederimAlinmayin ama soylediginiz kilo ve boy balik etinin otesine gecirir insani.
Kv nin uslubu cirkin cok cirkin ama fazla kilo cocuk sahibi olmaya engel evet.
Kendi sagliginiz icin yemenize kilonuza dikkat edin.
Evlilikten sagutmaya yemin atmış sanki beni170 boya 87 kılo asırı abartı kılo degıl sessız kalma kaldıkca o lafları cok duyarsın. Bılmedıgın seylere yorum yapman cok komık de benım kılom asırı degıl de begenmıyorsa oglun alsın zayıf bırını yapsın cocuk de. Ogluda annesını susturacagı yerde bıde aranızmı bozuluyor bu ınsanlar ne kadar hadsız yaa evlendın dıye yuzune tukurmeyecegın ınsanlar yumurtalıklarına kadar laf soyleyrbılıyor
Kesinlikle katiliyorumönerim kayınvalidenle resmi olman fazla samimiyet böyle boş ağız yapar...
AynenToprak at üzerime olmadı böyle deseydin
Hadszmis kvde.
Sonuçta onda ve eşinde bir sorun olabilir bunu aşikar edip onu üzmek istemedim söylemek isteseydi söylerdi zaten irdelemek bana doğru gelmiyor bu sebepten.Amin Rabbim herkesin kalbine göre versin herşeyi çok teşekkür ederimAmin canım çok tesekkür ederim. Benimde kayıplarım ve kimyasal gebeliğin oldu. Dr'ların söylediği hamile kalıyor olabilmenin büyük avantaj olduğu.
Ve ne kadar incesiniz ki soramıyorsunuzsizinde kalbinize göre versin Allah
![]()
Keşke herkes böyle düşünseSonuçta onda ve eşinde bir sorun olabilir bunu aşikar edip onu üzmek istemedim söylemek isteseydi söylerdi zaten irdelemek bana doğru gelmiyor bu sebepten.Amin Rabbim herkesin kalbine göre versin herşeyi çok teşekkür ederim![]()