Bu kv derdi nedir benimle :(

Yumurta yaglanmasi mi olurmus :D

Canim sen o sirada niye bi kahkaha patlatmadin?
Ben olsam gülerdim.. yumurta yaglanmasi neyin nesi hahahah

Bu arada bosver kv deyi.. torun istiyor diye sorun ariyor... yumurta yaglanmasini uyduran daha neler uydurur :D

8 aylık evliyim 3 ay korunduk ve bıraktım boyum 1.70 kilom 87 balık etmiyim yani ama bu akşam bize çaya geldi ve çok kilolusun ve hamile kalamıyorsun yumurtaliklarin yağlanmıştır dedi ben tabi cok bozuldum kendini tut dedi moralim çok bozuk bu konuda önerileriniz nedir ??
Toprak at üzerime olmadı böyle deseydin😏
Hadszmis kvde.

Maşallah Allah hayırlı bir evlat etsin inşallah yavrunuzu.Ablam ilk evlendiğinde bir düşük yaşamış iki sene öncede kimyasal gebelik geçirdi tüp bebek denemeleri olmuş devlette ama ayrıntı bilmiyorum daha doğrusu soramıyorum üzülmesin diye.Amin inşallah herkesin hayırlı evlatları olur.
Amin canım çok tesekkür ederim. Benimde kayıplarım ve kimyasal gebeliğin oldu. Dr'ların söylediği hamile kalıyor olabilmenin büyük avantaj olduğu.
Ve ne kadar incesiniz ki soramıyorsunuz💕 sizinde kalbinize göre versin Allah💕

8 aylık evliyim 3 ay korunduk ve bıraktım boyum 1.70 kilom 87 balık etmiyim yani ama bu akşam bize çaya geldi ve çok kilolusun ve hamile kalamıyorsun yumurtaliklarin yağlanmıştır dedi ben tabi cok bozuldum kendini tut dedi moralim çok bozuk bu konuda önerileriniz nedir ??

Alinmayin ama soylediginiz kilo ve boy balik etinin otesine gecirir insani.
Kv nin uslubu cirkin cok cirkin ama fazla kilo cocuk sahibi olmaya engel evet.
Kendi sagliginiz icin yemenize kilonuza dikkat edin.

Ne zaman korunmayı bıraktığınız ile ilgili bilgi sahibi olmamalı idi. Ayrıca bu cümleleri Kuran tiplemeler çok zayıf olsanız da çocuk tutunamaz bu zayıflıkla der.

önerim kayınvalidenle resmi olman fazla samimiyet böyle boş ağız yapar...

KV.alzaymır hastasiydi cok kotu bir hastalıktır,1senesini ayakta,son 4ayini yatakta baktim allah kimsenin basina vermesin sag saydı yaparmiydi boyle seyler bilmiyorum ama etrafimdakilerde KV,olarak iyi insanlar degilbe anacim bunedir yani birakin evlenmisler kendi elinle evlendirmisin oğlunu halaa burnunu sokma islerine cagirirsa git ye iç don evine ama sus yani sus onlar bilir çocukmu kariyermi yapcaklarini:işsiz:

170 boya 87 kılo asırı abartı kılo degıl sessız kalma kaldıkca o lafları cok duyarsın. Bılmedıgın seylere yorum yapman cok komık de benım kılom asırı degıl de begenmıyorsa oglun alsın zayıf bırını yapsın cocuk de. Ogluda annesını susturacagı yerde bıde aranızmı bozuluyor bu ınsanlar ne kadar hadsız yaa evlendın dıye yuzune tukurmeyecegın ınsanlar yumurtalıklarına kadar laf soyleyrbılıyor

Alinmayin ama soylediginiz kilo ve boy balik etinin otesine gecirir insani.
Kv nin uslubu cirkin cok cirkin ama fazla kilo cocuk sahibi olmaya engel evet.
Kendi sagliginiz icin yemenize kilonuza dikkat edin.
Alınmıyorum canım ama benim aşırı bir kilom yok olsa idi cekinmez söylerdim bildiğin balık etmiyim lop lop çıkmıyor yağların ve bunu onun dışındaki herkez söylüyor bir ara da boyun çok uzun diyordu ama kesinlikle haklısın sağlıklı beslenmek insan kendisi için ve onerin için çok teşekkür ederim 🙂

170 boya 87 kılo asırı abartı kılo degıl sessız kalma kaldıkca o lafları cok duyarsın. Bılmedıgın seylere yorum yapman cok komık de benım kılom asırı degıl de begenmıyorsa oglun alsın zayıf bırını yapsın cocuk de. Ogluda annesını susturacagı yerde bıde aranızmı bozuluyor bu ınsanlar ne kadar hadsız yaa evlendın dıye yuzune tukurmeyecegın ınsanlar yumurtalıklarına kadar laf soyleyrbılıyor
Evlilikten sagutmaya yemin atmış sanki beni

Kadin dogru demis ,kilo fazlasi hamile kalmayi zorlastiriyor,hormonlar yumurtlama bozuluyor,biraz patavatsiz belli ki ,bebek dusunuyorsaniz zayiflayin ,gebelik logusalik derken 20 kilo fazla 40 olur,bi insulin direnci troit baktirin

Yumurtalık yağlanması mi ? Inşallah margarinle değil de tereyağı ile yağlamıştır o zaman daha bi kıymetli oluyor...
Reis sana tek onerim kaynanandan uzak dur...
Kafa kırık onun...
Allah yardımcınız olsun

bu kv ler de hergün bir level daha atliyorlar
yumurta yağlanması oda iyidi :KK70::KK70::KK70:
benimkide bana yeni evlendiğim zaman doğum kontrol hapıyla korunuyorum diye sürekli birilerinden bahsediyordu, işte falancanın gelini hap içmişde yumurtalıkları kurumuşda o yüzden yazık çocuğu olmamışta, 20 senelik evliymişde, ne denediyse olmamışta
direk içme yumurtalıkların kurur da diyemiyor, biliyor çünkü duyacaklarını
başkalarından vurmaya çalışıyordu beni garibim :işsiz:
benimki kurutuyor sizinki yağlandırıyor, hepsi değişik bunların

onun dediklerine takılmayın ama kendi sağlınız için kilo verin mutlaka
yaklaşık 17 kilo fazlalığınız var birde hamile kalırsanız 30 olur, doğum sonrası vermek çok zor olur.
Şimdiden çaresine bakın kendiniz için

Torunun olmayacak diye cok mu korkuyorsun? Olunca sen bakacaksin herhalde deyiverin. Patavatsiza ayni sekilde cevabini vermek lazim

Amin canım çok tesekkür ederim. Benimde kayıplarım ve kimyasal gebeliğin oldu. Dr'ların söylediği hamile kalıyor olabilmenin büyük avantaj olduğu.
Ve ne kadar incesiniz ki soramıyorsunuz💕 sizinde kalbinize göre versin Allah💕
Sonuçta onda ve eşinde bir sorun olabilir bunu aşikar edip onu üzmek istemedim söylemek isteseydi söylerdi zaten irdelemek bana doğru gelmiyor bu sebepten.Amin Rabbim herkesin kalbine göre versin herşeyi çok teşekkür ederim🥰

Kırılmayın, kızmayın ama pek balık etli değilsiniz. Boyunuza göre kilo oranının en üst sınırından 12 kilo fazlanız var, ideal kilonuza göre ise 22 kilo daha ağırsınız.

Yumurtalık yağlanması komik olmuş ama fazla kilo bazı durumlarda hamile kalmaya engel olabilir. Bunun için öncelikle bir doktor kontrolünden geçmelisiniz. Üreme organlarınız ve hormonlarınız kontrol edilmeli.

Ek olarak doğumda alacağınız kiloları da göz önünde bulundurursanız hamilelik öncesinde biraz kilo vermeniz hem sizin hem de bebeğin sağlığı için iyi olacaktır.

Back
X