Bu merak ne anlamadım

Biraz onuda anlasan. Muhtemel kayninla kaliyodu kaynin evlendi. Yalniz kaldı. Birde psikolojisi bozulmuştur ikiside evli ben ortada kaldım diyede düşünüyordur. Idare et bence sen kazanırsın.

Siz böyle ödedikçe hiç çalışmaz. Nasılsa öyle böyle para geliyor. Ayıp yahu.
Siz böyle ödedikçe hiç çalışmaz. Nasılsa öyle böyle para geliyor. Ayıp yahu.
Keşke vermesek anlamıyor ki eşim. Sokakta mi kalsın diyor . Ödemedik küfür etti annesi . Beddua ediyo ödemeyince . Para yok diyoruz anlamıyor. Bıktırdı artık şaşırdık npcagimizi . Işe girip girip çıkıyor işten . Bi annenize bakamiycakmsnz diye duygu sömürüsü yapıp anneliğini kullaniyor

Çok zor gerçekten. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Kayınvalideniz gelince siz sürekli dışarıda bir şey bulup çıkın. Evde yemek varmış yokmuş umursamayın. Kocanız bir şey derse “aa annen var yapar diye düşündüm” dersiniz. Para pulu da eşiniz düşünsün.

benim annem 55 yaşında hademelik yapıyor hala ekmeğini taştan çıkarıyor 47 yaşında kadın da sülük gibi gelinine oğluna yapışmış, bi çözüm önerisi veremicem ama cidden kaynananızı yolmak istedim şu an

KV değil de ergenlik çağına yeni girmiş birisini evlatlik almışsıniz bence. Kafasına göre gelip harçlık almalar kalmalar yatak sofra toplamama evin kurallarına uymama. Eşiniz sizden tarafsa müdahale edecek. Değilse laftan da anlamiyorsa ben olsam gelince iş beklerim KV den hatta yaptırırım da. Kimsenin hizmetçisi değilsiniz. O gelince bir hasta numarası başınız tutsun mesela. Yeni evli oğluna da üzüldüm. Allah sabır versin evlerden ırak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…