Bu mesaj bir bahane mi?

suzanna32

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2018
6.514
7.435
83
Yeni bir ilişkiye başladım bu beyefendi 2 ay peşimden koştu sürekli hayır dedim çevresi tarafından beğenilen çok karizmatik biri kabul etmeme sebebim eski erkek arkadaşımın uzaktan arkadaşı olmasıydı.. bana o sadece merhabalaştığım biri dedi dost olduk ama ona her zaman hayır dedim birgün kahve içerken planlarım var gibi bir şey dedim birlikte uygulayalım dedi o an ortam güzeldi ve bende hoşlanmaya başladım tamam dedim ilişkimiz başladı 10 gün boyunca her gün arayan ilgili olan adam birden bire ortadan kayboldu babamla kavgalıydım diye.. ona beni hayal kırıklığına uğrattın dedim mesajı bu oldu.. tek düşündüğüm acaba eski sevgilimle bana oyun mu oynadılar??
FBC0DCDF-409A-4A5F-AC73-5879EA97C683.webp

iki ay peşinden koşarken içinde bulunduğu durumdan haberi yokmuymuş?
bu şey tam olarak sorun sende değil bendenin geniş açıklaması..
Vardı anlatıyordu sorunlarını ama ilişkide bambaşkaymış

Yeni bir ilişkiye başladım bu beyefendi 2 ay peşimden koştu sürekli hayır dedim çevresi tarafından beğenilen çok karizmatik biri kabul etmeme sebebim eski erkek arkadaşımın uzaktan arkadaşı olmasıydı.. bana o sadece merhabalaştığım biri dedi dost olduk ama ona her zaman hayır dedim birgün kahve içerken planlarım var gibi bir şey dedim birlikte uygulayalım dedi o an ortam güzeldi ve bende hoşlanmaya başladım tamam dedim ilişkimiz başladı 10 gün boyunca her gün arayan ilgili olan adam birden bire ortadan kayboldu babamla kavgalıydım diye.. ona beni hayal kırıklığına uğrattın dedim mesajı bu oldu.. tek düşündüğüm acaba eski sevgilimle bana oyun mu oynadılar??
Eki Görüntüle 2594692
Oyun değildir belki ama eski erkek arkadaşınız durumu öğrenince ağır konuşmuş olabilir. Siz bunu silin hayatınızdan

yani bu tipleri anlamıyorum, anlamayacağım gerçekten çok tuhaf..

lütfen cevap bile vermeyin silmeniz yeterli olacaktır, gereksiz ya

Aman ne hali varsa görsün ararsa açmayin mesaj a cevap vermeyin.Hiç olmamis gibi davranin

Back
X