İki ay peşinden koşup da ilişki başlayınca dertlerinin farkına varması da garip yani. Karizmatik görünen karaktersizin biriymiş demek ki. Bir insanı umutlandırıp böyle yarıda bırakmak karaktersizlik ve dengesizliktir. İyi bari nişan ya da nikah falan olmadan farketmiş sen de kurtulmuşsun. Yoluna bak umrunda bile olmasın. Hiçbir şekilde iletişime geçip de böyle dengesiz karakterde birini hayatına tekrar alma sakın. Üzülüp pişman olmaya gerek yok.Yeni bir ilişkiye başladım bu beyefendi 2 ay peşimden koştu sürekli hayır dedim çevresi tarafından beğenilen çok karizmatik biri kabul etmeme sebebim eski erkek arkadaşımın uzaktan arkadaşı olmasıydı.. bana o sadece merhabalaştığım biri dedi dost olduk ama ona her zaman hayır dedim birgün kahve içerken planlarım var gibi bir şey dedim birlikte uygulayalım dedi o an ortam güzeldi ve bende hoşlanmaya başladım tamam dedim ilişkimiz başladı 10 gün boyunca her gün arayan ilgili olan adam birden bire ortadan kayboldu babamla kavgalıydım diye.. ona beni hayal kırıklığına uğrattın dedim mesajı bu oldu.. tek düşündüğüm acaba eski sevgilimle bana oyun mu oynadılar??
Eki Görüntüle 2594692