Bu mesaj bir bahane mi?

O kişiyi tanımıyor çok eksidendi :) istemedi ya bunub durumu iyi 😃😃 başkasını buldu kesin
Çakallar genelde toplu ava çıkar olsun alıp oburuyle paylaşabilir bilemezsin ben pek iyi kokular almadım aklını bulandimis uzak dursun

İstediğini der lütfen bu konuda bile kavga çıkartmayın şimdi karşılık vericek gelde uğraş insanlar size sormayacak lütfen şu sataşmayı bırakın
ben gayet duzgun bi sekilde hanimefendiye bisey yazdim kavga cikarmak gibi bi niyetim yok.ayrica pardon ama size ne konunuzla ilgili bisey yazmadim yani durumun sizinle hic bi alakasi yok.

ben gayet duzgun bi sekilde hanimefendiye bisey yazdim kavga cikarmak gibi bi niyetim yok.ayrica pardon ama size ne konunuzla ilgili bisey yazmadim yani durumun sizinle hic bi alakasi yok.
Evet alakası yoksa bu konuya yazma özelden yaz rahatsız oluyorum

Yeni bir ilişkiye başladım bu beyefendi 2 ay peşimden koştu sürekli hayır dedim çevresi tarafından beğenilen çok karizmatik biri kabul etmeme sebebim eski erkek arkadaşımın uzaktan arkadaşı olmasıydı.. bana o sadece merhabalaştığım biri dedi dost olduk ama ona her zaman hayır dedim birgün kahve içerken planlarım var gibi bir şey dedim birlikte uygulayalım dedi o an ortam güzeldi ve bende hoşlanmaya başladım tamam dedim ilişkimiz başladı 10 gün boyunca her gün arayan ilgili olan adam birden bire ortadan kayboldu babamla kavgalıydım diye.. ona beni hayal kırıklığına uğrattın dedim mesajı bu oldu.. tek düşündüğüm acaba eski sevgilimle bana oyun mu oynadılar??
Eki Görüntüle 2594692

Cevap bile verme dengesizin tekiymiş

neyi nereye yazacagima siz karar veremezsiniz.konu sizin konunuz olabilir ama konuya ne yazildigina siz karar veremezsiniz.bence satasmak ister bi haliniz var fakat ben hic o havada degilim
sataşan biri varsa o da sizsiniz.önce konuya yorum yapan birine öyle yazma böyle yaz diye sizi ilgilendirmeyen bir şey yazdınız sonra da konu sahibine saldırdınız.birisinin yazdıkları hoşunuza gitmiyorsa görmezden gelebilirsiniz ama kime nasıl konuşması gerektiğini söyleyemezsiniz.
+bu konuyu da sabote ediyorsunuz.

Yeni bir ilişkiye başladım bu beyefendi 2 ay peşimden koştu sürekli hayır dedim çevresi tarafından beğenilen çok karizmatik biri kabul etmeme sebebim eski erkek arkadaşımın uzaktan arkadaşı olmasıydı.. bana o sadece merhabalaştığım biri dedi dost olduk ama ona her zaman hayır dedim birgün kahve içerken planlarım var gibi bir şey dedim birlikte uygulayalım dedi o an ortam güzeldi ve bende hoşlanmaya başladım tamam dedim ilişkimiz başladı 10 gün boyunca her gün arayan ilgili olan adam birden bire ortadan kayboldu babamla kavgalıydım diye.. ona beni hayal kırıklığına uğrattın dedim mesajı bu oldu.. tek düşündüğüm acaba eski sevgilimle bana oyun mu oynadılar??
Eki Görüntüle 2594692
Bana bu çocuk madde kullanıyor gibi geldi. (Elimde olmayan sebepler vs)

sataşan biri varsa o da sizsiniz.önce konuya yorum yapan birine öyle yazma böyle yaz diye sizi ilgilendirmeyen bir şey yazdınız sonra da konu sahibine saldırdınız.birisinin yazdıkları hoşunuza gitmiyorsa görmezden gelebilirsiniz ama kime nasıl konuşması gerektiğini söyleyemezsiniz.
+bu konuyu da sabote ediyorsunuz.
ne sabotesi ya hic oyle bi amacim yok.ne gececek elime sabote ederek.ben sadece o uyenin surekli birilerine reis demesini kibar bi dille uyardim cunku surekli bu sekilde hitap ediyor.benimki sadece bi uyariydi.konu sahibide emir kipiyle konusup buraya yazma falan dedi.aslinda yazdiklarima bakarsaniz ne kadar duzgun bi sekilde konustugumu ve konu sahibinin gereksiz yukselisini gormus olursunuz.inanin size daha bu yazdiklarimin bi kac kati kadar aciklama yapabilirim fakat buna hic zamanim yok.

Eki Görüntüle 2594692
Eski sevgilinle sana oyun oynasalar emin ol böyle bir şekilde olmazdı. Önce ne olduğunu öğrenmeye çalış, sonra söylediklerine göre hareket edersin.

ısınamadığını fark etmiş, bir şekilde soğumuş bu kadar basit.
ilişki problemlerinde süslü açıklamalar hiçbir zaman doğru değildir. "başka biri" "ısınamadı" "niyeti sadece seksti" genelde bunlardır. maks 3 kelimeyi kabul ederim :)
sepet havasını çalın, kendini bir şey sandırmayın.

ısınamadığını fark etmiş, bir şekilde soğumuş bu kadar basit.
ilişki problemlerinde süslü açıklamalar hiçbir zaman doğru değildir. "başka biri" "ısınamadı" "niyeti sadece seksti" genelde bunlardır. maks 3 kelimeyi kabul ederim :)
sepet havasını çalın, kendini bir şey sandırmayın.
Asla cevap bile vermedim

Back
X