- Konu Sahibi pembeveduru
-
ben buna katılıyorum
ben doktorum erkek arkadaşım da doktor
aynı meslekte olmasaydık kesinlikle birbirimizin sıkıntılarını çektiklerimizi anlayamazdık
konuşma tarzı, espriler bile meslek sebebiyle ister istemez yönleniyo..
kısacası birbirimizi daha iyi anlayabiliyoruz.
aynı meslekten değilde, seviyeleri birbirlerine yakın olsa birbirlerini daha iyi anlarlar diye düşünüyorum ben
arkadaşlar seviyeleri aynı zaten.kuzenim de üniversite mezunu....sadece çalışmıyor
:18: yanlış anlaşılacak bir başlık koyduk galiba. konu farklı yere gidiyor.genel cevaplar geliyor. bu konuya özel görüşlerinizi yazabilir misiniz?
ben kuzeninin yerinde olsam önce çalışıp çalımamaya karar verirdim önce gerçekten çalışmak istiyorsa eğer
kamu sınavlarına girebilir,özel birçok şirkette gayet iyi düzeyli işler bulabilir
böylece birçok lafın önünü kesmiş olabilir.
kamuya atanamıyor canım puanı yetmiyor denedi biçok kez.özel de zaten yok çevresinde olana da eşi istemiyor. az paraya çok çalışma diyor,kıyamıyor
amannn cok uzatılacak bi konu değil, haklı olarak kuzenin kendini tabi kötü hissedebilir, ama milletede kpss yi kazandımda eşim istemiyor desin , nolcakki, ama kimin kimle evlendigi nden kime ne yaww, daha evlenemden kızı streslere sokuyolar hayret bişeyyy
canım doktor beyin umrunda değil kimin ne dediği o memnunmuş.bilerek evlendim diyormuş.kayınbabası uğraşıyorda niyetini anlayamadık.sizin görüşlerinizi alalım dedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?