Bu mevzu yüzünden bitiren bir kişi pişman olur mu?

Zaten bu konuda da onu alttan alırsam mevzuda suçlu kefesine sokucam kendimi daha çok. Her suçlamasında nasılsa özür diliyor dedirtmek istemiyorum ki bu mevzuda abarttığı halde çok alttan aldım, ondan tamamen hakladı kendini..
Seviyorsundur, anılarım vardır, inan anlıyorum. Ama bi kaö yıl sonra eğer hala bu saçma sebeplerden dolayı terkedilmezsen, bu adam değişmezse (ki yetişkin biri değişmez) hayatın cehenneme dönecek... önünü gör, kendini kurtar...

Caba harcayipta bi taraflarini kaldırma daha sevgiliyken böyle bi erkek evlenince daha fazlasinin olacagini unutma çok zorlanirsin çekilmez olur

Ayrica erkek arkadasiniz bildigin takıntılı kiskanc bi hasta bak bunu hakaret olsun diye soylemiyorum sakinnyanlis anlama hayatin hep boyle diken ustunde mi gececek harcama en guzel yillarini

Yarısını okudum
1- erkekten izin alacak kadar kisiliksiz misin kendi kararlarini veremiyor musun?
2- yok bayandi bir erkekti kuzenin sevgilisiydi falan aciklama bile yersiz
Onunkisi kiskanclik değil guvensizlik annem
Karakteri otursun oyle gelsin

Erkek arkadaşınız kıskancım ayağına özgüvensiz olmasın?
Yani illaki bir ortamla erkek kadın bir araya geliyor, fanusa kapatması lazım gelmemesi için.
Bu sebepten ayrıldıysa çok da üstüne düşme

Böyle saplantılı kıskanç adama neden yanınızda erkek olan bir resim gonderdiniz çok merak ettim?? Kuzenin sevgilisiyle tanışmaya olay çıkaran adamın yanınızda adamla resim görünce delirecegibi çok net

Bence bu kafa yapısı geri dönmesi ya. Valla sana yazık, gençliğine yazık..

sen donecek mi diye soracagina git sadaka ver basini kurtarmissin bu manyaktan.
evlenince bu adam seni eve kapatir dunyani dar eder haberin var mi?
kim o ya kim? hayatina bu kadar mudahale etmesine izin veriyorsun.
boyle tipler namusumu temizledim diye sokak ortasinda karisina kursun yagdiriyor.
Allahini seversen asktan mi gozun kor olmus,cok mu safsin bilmiyorum ama kendine gel,sakin o gelsede kabul etme.

Bence bu karakterdeki birinden kurtulduguna şükret...kuzenimin sevgilisiyle de tanisamicaksam nabaim oyle eşi, sevgiliyi.kaç kurtul derim

Bence bitmesi senin için çok daha iyi olmuş. Her şeye höt diyen adam çekilmez, şimdiden üstünde hakimiyet kurmuş. Ben kocamın bile böyle davranmasına izin vermem.

Ya da ilk kez böyle bir ciddiyete girdiği için ailesi de sevip ümitlendiği için mi bu şekil davranmaları çoğalttı anlam veremiyorum..

1 sene boyunca çok mutlu ilerleyen bir ilişkim vardı. Bu zamana kadar ailesiyle tanıştırdığı ve onların bi kıza bu kadar istekli olduğu tek kişiydim. Kız kardeşiyle aynı yaştaydık onunla bile artık dost gibi olmuştuk. İşyerindeki çalışanlar, çevresi, akrabaları herkes bizi çok yakıştırıyordu ve iyi de anlaşıyorduk.
Kendisi çok kıskanç, sahiplenici ve sözünün dinlenmesini, ona sorulmadan bişey yapılmamasını isteyen bi karakter öncelikle (Başak erkeği). Ben artık ciddiye (yavaş yavaş evliliğe) giden bir ilişki olduğundan kırmadan dediklerini yapmaya çalıştım hep. Aralarda ikilettiğim zamanlar hemen kavga ediyorduk. İlk büyük kavgamız kuzenim erkek arkadaşıyla tanıştırmak istedi ve buna izin istememden oldu. Yabancı bi erkek olduğu için buna tahammül dahi edemedi. Savunmaya geçince daha çok suçladı, 2 gün kavgalı kaldık ve ben sonrasında alttan alıp gönlünü aldım.
1 ay boyunca yine eskisi gibiydik, hiçbir şekilde birbirimizden soğuma uzaklaşma olmadı. Sadece uyardı bu son olsun, seni artık uyarmak istemiyorum kızacağım şeylerde dedi.
Ve bigün işyerindekilerle sabah kahvaltısı yapalım dedik, herkes bayan sadece 1 erkek vardı masada (çocuk aynı zamanda çalışan ablalardan birinin erkek kardeşi olduğu için). Fotoğraf çekmem için rica ettiler çocukta benim yanımda oturuyordu, çektim ve sevgilime de attım. İşyerinden olduğu için sıkıntı yapmaması gerekirken olayı ayrılığa kadar getirdi, gözü dönercesine sözler söyledi ve ayrıldı. Alttan alıp açıklama yapmama bile izin vermedi. Elimden geleni yaptım beni dinlemedi sildi her yerden ve unutmaya çabalıyor, mutluymuş göndermeleri yapıyor hesaplarından.

Böyle bir konu için bu ilişkiyi bitirmeyi göze almasını hazmedemiyorum. Sevdiğini biliyorum belli de ediyordu, herkeste söylüyordu ama gurur nasıl bu kadar sevginin önüne geçer? Kardeşi, annesi onun abarttığının farkında fakat onları bile dinlemiyor bana haksızlık yaptığını bildikleri için.

Sizce ben tekrar çabalamalı mıyım, yoksa o abarttığının farkına varıp geri dönecek midir?

Verilmiş sadakan varmış, kurtulmuşsun? Pişman olmasını istemek niye, mazoist misin?

Bi de böyle adamları çok mu arıyorsunuz?

Basak erkegi olmasiyla hasta ruhu arasinda
Hic bir baglanti yok inan bana.
Mutlu olmak istiyorsan bununla
Kayitsiz sartsiz itaat edeceksin.
Oyle uzun uzun aciklama izah etme
Hic gelemez ugrasamaz boyle terkeder iste.

Canim cidden benim icin
Yuksek bir yere cikip atlayayim mi diye
Sorman ile
Su adamla devam edeyim mi diye sorman arasinda hic bir fark yok.
Yinede kendin bilirsin.

niye izin alıyorsunuz sevgilinizden? Siz getirmişsiniz bu hale. Şimdi sittin sene değişmez. Koskoca kadınlar bir yere gitmek için izin alınca deliresim geliyor.

Hiç bir resmiyetiniz yokken bu haldeyseniz evlenince düşünemiyorum.

Ya bu deveyi gudersin ya bu diyardan gidersin :KK66:

Evlilik düşündüğüm kızsın, şimdiden sözümü iplemeyen biriyle mi evleneceğim diye düşünüyor. Beni başka bi erkekle aynı masada o olmadan düşünmeye bile tahammülü yok..

Basak erkegi olmasiyla hasta ruhu arasinda
Hic bir baglanti yok inan bana.
Mutlu olmak istiyorsan bununla
Kayitsiz sartsiz itaat edeceksin.
Oyle uzun uzun aciklama izah etme
Hic gelemez ugrasamaz boyle terkeder iste.

Canim cidden benim icin
Yuksek bir yere cikip atlayayim mi diye
Sorman ile
Su adamla devam edeyim mi diye sorman arasinda hic bir fark yok.
Yinede kendin bilirsin.

Evet tam olarak deyindin aslında. Birşeye kendini inandırdığında onu görmek istediği gibi görüyor, açıklama yapmamı bile istemiyor. Ben dönmesinden ziyade benim gibi insanı kaybettiğinin pişmanlığını yaşar mı anlamındaydı..

Back
X