Bu mevzular ayıp değil mi ya.. onlar için çok normal geliyor herhalde

Okey de oynadınız mı bacım?

2. düğünden sonra da kuzenin evinde kaldınız mı, asıl sorun o.

Kusura bakmayın da kv de siz de saçmalamışsınız. Hadi o densiz inat etmiş vs. Düğün akşamı kardeşlerim neden benim evimde kalıyor. İsterse öncesinde sevişmiş ilişkiye girmiş olayım isterse 1 hafta sonra sex yapacak olayım. Saçmalığın daniskası. Kimseyi tanımıyorlarsa gitsinler bir otele yatsınlar. Kocan kime ne desin karısı ayrı anası ayrı saçma.

ilk gece beraber olunmasa bile ozeldir yani. kari koca icin onemli bir gecedir. adam kucaklar kapidan gecirir, odalarinda altin sayarlar, basbasa kalirlar, düğün kritigi yaparlar yorgunsa bile sarilir uyurlar.
ayrica bunlar yillaridr beraber yasayip evlenmeye karar veren bir cift degil ki sunun surasinda ne zamandir ayni evdeler . tam tavşan zamanlarindalar tabii ki sevisirler yani neden sevişmesinler?
ayrica hatırlandıginda kadin belki diyecek "yaaa ne guzel bir gundu. düğünümüz oldu, kardeşlerimle son bir gece gecirdik evde, hasret giderdik, dugun kritigi yaptik, güldük eglendik agladik. cok guzeldi"
adam da diyecek "iyyy b.k gibiydi dolusturmus tüm akrabalarini eve en ozel günümüzde girdi salona hahara hihiri. sinir oldum düğün gecemde kadin salonda bacilarıyla ben yalniz uyudum"
boyle baslayan evlilikten hayir mi gelir?
koy yerinde otel yoksa bile evini acan biri vardir elbet köylük yerde bu normaldir. zaten dugun bitiyor 12ye dogru. gitsin elin evinde yatsin sabah da kendi evije dönsün.
bu isin adeti budur yani
yol yordamdan ne uzak bir davranis.
benim nikahima nisanlimin baska ulkeden babasi gelebilir. eger gelirlerse babasinin nikahtan sonra gidecek yeri olmazsa (dil bilmez iz bilmez) o bizim evimizde kalir biz guzel bir otele gideriz, tatil yapariz heralde. ilk gecemde yan odada kayinbaba yatarken gelinlikle eve girecek degilim (ki hayir ilk gecem ilk gecem olmayacak ve tavsan doneminiz coktan gecti. yine de) usulsuz

Son düzenleme:
2. düğünden sonra da kuzenin evinde kaldınız mı, asıl sorun o.
Birinci düğün bizim şehirdeydi zaten tabiki kalmadık hepimizin evi var 2 ci düğün bir ilçede bilmediğimiz şehirde kaldıki onlar çok ısrar etti birdaha hepinizi evimizde göremeyiz diye yoksa tabi otel var
ama biz gırgır şamata yaptık gelirlen sarıldık ağladık emanet ettik geldik arkasında dağ gibi ailesi var herkes gördü iyi insan onlarda gönlümüz rahat etti kalmasak kuzenim darılırdı eşide oğlumuz gibi zaten

Bazı yazılı olmayan kurallar vardır. Aile büyüklerinde de bu görüş gelenek vs bilinen bisi. Kayinvalidenizin bu kadar müdahale edip büyütmesi belki hoş bir şey degil ama neden yaptığı da bariz bisi. Çünkü düğünu olan çiftin evine kim olursa düğün gecesi misafir olmak saçmalık. Kardeslerim diye bu kadar peşine düşmeniz de abartı. Sokakta, ayazda kalacak degiller ya ayarlasınlar bi yer. Sizin tepkinizde saçmalık olmuş

Okey de oynadınız mı bacım?
Yok balkonda çekirdek çay yaptık kız kuzenim istedi diyorum ahahah allah ya bizim öyle sıkıntılarımız yok, damatlarda çok sever birbirini kalabalık aileyiz biz kalmasak mutlu olmazlardı.

allaha şükür paramız var otel tutturmadılar şehirde
kaldıki düğün salonu falan okadar değişik yerdeydiki biz ilk defa ilçe gördük bizim köyümüz yok eşlerimizin de yok türkiyenin diğer ucu güzel ağırlandık allah razı olsun 15 yıl önce heee

Burda da böyle bir kiz tarafi vardi. Kayinpeder sonunda "Mal mı satıyorsunuz?!" Diye cildirmisti. Sonuc zaten beklendigi gibi bir zamam sonra. Allah kayinvalide ve ailesine sabir versin

Takıları da aldılar paraları vs hepsini aldılar bir şey kalmadı bize vermediler neymiş efendim düğün masraflarını bu şekilde ödeyeceklermiş ve benimde arkadaşlarım taktı onlarda alıp götürdüler ben sadece ortada duran figürandım

kiz dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan mi oldun?
annen ne dedi?

Yani dugun gecesi basbasa kalmanizi istemeler tamamen olmasi gereken birsey bunun birliktelik yasayacak olup olmamanizla alakasi yok. Dugun olmus uzerinizden yuk kalkmis illa cinsellik degil basbasa sohbet muhabbet edeceksiniz belki ya da dinleneceksiniz. Evinizde birilerinin kalmasi cok sacma geldi. Oteller var kardesleriniz 18 yasindan buyukse onlarin sizde kalmak istememesi gerekiyor. Dedigim gibi bunun birliktelikle ilgisi yokki

Eee ama işte hiç bir hakkınız olmayan evi isterken, kına, düğün herseyi siz yapacaksınız derken size bu nasıl iş ya demeyen insanların bu şekilde davranmasına şaşırdınız mı? Eminim burda kimse şaşırmamıştır. Sadece köprüyü geçiyorlardı.

Ayy valla iyi yapmışlar diyeceğim ama linç yemekten korkuyorum o altınlar sende dursa kesin annene vermedikleri süt parasını verirdin
Yahu tüm masrafı erkek tarafı yaptı, başlık parası, süt parası, evin tapusunu bile istediniz. Baktı ki sizin aileniz paragöz onlarda korumak istemiştir altınları. Yoksa anneniz konardı.

Bu evde kalma işi de annenizin fikri değil mi?

kiz dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan mi oldun?
annen ne dedi?
Ev mi almış kayın aile konu sahibine?
Ee o zaman altınları da alırlar yani. Oturulabilecek evlerin fiyatından hiç haberi yok galiba. Burada dümdüz apartman daireleri 3-4 milyondan falan satılıyor. Altınları satsalar yine alamazlar ki, o kadar altın takılmış olamaz herhalde.

Düğün günü kardeşlerinin senin evinde ne işi var?

konu sahibinin ailesi baslik parasindan süt hakkina, alinmis evi kızın üstüne yapmaya neler neler istiyordu
erkek tarafi da malin gözü, ikinci el gelinlik al diye baski yapan bir aileydi
yukaridaki bir arkadas yazmis ya oyle basa boyle tarak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…