Bu mevzular ayıp değil mi ya.. onlar için çok normal geliyor herhalde

Eşimle evlenmeden önce tatile de gittik, annesinin evinde birlikte de kaldık. Yani evlenmeden önce seviştiğimizi herkes biliyor. Ama nikahımıza şehir dışından gelen misafirler için otelde yer ayırtıldı. Evlenmeden önce bin kere de sevişsek düğün günü farklıdır. Ve evet yorgunluktan vurup kafayı yattık. Sabahta erkenden balayı için yola çıktık. Yine de o eve el ele birlikte girmek, birlikte bir duş almak, bornozlarımizla yatağa uzanıp vay be biz evlendik diye gülümsemek güzeldi. Bir çok çift evlenmeden önce birlikte oluyor zaten ama düğün gecesi de özeldir sonuçta. Kardeşlerim kardeşlerim diye tutturmuşsunuz ama emin olun şu yaptığınızı yarın birgün kardeşleriniz yapmaz. Ne alaka derler.

Valla gelinliğe kadar baskı yapan bir aileye girmekte ısrar ediyorsa bunlara da katlanacak.
E zaten kendi ailesi de süt parası falan isteyebilen türden bir aile. Tam tencere kapak olmuş.
Benim annem olsa aman mutlu olsun da gerisi mühim değil der. Millette ne anneler varmış bak.

nasıl güldüm buna ya ahahahahahah, ahhh size kıyamam adamların alacağı evin tapusunu bile isterken düğünde takılan takılardan da mı oldunuz, cin olmadan adam çarpmaya kalkarken SİZ sdafbdhgbg

Senin ağzın yok mu istemiyorum takı benim deseydin ne pasif mıymıy adamlarla evleniyorsunuz çok mu aradın bunu ne demek takı alınması ya senin onayın olmadan madem düğün istemiyorum deseydin

Ya kıyamam hayaller hayatlar olmuş resmen
Üzerinize tapu annenize süt parası isterken bizzat size ait olanı bile alamamissiniz
Ama ben bunu size yazdım ya böyle olacağını vaktim yok siz arayın bulursunuz
Ne denir ki kendi düşen ağlamaz kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…