Bu mevzular ayıp değil mi ya.. onlar için çok normal geliyor herhalde

Eşimle evlenmeden önce tatile de gittik, annesinin evinde birlikte de kaldık. Yani evlenmeden önce seviştiğimizi herkes biliyor. Ama nikahımıza şehir dışından gelen misafirler için otelde yer ayırtıldı. Evlenmeden önce bin kere de sevişsek düğün günü farklıdır. Ve evet yorgunluktan vurup kafayı yattık. Sabahta erkenden balayı için yola çıktık. Yine de o eve el ele birlikte girmek, birlikte bir duş almak, bornozlarımizla yatağa uzanıp vay be biz evlendik diye gülümsemek güzeldi. Bir çok çift evlenmeden önce birlikte oluyor zaten ama düğün gecesi de özeldir sonuçta. Kardeşlerim kardeşlerim diye tutturmuşsunuz ama emin olun şu yaptığınızı yarın birgün kardeşleriniz yapmaz. Ne alaka derler.

Valla gelinliğe kadar baskı yapan bir aileye girmekte ısrar ediyorsa bunlara da katlanacak.
E zaten kendi ailesi de süt parası falan isteyebilen türden bir aile. Tam tencere kapak olmuş.
Benim annem olsa aman mutlu olsun da gerisi mühim değil der. Millette ne anneler varmış bak.

nasıl güldüm buna ya ahahahahahah, ahhh size kıyamam adamların alacağı evin tapusunu bile isterken düğünde takılan takılardan da mı oldunuz, cin olmadan adam çarpmaya kalkarken SİZ sdafbdhgbg

Senin ağzın yok mu istemiyorum takı benim deseydin ne pasif mıymıy adamlarla evleniyorsunuz çok mu aradın bunu ne demek takı alınması ya senin onayın olmadan madem düğün istemiyorum deseydin

Dugun gecesi esim kardeşlerini evimizde yatirmak istese kaynanaya gerek kalmadan ben soguk dururdum esime herhalde. Sabir diliyorum ne diyim bu mevzu kari koca sizin aranizda ama yaptiginiz sacmalik kadin da mudahale etmeden duramamiş. Otel denen bisey var ya daha once birlikte olmaniz olmamaniz onemli degil bi defa dugununuz oldu nebileyim

Of yine bomboş bir kaynana

Kayınvalide ne kadar densizse kardeşlerinizde aynı derecede densiz. Kayınvalide ne kadar düşüncesizse kardeşlerinizde bir o kadar düşüncesiz.

boyle baslayan evlilikten hayir mi gelir?
gelir miydi ki

annen netti kız

Neresinden tutsan elinde kalır bu konu.Kardeslerinin sizle kalacağını anlamış ve engel olmak istemiş kayınvalide kendince.Lakin bu konuda cok haklı ne işi var kardeşlerinizin sizinle ilk gece.Beraber olun yada olmayın özel bir gecedir.Kardeşleriniz bir gece başka bi yerde yatsa ölmezdi bence gayette idare edilebilir.Hic olmadı otel ayarlanırdı.Ama belliki siz planı yapmişsiniz.Ilk gece görümceniz kalmak istese ne yapardınız merak ettim.

Anneniz bunu diretti değil mi? Oteli veya kalacak yeri ayarlamadıkları ödemedikleri için madem öyle yeni evli dinlemem sizinle kalacaklar dedi değil mi? Ailenizin geri kalanı nerede geceledi? Yazdığınızdan anladığım kardeşlerini al da git evlen demişler.

Sizin için tek önemli olan evlenmek düğündü zaten gerisiyle pek ilginiz yoktu. Yapılanlar konuşulanlar yuh artık denen istekler... ama ben bilmiyorum ama ben istemiyorum ama haberim yoktu vs hep kulağınızın üstüne yattınız. Hepsini saçma biliyorum ama annem istiyor ben değil diye nişanlıya da çıtlatmaktan geri durmadınız. Karşı tarafı ezik sandınız ama çok pis ters yaptılar size. Siz her şeye ama her şeye annenizi karıştırırsanız kayınvalide niye geride dursun?

Artık ailenin burnunun dibinde yaşayıp kayınvalide ne derse onu yapacaksınız. Kocanız da babasının işyerinde ne kazanacaksa onla geçineceksiniz. Daha okul yeni bitmiş bir işe girin, çalışma hayatı tecrübeniz olsun, cebiniz para görsün yazdık umurunuzda bile olmadı. Başlık parası kafasında bir aile çok sorun yaşasanız bile boşan gel demeyecek değil mi?

Hayaller; başlık parası, süt parası, alınmış evin tapusu ve sayısını hatırlamıyorum bilezik konunuz da vardı. Hayatlar; düğün takılarını bile kaptırmak.

hayır.
konu sahibi şükür ki evlendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…