BU meyin kafası????

Valla görümcenin aklından şüpheliyim zaten.
Kafayı beni sinirlendirmekle bozmuş sanırım.
İnşallah beni sinir etmek için açılan bir konudur ve uydurmuştur. Hani küçükken söylediğini çok dile getirip duruyor ama böylesini ilk defa duydum. Allah akıl fikir versin beni sinir etmek için bile yapıyorsa ciddi ciddi şuursuz.

Dayıya da nikah düşmez ki tövbe estağfurullah. Ben olsam ne yapardım diye düşündüm valla bulamadım. Bazı şeyler beni şok ediyor. Bu da onlardan biri oldu.

Bende ne yapacağımı bilmiyorum :)
Ama bu mevzu eşimin yanında aynen bu şekilde açılırsa çok pis terslicem.

Sinir etmek için yapıyor olsa bile sağlıklı bir kafanın ürünü değil. Hastalıklı bir zihniyet.

Sinir etmek için yapıyor olsa bile sağlıklı bir kafanın ürünü değil. Hastalıklı bir zihniyet.

Aynen. Kardeşini bu derecede kıskanıyorsa hiç normal bir kadın değil. Gerçi hoş bana 3 aylık bebeği aldır bile diyen bir kadından herşeyi beklerim.

Üstü kapalı ensest ilişkiye giriyor ne demek dayımla evleneceğim ister 5 yaşında olsun ister 20 benim kızım ve ya oğlum (hala teyze) asla böyle bir söz laf edemez izin vermem. Bir anne hangi akla zarar kızına bu düşüncenin yalnış olduğunu aktarmamis.

Aklıma şu amcası yla teknede yakalanan pislik insanlar geldi geçtiğimiz yazın baya skandal olmuştu. Aile terbiyesi ve eğitimi şart. Eğer gorumceniz konusmayacaksa kızıyla eşiniz uygun bir dille konuşup gereken uyarıyı yapsın.

Bunun konusulmasi bile çok tiksinç ve iğrenç.

Daha neler duyucaz tovbe tovbe 18 yasinda genc kiz bi ayar cekin haddini asmis yeterince

Eğer öyle bir düşünceye sahip olsam öyle yazardım :)
Ben değil de siz baya baya senaryo yazmalık fikirleriniz var.
Asla öyle bir yapıya sahip değilim.

Yok senaryo filan yazmadim.:)
Oyle fikirlerim de yok.:)

Bilmiyorum.

Bana oyle geldi.
Nerdeyse gorumcenizin kizinin kocanizda gözü varmis gibi yazacakmissiniz da acik acik yazamamissiniz da farkli sekilde belirtmissiniz gibi geldi bana.

Ama siz oyle degil diyorsaniz degildir tabii.

Hemen celallenmenize gerek yok

He canım he öyle tabi.
Ben burda kızına,değil görümceme saydırıyorum farkında değilsin ama neyse :)

Ya olay oralara kadar gidecek değil ama yine de konusunun geçmesi çirkin hele ki eşiyim ben. Bana anlatması hiç iyi niyetli değil.
Her fırstta bu çnu anlatıyor baktı ki takılmıyorum bu sefer kızımı kıskandığını söylüyor eşimden. Artık aştı kendini yani.
Besbelli ki beni sinir etmek için yapıyır ama o da sağlıklı bir yaklaşım değil.
Aman neyse kendi kızı,eğer normal görüyorsa birşey demeye hakkım yok. Bu sefer ben sapık olurum :))

dayi yahu ay allahım tövbeler olsun o senin dayın ne diyorsun demiyor mu

Demek ne ki kendi sürekli bu konuyu açıyor herkesin yanında.
Yani kızının ağzından bikere duydum o zaman da küçükken böyle düşünüyordum diye anlattı.
Ama genel olarak annesi her bir araya geldiğimizde bu konuyu açar.
Ay kızım yine yengesini kıskandı,çok yakın durma dayısı bilmem ne.
En son da bu konuyu açınca afalladım ne diyor bu kadın diye. Bu konuşmadan eşimin haberi de yok söylesem mı bilmiyorum.

Daha neler duyucaz tovbe tovbe 18 yasinda genc kiz bi ayar cekin haddini asmis yeterince

Annesi birşey demiyor normal görüyor,ben nasıl ayar çekeyim :)
Ne diycem ki?
Bu sefer sapık düşüncelere sahipsin diye adımı çıkarırlar.
Eşimin yanında bu konuşmayı aynen bana anlattığı gibi anlatırsa bozarım.
Ama geçmişe dönük anlatıyor eşime o yüzden birşey diyemiyorum :)

Hayır sen sapık değilsin bir insanın akıl ve sağlığı hatta ahlaki yerindeyse sizi hiç hiç sevmeyip nefret bile etse böyle bir konuşma kesinlikle kabul edilemez.

Bu gözler neler gördü neler okudu her ihtimal korkunç. Eşinizden yana bir sıkıntı yokda anne kız ahlak perdesini yırtmışlar.

Bu konuşma tam tersi olsaydı misal "eşiniz konu dışı" bir erkek kendi öz yeğeni için büyüde seninle evleneceğim demeseydi ne düşünürdük?

Burada seni suçlu çıkaran varmı bilmiyorum yorumları okumadım ama kesinlikle kabul edilemez sizin düşünceniz değil onların hepsi tepeden tırnağa sapık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…