Utanilacak bisey olarak gormuyo gorumcen belli.Ya ben kıza da çok iyi davranıyorum annesine de hiç takılıp tepki vermiyorum neden böyle anlamadım bile.
Eşim biliyor ama şöyle birşey var ablası farklı şehirde yaşıyor.
Senede 2 kez anca geliyor buraya ama her geldiğinde mutlaka konuşuyor bu konuyu,eşim gülüp geçiyor sadece. Hiç konu üzerinde konuşmadı. Bana anlatıyor zaten eşime değil yani ısrarla kızım da şöyle derdi böyle derdi diye konu açar.
Genelde küçükken derdi dediği için eşim çok dikkate almıyor.
Ama kızının da beni kıskandığını basitçe ortalıkta anlatıyor hala.
Son bu konuşma geçince sinirlendim.
Hayır birde 1 kez söylense bu eskileri hatırlayıp güldüler espri yaptılar diyeceğim ama sürekli sürekli neden vurgulanıyor.
Konu sahibi hamile kadın,hormonları coşmuştur,kafasına takabilir,üzülebilir ne gerek var yani bunları tekrar tekrar konuşmaya.
Altında gayette art niyet aranır.
Mevzu ensest olmasa yada kız aşık olmasa bile amaç konu sahibini rahatsız etmek olmalı,neden sussun yani?
Duymazdan gelmesine bile fırsat vermiyorlar zırt pırt aynı mevzu. Tabiki rahatsız olur.
bizimde aynıBenim eşimin ailesi de öyle Allahtan eşim mesafeli.
Kızlar çok terbiyesiz ama hep bir araya geldiklerinde eşim bile olsa saçma sapan muhabbetler yaparlar.
Belkide onlara normal geliyor böyle şeyler.
Utanilacak bisey olarak gormuyo gorumcen belli.
Sen hatirlat bidaha konusu gecerse.
18 yasina gelmis bi genc kiz icin ayip seyler bunlar, kafasi falan karisir mazallah de belki korkarda kapatir cenesini.
bizimde aynıeşim sert yapılı oldugundan onun yanında konusamazlar da her fırsatta +18
korkuyorum ilerde cocugumda onlara benzerse diye
Kesinlikle anormal.
Kiskancliktan kendi ahlaklarini bile yok sayiyor boyle ruh hastalari iste.
Gorumcenin gozu baya donmus. O 18 yasinda kiz boyle konusmus olsa bile bunu sana anlatmak nedir normalmis gibi? Kizina akil verecegi yerde.
Ama sen bunu esine dillendirirsen bu konu aile icinde acilirsa ozaman saka yaptik diyecekler..veya senin problemli oldugunu soyleyecekler. Olaylari carpitarak seni kotu ilan edecekler.
Benimde basimdan boyle benzer seyler gecti. Sevgilimin teyzesi sevgilimle nasil gece ictiklerini sonra sabah ayni odada sac bas uyandiklarini gule oynaya anlatmisti bana. Sonra ben ne demek bunlar diyince hersey bana patladi vsvs..
Cok ilginc valla. Dusundukce midem kalkiyor. Sanki yapacak saka kalmamis..laf sokacak insanlari kizdirmak icin baska konular mi kalmamis. Edepsizligin ahlaksizligin son noktalari..gozleri donmus iyice. O gorumceden uzak dururdum senin yerinde olsam. Artik seninle kafayi yemislikten boyle konulardan bile vurmaya calisiyorsa herseyi bekle ondan...
evdeki düşman filmi geldi aklımaAynen öyle bizim de :)
Benzemez merak etme anne nasıl eğitirse öyle olur.çünkü örnek alıp büyüyor çocuklar.
Yanlış yazdım 14 yaşındaydı o zaman.Tamam da siz 4 yıllık evliymişsiniz kız şu an 18 yaşında siz yeni evlendiğinizde daha 14 yaşındaymış 16 değil ne arkadaşlarının sex yapması ne erkek arkadaşı anlamadım ayrıca nasıl size anlattı o zaman? ne demek kıskanıyorum bebeğini falan gayet aklı başında artık öyle hareketleri varsa önce eşiniz rahatsız olmaz mıydı. Hani herhangi bir yakın hareketi davranışı da olmamış bebek olunca yiğen diye falan geçer. Çok takılmayın. Dayısını çok sevdiği için ve ondan da çok değer gördüğü için onun yerini alacak diye kıskanıyordur yoksa duygusal birşeyden değil yanii bunu yakıştırmanız bile saçma
Tamam da siz 4 yıllık evliymişsiniz kız şu an 18 yaşında siz yeni evlendiğinizde daha 14 yaşındaymış 16 değil ne arkadaşlarının sex yapması ne erkek arkadaşı anlamadım ayrıca nasıl size anlattı o zaman? ne demek kıskanıyorum bebeğini falan gayet aklı başında artık öyle hareketleri varsa önce eşiniz rahatsız olmaz mıydı. Hani herhangi bir yakın hareketi davranışı da olmamış bebek olunca yiğen diye falan geçer. Çok takılmayın. Dayısını çok sevdiği için ve ondan da çok değer gördüğü için onun yerini alacak diye kıskanıyordur yoksa duygusal birşeyden değil yanii bunu yakıştırmanız bile saçma
Kesin öyle.
Kalkipta evlendirecek halleri yok ama sizin yumuşak karnınız bu,burdan zorluyor şansını ruh hastası.
Bence siz demeyin,eşiniz bozsun güzelce mevzu acılınca"yahu bunu neden söyleyip duruyorsunuz,nasıl yakıstırıyorsunuz,şakaysa şakası bile kabul edilemez,bir daha duymak istemiyorum espriyse de espri bir kez yapılır,gülünür geçilir ama sürekli temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp getirmeyin önüme,kalbinizi kırarım" diye terslesin bir,bakın bir daha lafını edebiliyorlar mı?
Amiyane tabirle sizi kaşıyor kendince alttan alttan.
Eşiniz terslesin güzelce.Tabi ki de öyle birşey düşünmüyorum bile yani bişey olacak düşüncesi yok bende sadece dillendirilmesi rahatsız edici.
Öyle yaparım eşimle konuşurum o uyarsın.
Beni de kaşıyamıyor ondan hırslanıyor :)))
Tamam da siz 4 yıllık evliymişsiniz kız şu an 18 yaşında siz yeni evlendiğinizde daha 14 yaşındaymış 16 değil ne arkadaşlarının sex yapması ne erkek arkadaşı anlamadım ayrıca nasıl size anlattı o zaman? ne demek kıskanıyorum bebeğini falan gayet aklı başında artık öyle hareketleri varsa önce eşiniz rahatsız olmaz mıydı. Hani herhangi bir yakın hareketi davranışı da olmamış bebek olunca yiğen diye falan geçer. Çok takılmayın. Dayısını çok sevdiği için ve ondan da çok değer gördüğü için onun yerini alacak diye kıskanıyordur yoksa duygusal birşeyden değil yanii bunu yakıştırmanız bile saçma
Eşiniz terslesin güzelce.
Sizden tepki alamadıkça üzerinize geliyor.
Siz hiç kendinizi bozmayın,sinirlerinizi de bozmayın hamilesiniz ama eşiniz onları bir kaşısın. Kapatırlar çenelerini emin olun.
Gorumce yakistiriyor bunlari gorumce
Boyle konulara kendi basimdan gectigi icin cok sinir olurum.
Insanlarin icine boyle nifak atiyorlar sonra sorgulayan kisinin basina patliyor resmen.
Yok boyle bir dunya yani..
Avrupada yasiyor binbir cesit ulkeden dinden insanlarla arkadasligim vardir onlar bile boyle konusmuyor yahu.
Allah akil fikir versin...
"Dayınla evlenip n'apıcan?" diyin yeğene.
Ya da özetle"saçmalamayın,kalbinizi kırarım"bunlara bu laflar cümle israfıKesin öyle.
Kalkipta evlendirecek halleri yok ama sizin yumuşak karnınız bu,burdan zorluyor şansını ruh hastası.
Bence siz demeyin,eşiniz bozsun güzelce mevzu acılınca"yahu bunu neden söyleyip duruyorsunuz,nasıl yakıstırıyorsunuz,şakaysa şakası bile kabul edilemez,bir daha duymak istemiyorum espriyse de espri bir kez yapılır,gülünür geçilir ama sürekli temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp getirmeyin önüme,kalbinizi kırarım" diye terslesin bir,bakın bir daha lafını edebiliyorlar mı?
Amiyane tabirle sizi kaşıyor kendince alttan alttan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?