BU meyin kafası????

Utanilacak bisey olarak gormuyo gorumcen belli.
Sen hatirlat bidaha konusu gecerse.
18 yasina gelmis bi genc kiz icin ayip seyler bunlar, kafasi falan karisir mazallah de belki korkarda kapatir cenesini.
 

Ben ısrarla duymamazlıktan geliyorum :)
Gerçekten kafama takacağım insan tipi değiller birde ne kadar uğraşa girdiğini fark ettiğim için onu anlamıyormuş gibi davranıyorum sürekli. Gerçekten de takmıyorum kafama ama bu konu sinirlerimi zıplattı. Ondan önce birşey daha söyledi o da beni sinir etti bu üzerine gelince telefonu resmen uzaklaştırdım artık ne kadar boş konuşmalar diye düşünerek.
Beni gerçek için uğraşıyor farkındayım ama böyle bir konu seçmesi çok ayrı bir tuhaflık. Ve bu konuda susmicam.
 
Benim eşimin ailesi de öyle Allahtan eşim mesafeli.
Kızlar çok terbiyesiz ama hep bir araya geldiklerinde eşim bile olsa saçma sapan muhabbetler yaparlar.
Belkide onlara normal geliyor böyle şeyler.
bizimde aynı eşim sert yapılı oldugundan onun yanında konusamazlar da her fırsatta +18
korkuyorum ilerde cocugumda onlara benzerse diye
 
Utanilacak bisey olarak gormuyo gorumcen belli.
Sen hatirlat bidaha konusu gecerse.
18 yasina gelmis bi genc kiz icin ayip seyler bunlar, kafasi falan karisir mazallah de belki korkarda kapatir cenesini.

Öyle yapmayı düşünüyorum.
Yada ben kızıma yanlışı doğruyu anlatıcam böyle birşey söylemesine düşünmesine izin vermicem çok ayıp diycem :))
 
bizimde aynı eşim sert yapılı oldugundan onun yanında konusamazlar da her fırsatta +18
korkuyorum ilerde cocugumda onlara benzerse diye

Aynen öyle bizim de :)
Benzemez merak etme anne nasıl eğitirse öyle olur.çünkü örnek alıp büyüyor çocuklar.
 
Tamam da siz 4 yıllık evliymişsiniz kız şu an 18 yaşında siz yeni evlendiğinizde daha 14 yaşındaymış 16 değil ne arkadaşlarının sex yapması ne erkek arkadaşı anlamadım ayrıca nasıl size anlattı o zaman? ne demek kıskanıyorum bebeğini falan gayet aklı başında artık öyle hareketleri varsa önce eşiniz rahatsız olmaz mıydı. Hani herhangi bir yakın hareketi davranışı da olmamış bebek olunca yiğen diye falan geçer. Çok takılmayın. Dayısını çok sevdiği için ve ondan da çok değer gördüğü için onun yerini alacak diye kıskanıyordur yoksa duygusal birşeyden değil yanii bunu yakıştırmanız bile saçma
 

Zaten çok mesafeliyim hiç aramam. Anca bizim oturduğumuz şehire geldiklerinde yan yana geliriz yoksa görüşmüyorum ben özellikle. Kendisi son zamanlara arıyor.
Ama ben yine de yüz vermiyorum çünkü bu saçmalıkları çok arttı özellikle bebek olacağını öğrendikten sonra.
İlk evlendiğimizde annem evine geldiğinde evini sirkeli suyla sil diyordu :) Aklıma türlü türlü şeyler sokmaya çalışıyordu.
Hep samimi olmaya çalıştı ama hiç yüz vermedim hala buna rağmen bu çabaları beni şoka sokuyor. Kızımın ismine bile laf sokmaya çabalıyor.
Çok ilginç şeyler de,takmıyorum onu yani.
Dikkat çekiyor sadece :)
Ben bunu sorun haline getirmicem zaten sadece laf sokmayı düşünüyorum ulu orta konuşulduğunda.
 
Yanlış yazdım 14 yaşındaydı o zaman.
O yaşta anlattı. Ben nedense gözümde büyüttüm heralde :)
Yakıştıran ben değilim ama farkındaysanız annesi :)
Bu konuyu ulu orta ben konuşmuyorum.
Her fırsatta kalkıp kıskandığını dile getiren annesi.
 

Bu arada yakıştırdığım birşey yok ortada. Bahsettiğim konuşmanın ne kadar sağlıksız olduğundan rahatsız olduğumu anlattım. Okurken dikkatli okuyun yaş mevzusunu da yanlış yazmış olabilirim. Takıldığınız mevzu bu kadar basit iken,benim abarttığımı düşünmeniz çok tezat.
 

Tabi ki de öyle birşey düşünmüyorum bile yani bişey olacak düşüncesi yok bende sadece dillendirilmesi rahatsız edici.
Öyle yaparım eşimle konuşurum o uyarsın.
Beni de kaşıyamıyor ondan hırslanıyor :)))
 
Eşiniz terslesin güzelce.
Sizden tepki alamadıkça üzerinize geliyor.
Siz hiç kendinizi bozmayın,sinirlerinizi de bozmayın hamilesiniz ama eşiniz onları bir kaşısın. Kapatırlar çenelerini emin olun.
 
Kızlar hepinize teşekkür ederim,hormonlardan ben abartıyorum diye düşündüm,paylaşmak istedim.
Eşimle en kısa zamanda konuşup uyarmasını söylemeyi düşünüyorum..

Mune konumu kapatır mısın?
 

Gorumce yakistiriyor bunlari gorumce
Boyle konulara kendi basimdan gectigi icin cok sinir olurum.
Insanlarin icine boyle nifak atiyorlar sonra sorgulayan kisinin basina patliyor resmen.
Yok boyle bir dunya yani..

Avrupada yasiyor binbir cesit ulkeden dinden insanlarla arkadasligim vardir onlar bile boyle konusmuyor yahu.
Allah akil fikir versin...
 
Eşiniz terslesin güzelce.
Sizden tepki alamadıkça üzerinize geliyor.
Siz hiç kendinizi bozmayın,sinirlerinizi de bozmayın hamilesiniz ama eşiniz onları bir kaşısın. Kapatırlar çenelerini emin olun.

Hayır hiç istifimi bile bozmuyorum.
Benim sinirleneceğim bir tip değil. Zaten kolay kolay sinirlerim bozulmuyor,onu hiç kafama takıp huzursuz olmam bile.
Çok teşekkür ederim
 

 
Ya da özetle"saçmalamayın,kalbinizi kırarım"bunlara bu laflar cümle israfı
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…