BU meyin kafası????

Bir daha gorumcen böyle derse, hayirdir abla ensestçi misin? de.

Sen annesinin ağzını kapat ki o da kızının kini kapatsin.

Tövbe Yarabbi daha neler duyacağız!!!!!

Güya seni sinir etmeye çalışıyor, kızının düştüğü durum hiç umrunda mı ya da farkında mı acaba?

Ne diyeyim biz kaliteli ebeveynler olalım inşallah

Güya seni sinir etmeye çalışıyor, kızının düştüğü durum hiç umrunda mı ya da farkında mı acaba?

Ne diyeyim biz kaliteli ebeveynler olalım inşallah
AMinn inşallah
Değil anlaşılan.. bununla övündüğüne göre

töbee töbeee dünyanın çivisi bu kadar çıkmış iken söylenecek laf mı bu ..murat başoğlun yegeninemi özendi ..deyip bozmak lazım bunları

Valla işin zor 15inde sex muhabbe bile normal değil şimdi sen kızı uyardan iftira atan yenge olursun annesi baksana arkasında kötü bişey de yapsa annesi onu uyarmıyo baksana artık yaşı da reşit sen mesafeni koru derim tahminimce yaş farkınız az o yüzden dikkat et burda bi kız ilişkisini yengesinin üzerine attı kadın anlatamadı derdini
Yada eşine anlat neden senle evlenmek istiyo sürekli bu konu geçiyo yarın biri vişey söyler bize de zararı olur yeğenine de diye anlat

Bir daha gorumcen böyle derse, hayirdir abla ensestçi misin? de.

Sen annesinin ağzını kapat ki o da kızının kini kapatsin.

Tövbe Yarabbi daha neler duyacağız!!!!!

Kötü olurum sonra herkesle :) terbiyesiz gelin olurum hatta ahlaksız olurum :)))

töbee töbeee dünyanın çivisi bu kadar çıkmış iken söylenecek laf mı bu ..murat başoğlun yegeninemi özendi ..deyip bozmak lazım bunları

Ne diyeceğimi bende bilmiyorum valla.
Bir şekilde laf sokucam konu açılınca.

Eşime bunu hep “küçükken böyle derdi”olarak anlatıyor.
Eşim etraftayken böyle ama bana bugünün konuşması gibi anlatıyor. Bilmiyorjm eşime de anlattı mı böyle birşeyi.
Uzak bizden zaten başka şehirde oturuyor. Yan yana anca senede iki kez filan geliyorum ben.
Ben 30 yaşındayım. Ne olursa oldun saygı duymaları gerek ben onlara saygısızlık etmiyorum.
Ama belli ki ben sustukça üzerime gelicek birçok saçmalıkla. En yakın zamanda tepki vermeyi düşünüyorum.

Dikkat et çünkü söylediğinde ilk cevapları kıskançlıktan gözü dönmüş küçücük yeğenine iftira attığını söyler görümcen zor bi konu Allah yardımcın olsun

Esiniz rahatsiz olmiyorsa siz neden rahatsiz oluyorsunuz ki.?

Birakin da esiniz rahatsiz olup tepkisini versin.

Kiz sizi kiskaniyormus sizin gibi zayif olmak istiyormus.....vs vs.
Ne guzel iste yengesini ornek aliyor neden kiskanclik olarak algiliyorsunuz?

Az daha kocanizi kizdan kiskaniyorsunuz gibi dusunmeye basliycam
Yani kocama asiliyor der gibi bir tavriniz olacak nerdeyse?

Bu kız 5 yaşında değil 18 yaşında. Ama bunları söyleyebilecek kadar saflar mı yoksa salaklıklarından mı anlamadım. Hiç hoş şeyler değil.

Eğer öyle bir düşünceye sahip olsam öyle yazardım :)
Ben değil de siz baya baya senaryo yazmalık fikirleriniz var.
Asla öyle bir yapıya sahip değilim.

Bu kız 5 yaşında değil 18 yaşında. Ama bunları söyleyebilecek kadar saflar mı yoksa salaklıklarından mı anlamadım. Hiç hoş şeyler değil.
Bende anlayamadım niyeti açıkçası. Yani salaklıktan mı,boş bir muhabbet peşşnde mı yoksa çirkeflik yapıp benim sinirimi bozma peşinde mı çözemedim :)

Bende anlayamadım niyeti açıkçası. Yani salaklıktan mı,boş bir muhabbet peşşnde mı yoksa çirkeflik yapıp benim sinirimi bozma peşinde mı çözemedim :)
Sizi kıskandıkları çok açık ama bunun çirkin bir şey olduğunu fark etmemeleri bana ilginç geldi. Yani demek ki ortada çok büyük boyutlarda bir şey yok. Hoş zaten nasıl olsun. Siz bu durumlara zerre tepki vermeyin sonunda vazgeçerler bence.

Şuursuzluk bu ya olur mu öyle şey? Evliliğin ne olduğunun bilincinde olacak bir yaşta. Hadi kız değil desek, annesinin bilinçsizce söylüyor olmasının mümkünatı yok. Görümce mörümce dinlemem rezil rüsva ederim ikisini de. Tövbeler olsun, Kadınlar Kulübü'ne üye olduğumdan beri duymadığım şey kalmadı. Daha neler duyacağız acaba?

4 sene oldu hiç tepki vermedim ki :)
Hatta hiç bir yaptığına tepki vermedim.
Belli ki ben tepkisiz kaldıkça daha da çirkefleşecek gibi :)

4 sene oldu hiç tepki vermedim ki :)
Hatta hiç bir yaptığına tepki vermedim.
Belli ki ben tepkisiz kaldıkça daha da çirkefleşecek gibi :)
Dayıya da nikah düşmez ki tövbe estağfurullah. Ben olsam ne yapardım diye düşündüm valla bulamadım. Bazı şeyler beni şok ediyor. Bu da onlardan biri oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…