Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
24 yaşındayım ve kendimi yaşlı hissediyorum sanki benden geçmiş gibi.Sürekli ev modundayım ve nedense geç kalmışlık hissi var içimde.komplekse mi giriyorum yoksa :// heeeeeeelp
24 yaşındayım ve kendimi yaşlı hissediyorum sanki benden geçmiş gibi.Sürekli ev modundayım ve nedense geç kalmışlık hissi var içimde.komplekse mi giriyorum yoksa :// heeeeeeelp
Bende sürekli ev modundayim.ama ben kendimi yaşlı hissetmiyorum fakat işsizlik yüzünden bi mutsuzluk icindeyim, kaygılarim gelece dair ve ev modundan sanki ömrümün sonuna kadar kurtulamicak gibi hissediyorum kendimi hatta dun işsizlik diye bi konu acmıstım,sizinde bu kaygilarinz bundan dolayi olabilir kafa yorabilcegimiz bir işimiz yok bizde kafamizin boşlugundan kafamizi neye yorcagimizi bilemiyoruz fikrimce:)
kendini önemli hissedeceğin işler yap
Bende sürekli ev modundayim.ama ben kendimi yaşlı hissetmiyorum fakat işsizlik yüzünden bi mutsuzluk icindeyim, kaygılarim gelece dair ve ev modundan sanki ömrümün sonuna kadar kurtulamicak gibi hissediyorum kendimi hatta dun işsizlik diye bi konu acmıstım,sizinde bu kaygilarinz bundan dolayi olabilir kafa yorabilcegimiz bir işimiz yok bizde kafamizin boşlugundan kafamizi neye yorcagimizi bilemiyoruz fikrimce:)
bence bu 24 yaş sendromu.nisan gelmesin istiorm 25 olcam diye :/// yaşlanıoz evet ama komplekse girmem için erken deil mi yaw :/ aynen öğretmenm ben ve lise öğrencilerine bakıyorum küçükler yaaa diorm ama yanına otursam ayak da uydururmbende 24 yaşındayım ve aynen senin gibi yaşlandığımı hissediyorum. şu bir gerçek ki yaşlanıyoruz![]()
liseye giden çocukar bile gözüme o kadar ufak geliyorki allahım diyorum bende mi böyle ufaktım liseye giderken
çok şükür bir işim, kendimi oyalayacağım bir kaç hobim var. bunlara tutunmak en mantıklısı.ev modundan bir an önce böyle çıkabilirsin sende :)
Olur mu bebeğim, bende bu aralar böyleyim, sevdiceğin askerde ya o yüzden ben ona bağlıyorum. Bu arada aradı mı seninkisi :26:
okul , iş , kurs, çalısma hayatı hiçbiri yok mu?
Kendinde bir takım yenilikler yapabilirsin.
Saçının modelini değiştirebilir , boyatabilirsin..
Alışverişe çıkabilirsin..
Biraz olsun kendini iyi hissettirir.Sonrasında bi uğraş edinirsin ve kendini iyi hissedersin =)
ondan olabilir ama o varken de vardı bu bende :/ aradı evet sana özel mesaj atamadm 50ye çıkması lazm gönderilerimin.belki fırsat bulamamıştr ??
ondan olabilir ama o varken de vardı bu bende :/ aradı evet sana özel mesaj atamadm 50ye çıkması lazm gönderilerimin.belki fırsat bulamamıştr ??
Bilmiyorum ki bebeğim, moral olarak 0 ın altındayımAramadı 4 gün oldu
Zor muymuş araması birşey söyledi mi seninkisi bebeğim ?
Evlenme vaktimiz geldi
hayat boyu hep koşturduk
lise, üni kpss derken atandı k
hepsi var ama amaç yok kalk işe git gel dizi izle yine okul yine ev
bende 25 yaşındayım yaşlandık değil büyüdük artık
bebeim canını sıkma mutlaka açıklaması vardır bence ankesörden aradıkları için kartın hemen bittiğini söylemişti bana.belki alamamıştır?bide görev dağılımı oluo ya mesela koğuş düzenleyici vs diye her bir askere görev verilio belki öyle olunca zorda kalmıştır aramaya fırsat bulamamıştır.ya aslında hiç kızma çünkü benimki aradığı halde çok düşünme fırsatı olduğu için inanılmaz aptal şeylere kafa yoruo anlatamam sana.dşünme fırsatı bulunca kendi bşına kalınca ne dşüneceğini şaşırıo.belki alışmaya çalışıodur senin sevgilin de.senle asla alakası yoktur.çünkü şu zamanlar en çok konuşmaya ihtiyacı olduğu zamanlar..