bu nasıl adam, bu nasıl ilişki çözemedim!

canım onu da düşündüm, genellikle iş yerinde yatıp kalkıyor zaten, işlerinin yoğunluğu yüzünden de sadece haftasonları görüşebiliyoruz, onda da evini vs biliyorum, yani başka bir kadın yok sanıyorum çünkü 1,5 sene boyunca ikimizi birden bu şekilde idare edemez, her haftasonu benimle

öyle bir idare ederlerki..
hiç böyle düşünme..
iş yerini bilmiyorsunuz arkadaslarını tanımıyorsunuz..
az bir süre değil peki siz 1,5 senede ne paylaştınız

bnce tüm bu düşünceleri içinde tutmaktansa bi gün ayarla kendine yüz yüze tüm düşündüklerini anlat. herşeyi açık açık söyle neden böyle yaptgnı sor bu tavırların seni kırdıgını belirt.o mutlaka bu soruna bi karşılık vericektir. içindeki soruların cevabını çözüme ulaştırcaktır ona sorman. suçlayıcı degilde yapıcı ve olumlu konuşursan içinde gizli tutgu bişeyi varsa bile bunu sana o sıcaklıkla söyler. suçalyıcı ve ters konuşrsan korkup geçiştirebilir. bence güzel mutlu bi günün ardından sıcak bi şekilde kafana bişeyler takıldgnı ona aç. inş çözersiniz:)

bence çalıştıgı firmanı telefonunu bul ve sevıglını iste bakalım orda öyle bırı çalşıyormu???

bnce tüm bu düşünceleri içinde tutmaktansa bi gün ayarla kendine yüz yüze tüm düşündüklerini anlat. herşeyi açık açık söyle neden böyle yaptgnı sor bu tavırların seni kırdıgını belirt.o mutlaka bu soruna bi karşılık vericektir. içindeki soruların cevabını çözüme ulaştırcaktır ona sorman. suçlayıcı degilde yapıcı ve olumlu konuşursan içinde gizli tutgu bişeyi varsa bile bunu sana o sıcaklıkla söyler. suçalyıcı ve ters konuşrsan korkup geçiştirebilir. bence güzel mutlu bi günün ardından sıcak bi şekilde kafana bişeyler takıldgnı ona aç. inş çözersiniz:)

canım daha bu haftasonu konuştuk bu durumları, bu kadar gizliliğin beni rahatsız ettiğini vs anlattım ama ağzı öyle bir laf yapıyor ki, hiç bir problemimizi konuşarak çözemiyoruz çünkü her defasında kendimi kandırılmış aptal yerine konmuş hissediyorum, bir kaç gün sonra ise aynı şeyler tekrar rahatsız etmeye başlıyor beni. her defasında da aynı şeyleri tekrar edip durdukça itici oluyorum. ama insan bu kadar lafın üstüne artık bişeyler yapar. ben o kadar söylenmişim, tut kolumdan beni iş yerine götür, al merak ettiğin sorun yaptığın bu muydu de, ama tık yok

haklısın canım, 1,5 sene ve ortada daha benim tanıdığım kimse yok...

valla bilmiyorum aklını karıştırmak istemem ama gizli saklı işler hiç hoş değil..
ben 1,5 senede seceresini çıkartırdım..
pek güven vermedi bu adam bana ..
iyi düşün derim..
yaşta gelmiş boşa zaman kaybetme canım..

of bilemedim, bu yaşımdayım, ne böyle şey duydum ne de gördüm. bu kadar gizli saklı, nasıl şey bu çözemedim

o zaman canım bu işte bişey var. mutsuzsan bu kdar ayrıl derim.ama ayrılıkta kolay olmuyoki. konuşarakta olmuosa ayrılktan başka ne kalıyo? baksana evliliğede yanaşmıyo.

sevgilinizin nüfus cüzdanına bakmayı denediniz mi ?

biz bi arkadaşın sevgilisinden şüpheleniyorduk göstermek istemedi önce gizlice baktık kimliğine evli çıktı yani inşallah sizinki çıkmazda tabi merakınız geçer hem içiniz rahatlar yapın bunu kesinlikle

sevgilinizin nüfus cüzdanına bakmayı denediniz mi ?

biz bi arkadaşın sevgilisinden şüpheleniyorduk göstermek istemedi önce gizlice baktık kimliğine evli çıktı yani inşallah sizinki çıkmazda tabi merakınız geçer hem içiniz rahatlar yapın bunu kesinlikle

ya bazen evli olmadan önceki nüfus cüzdanlarını değiştirmiyolar o tam bir çözüm değil..
ama zaten arkadaş nüfus müdürlüğünden evli olmadığı bilgisine ulaşmış ...

Size akıl vermek bize düşmez yanlış anlamayın sadece görüşümü belirtmek istiyorum. 1,5 drnr olmuş ama bana kalırsa o kişiye çok güvenmeyin.
İnsan evleneceği kişiyi iş yerine de götürür, çevresine de tanıtır, göğsünü gere gere ,göstere göstere koluna takıp gezer. Bir sıkıntısı var sanıyorum,
sizden kesinlikle sakladığı bir şeyler var. Bu şekilde gitmez ki , nereye kadar izin vereceksiniz. Bence tam olarak tavrınızı koyun, niyeti varsa zaten anlayış gösterir ona göre bir şeyler yapar yoksa da ya boş laflarla sizi kandırmaya çalışır bir süre daha devam etmek için yada dönüp arkasını çeker gider.
Sağlıklı bir ilişki yok ortada, bazı arkadaşların söylediği gibi hayatında bir başkası da olabilir ve face bayan arkadaşlarla görüşüyordur, bir çok varsayım yapabiliriz bu konuda iyi düşünün ne kendinizi nede duygularınızı daha fazla kullandırtmayın. Umarım biz yanılıyoruzdur, eğer yanılmıyorsak siz çok üzüleceğe benziyorsunuz.

nerden bılıyorsun gördünmü gözünle ????belkı amale orda belkı çalşımıyor ne bılcen ....

kesin biliyorum canım, bunları ben de düşündüm ve ufak bir araştırma ile zaten bana iş konusunda yalan söylemediğini anladım. üstelik amele bile olsa benim böyle seyleri dert etmeyeceğimi, böyle şeylere bakmadığımı biliyor, beni üzen sadece benden gizlemesi bana yalan söylemesi olur, bunu da çok iyi biliyor.

Size akıl vermek bize düşmez yanlış anlamayın sadece görüşümü belirtmek istiyorum. 1,5 drnr olmuş ama bana kalırsa o kişiye çok güvenmeyin.
İnsan evleneceği kişiyi iş yerine de götürür, çevresine de tanıtır, göğsünü gere gere ,göstere göstere koluna takıp gezer. Bir sıkıntısı var sanıyorum,
sizden kesinlikle sakladığı bir şeyler var. Bu şekilde gitmez ki , nereye kadar izin vereceksiniz. Bence tam olarak tavrınızı koyun, niyeti varsa zaten anlayış gösterir ona göre bir şeyler yapar yoksa da ya boş laflarla sizi kandırmaya çalışır bir süre daha devam etmek için yada dönüp arkasını çeker gider.
Sağlıklı bir ilişki yok ortada, bazı arkadaşların söylediği gibi hayatında bir başkası da olabilir ve face bayan arkadaşlarla görüşüyordur, bir çok varsayım yapabiliriz bu konuda iyi düşünün ne kendinizi nede duygularınızı daha fazla kullandırtmayın. Umarım biz yanılıyoruzdur, eğer yanılmıyorsak siz çok üzüleceğe benziyorsunuz.

teşekkür ederim matg yorumun için. ben zaten sizden akıl almak için yazdım bu foruma çünkü tek başıma kalınca gerçekleri göremiyorum bazen, tanıdığım insanların da önyargılı yaklaştığını biliyorum ama sizler de dahil olmak üzere herkes aynı yorumları yapıyor maalesef erkek arkadasıma. 50 yaşındaki adama bir kadını "kandırma" durumunu da yakıştıramıyorum ama çok karıştı aklım o hayatıma girdiğinden beri. çapkın, orda burda gezen biri de değil ama çözemedim gitti onu

öncelikle fake bi face adresi açın, ekleyin ve kontrol edin. en azından burdan başlayın..

Son düzenleme:
öncelikle fake bi face adresi açın, ekleyin ve kontrol edin. en azından burdan başlayın..

canım bunu yapmadım mı sanıyorsun, bu yaşta oturdum bilgisayar karşısına küçük kızlar gibi uyduruk face adresleri alıp ona ekleme talebinde bulundum, hem erkek hem de kadın profilleri aldım, anında reddetti ve muhtemelen benden şüphelendi

Benimde aklıma evli olduğu geldiği ilk ama bunu da öğrenmişsiniz.Dini nikahlı falan olmasın.Yani aileler,çevre vs.herkes biliyordur.Resmi nikah kıyılmamıştır.

Hani hiç biri olmasa bile facebook hesaplarınızda olmamanız saçma.Sizi zaten tanıyor.Bir internet ortamında da kişiliğinizin dışına çıkacak haliniz yok.Kaldı ki başka insanlar ekliyken en yakını neden olmasın?Gerçekten düşündürücü.Ayrıca evlilik için bence geç bile kalmış sevgiliniz.İlk zamanlar isteyen adamın sonradan nazlanması,hele bu yaşta ilginç..​

Back
X