aranızdaki 15 yaş da çok bence, hani aman aman biri olsa da ömrünüzü verseniz ama bu kadar kendinden şüphelendiren bir adamla bir ömür.... Düşünsenize, siz 45 yaşına geldiğinizde o 60 yaşında olacak. Siz 55 olduğunuzda ise o 70...
Neyse bu sizin seçiminiz ama diğer meseleler hakkında;
- sizin için bir haftasını ayıracak ve ser verip sır vermeyen cinsten bir arkadaşınız face meselesinde biraz rol yapabilir sizin için.
- işyerinin kendisine ait olduğunu biliyorsunuz, adını biliyorsunuzdur muhakkak, yerini de belki. Arada bir işyerinde kalıyor diyorsunuz ya, bir sabah elinize bikaç kahvaltılık alıp süpriz yapabilirsinizAma öncesinde en az 1 hafta hiç evlilik işyeri gibi mevzular konuşulmadan dostça geçirilmiş bir hafta geçmeli.
- ailesi hakkında bilginiz ya da arkadaşları hakkında bilginiz hiç mi yok? "bizim ahmet, falancanın mehmet" tanıdığı hiç kimseden bahsetmiyorsa zaten yolunu verin gitsin, yürümez öyle...
Şimdilik aklıma gelenler bunlar...
haklısın canım düşündüklerinde ama ben bu yukarıda saydığın şeyleri daha önce de düşündüm. bir kere faceden kesinlikle kadın veya erkek tanımadığı kişileri eklemiyor, çok denedik, üstelik rezil olduğumla kaldım çünkü muhtemelen benden şüphelendi.
iş yerine gelince, kardeşi ile ortak iş yapıyorlar ve gizli saklı bir şey yok çünkü zaten şirketin web sitesi tel nosu adresi vs hepsine ulaşabiliyorum internet üzerinden ama ben davet edilmediğim müddetçe "ben geldim" diye çıkıp gidebilecek karekterde bir insan değilim ki bunu kendisine de söyledım, başka bir kadın olsaydı senin bu kadar kaçmanın üstüne atlar taksiye iş yerine gelirdi dedim.
ben sanırım son bir kez daha onunla konuşmayı deneyeceğim, olmazsa da yolları ayrıracağım.