Bu nasıl bir caniliktir!Avukat arkadaşlarım yardımcı olabilirler mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabii ki saldıran zarar veren köpekler de var ama ölümden başka çözümler bulunmalı. Benim bulunduğum ilçe minicik bir yer sokak köpekleri o kadar aç ve hasta ki saldırmaya mecalleri yok. Belediye buna çözüm bulmalı,bulmak zorunda. Yetkisi olmayan kimse bu duruma bir çözüm bulamaz.

İki defa paylaştığım için bunu sildim

Gerek burada gerek diğer sitelerde çocukların köpekler tarafından öldürülmesine sevinenleri, çocukları suçlu bulanları gördükçe bu ekran görüntülerini çok ciddiye alamıyorum
Hem hayvan düşmanı olan ilk paylaştığım manyak hem de küçücük mahla hakkında o şekilde konuşan manyakta da suç var ve ikisi de şikayet edilecek

Sizin isirilmamaniz köpek saldırısında ölen insanlari yok yapmıyor.

Hayal aleminde mi yasiyorsunuz ben anlamadim. Gezi parki icin sokaga ciktik olanlari hatirlamiyor musunuz? Yani ulkede hayvana dogaya deger yok demek sizi neden kizdiriyor. Ya da bunu dedigim icin niye ofkenizi bana yonlendiriyorsunuz? Sapla samani karistirmayin bence.

Ya hanımefendi siz ne diyorsunuz Allah aşkına ya? Aynen oyun isitiyo ya can onlar caaaan. O yüzden kovalıyolar. Bırakın şu romantizmi ya. Gayette hiç bir şey yapmadan da kovalıyorlar ve kaçarken araba altında kalınca köpekler değil korkan insanlar suçlu oluyor öyle mi? Bunu kızı köpekten kaçarken araba altında kalıp ölen o ailenin yüzüne karşıda desenize bir. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın modundasınız da Allah korusun yarın bir gün çocuğunuz köpeklerden kaçarken araba altında kalırsa ya da köpeklerin saldırısına uğrarsa o zaman görürüm sizi.

Ben demiyorum hayvanlar ölsün dünya bize kalsın. Ama kimse kusura bakmasın insan hayatı hayvandan önemlidir. Ve önce gelir. Tam tersini söyleyen kendini hayvanlara yem etsin o zaman madem hayatı değersiz. O yüzden bırakın şu onlara yaşayacak yer bırakmadık güzellemellerini ya. Napalım şehirleşmeyelim mi? Çok medeni Avrupa'da,Amerika'da sokakta gezen hayvan yok.
Heralde onların aklına gelmemiş hayvanlara yaşam alanı bırakmak. Sokak hayvanı diye bir kavram olamaz,hayvanların yaşam alanı sokak değildir. Kaç milyon sokak hayvanı olmuş hangi birine barınak yapacaksın? Biraz gerçekçi olalım bırakalım bu romantizmi. Ülkede kaç milyon insan açlık sınırında yaşarken,parasızlıktan ilacına,tedavisine ulaşamazken 10 milyon hayvana barınak yapıp bakalım aynen.
[/QUOTE]
Hanımefendi Allah'ın yarattığı canlıların öldürülmesine siz karar veremezsiniz! Ellerinle nüfüs sayımı mı yaptın da 10 milyon olduklarını biliyorsun?Bizden alınan milyarlarca vergiyle eşekler gibi o barınaklar açılacak bu hayvanlar da öldürülmeyecek! Yoksa çok kavga çıkacak.Sizin de bildiğiniz gibi hayvanseverler hayvan canilerinden daha fazla duyuruyorlar seslerini

apartmanımın önüne evindeki yemek artığını döküp yukarı çıkıyor komşu.bu mu hayvanseverlik?her yer yemek artığı oluyor sinekler doluşuyor kokuyor o yemek belki de kokmuş yemeğini aşağı indiriyor.kızınca da bik bik hayvanları bir sığdırmadınız diyorlar.o kişiler hasta kaynanasına bir gün bakmayacak kapasitede insanlar bu arada.

Gezi Parkını madem bu kadar iyi hatırlıyorsunuz ve konusunu açtınız o ağaçların kesilmesini önledi ya milletimiz o sokağa çıkanlar aynısı itlaf edilmeye karar verildiğinde de olur ölürüz öldürürüz ama yine de Allah'ın yarattığı dilsiz canlının öldürülmesine izin vermeyiz

Apartmanın önüne yemek koymak nedir ya çöpün yakınına koysa ya cidden bunlar yüzünden hayvanlardan nefret edenlerle uğraşıyoruz işte

bakin yazdim orada ben normal islek caddelerde kendi halinde yuruyen kopeklerden bahsetmiyorum. siz beni tanimadiginiz icin benim kopek sevil sevmedigimi, evimde kac kopegim oldugunu vs bilmiyorsunuz. ama ben sizin yazilarinizdan hic bizim bahsettigimiz gibi cete kopeklerle karsilasmadiginizi anliyorum.

benim bu konuda herhangi bir cozumum yok o yuzden cok uc konusmam asla. cozumlerim su an uygulanabilir degil cunku. ama siz gercekten cok cahilce insanlara kopeklerin size saldirmasi sizin sucunuz diyorsunuz. eger dedigim gibi kopeklerle karsilasmis olsaydiniz demezdiniz.

Hayvan kişi diycem ama onu bie haketmiyor bu cani adam.! Hayvan hakları topluluğu dernekleri var bence yardım isteyin.

İtlaf denensinde siz çıkan yaygarayı görün o zaman neyseki hayvanseverler bu ülkede daha fazla sözde medeni görünümlü avrupa gibi değiliz bu konuda

Apartmanın önüne yemek koymak nedir ya çöpün yakınına koysa ya cidden bunlar yüzünden hayvanlardan nefret edenlerle uğraşıyoruz işte
200 250 metre ötede kulübeleri var köpeklerin oraya kadar gitmiyor üşeniyor ya da benzin harcamıyor masraf yapmıyor.lak diye döküyor ya da bırakıyor kötü kokan yemeği apartmanın yanlarına önüne .köpekler de apartmanın önüne alışıyorlar böylece.gece eve dönenler de korkudan arabadan bile inemiyorlar.

Sakin sakin cevap veriyorum anlamamakta israr ediyorsunuz son bir defa deneyecegim.
Gezide genclerimizi kaybettik evet ama onleyebildik dogru sukurler olsun park gitmedi elden.
Bu konu ayni sey olmayacak. Cunku orda devletin cebinden ekstra cikacak butce yoktu. Ama burda bu barinaklarin yapilmasi hem de suankiler gibi degil daha iyi sartlarda yani o hayvanlarin hak ettigi gibi yapilmasi ihtimali yok. Gercekten anlamamak icin direniyor musunuz bilmiyorum. Oyle cosmakla oyle olmayacak boyle olmayacak demekle bu ulkede bisey degismedi henuz. İnsallah siz hakli cikarsiniz bu arada.

burada daha once de yazmistim ankarada bir ekiple besleme yapiyoruz ben duzenli olarak para gonderiyorum diye. ve gercekten cok yuklu miktarda yardim ediyorum aylik bana neredeyse 30-40 bin arasina mal oluyor turkiyenin her yerine yapiyorum cunku yardimi.

neyse benimle yaklasik uc hafta once baska bir yerden iletisime gectiler, aklima yatmadigi icin nakit gonderemem ama mamayi direkt gonderebilirim dedim. kabul etmediler biz sizi arariza dondu olay. sonra ben tekrar aradim mama gondermek icin. bana tarihi gecmis mama gonderecegimi, o yuzden mamada israr ettigimi, hayvanlari hic dusunmedigimi vs soylediler. tartistik kapattik. artik cogu yer mama kabul etmiyor direkt para istiyor.

siz hayvan besleme isini herkesin gonullu olarak yaptigini zannediyorsunuz ama bu sekilde bircok insan bunu suistimal ediyor. can hiras kopek savunuculugu yapip sadece fon sagliyorlar sonra o paranin nereye gittigi mechul. hepsini yasadim, gordum, buna gore konusuyorum. sokak hayvanlarini bu sekilde savunmanin mantikli bir tarafi yok. cunku sokaklar gunumuzde zaten onlarin alani degil. her sey gibi hayvanlarin da rant icin kullanildigini kabullenmek istemezseniz anlarim ama sirf birilerinin cebine uc kurus para girecek diye bu hayvanlari cok seviyormus gibi ayaklanmalarina katilmayin. herkes yasadiklarini konusuyor burada, hayvanlara verilen mamalara katilan ilaclari, bilerek kotu hale getirilip daha sonra yardim toplanmasini vs bilmediginizi varsayiyorum. bu oyle hayvanin basini oksamakla halledilecek bir mevzu degil. sistematik olarak davranislari degistirilen canlilar soz konusu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…