- 18 Ekim 2016
- 713
- 1.514
- 113
- Konu Sahibi killerbeauty
-
Tabii ki saldıran zarar veren köpekler de var ama ölümden başka çözümler bulunmalı. Benim bulunduğum ilçe minicik bir yer sokak köpekleri o kadar aç ve hasta ki saldırmaya mecalleri yok. Belediye buna çözüm bulmalı,bulmak zorunda. Yetkisi olmayan kimse bu duruma bir çözüm bulamaz.ya aşırı fanatik köpek sevdiklerini zanneden insanlar var ya da köpekler yok olsun dünyadan gereksizler diyen insanlar var konuda daha çok.mantıklı çözüm bulamadık çünkü mantıklı fikirler yokk gibi
İki defa paylaştığım için bunu sildimya aşırı fanatik köpek sevdiklerini zanneden insanlar var ya da köpekler yok olsun dünyadan gereksizler diyen insanlar var konuda daha çok.mantıklı çözüm bulamadık çünkü mantıklı fikirler yokk gibi
Hem hayvan düşmanı olan ilk paylaştığım manyak hem de küçücük mahla hakkında o şekilde konuşan manyakta da suç var ve ikisi de şikayet edilecekGerek burada gerek diğer sitelerde çocukların köpekler tarafından öldürülmesine sevinenleri, çocukları suçlu bulanları gördükçe bu ekran görüntülerini çok ciddiye alamıyorum
Sizin isirilmamaniz köpek saldırısında ölen insanlari yok yapmıyor.Hic sokak köpeği görmemiş miyimben sokak köpeklerinin yanina gidip başlarını okşayan insanım. Şimdiye kadar da hiç ısırılmadım. Bence siz de bir gün bir sokak köpeğine sevgiyle yaklaşmayı deneyin. Güzel bir deneyim tavsiye ederim. Markete de hep yürüyerek giderim
İtlaf uygulanmayacak öyle birşey yapılsın da insanlar nasıl ayaklanıyor itlafçıların hakkından gelmesini de biliriz cinayete göz mü yumucaz.Oh deprem vergilerinde kullanılmıyor barınaklar da yapılmaz o zamanlar ölsün sokak hayvanları.Eline silahını tüfeğini alan çıkar o zaman. İtlafçılığı savunanlarda bu yürek olur mu bilemem tabii
apartmanımın önüne evindeki yemek artığını döküp yukarı çıkıyor komşu.bu mu hayvanseverlik?her yer yemek artığı oluyor sinekler doluşuyor kokuyor o yemek belki de kokmuş yemeğini aşağı indiriyor.kızınca da bik bik hayvanları bir sığdırmadınız diyorlar.o kişiler hasta kaynanasına bir gün bakmayacak kapasitede insanlar bu arada.Yoo körkütük savunmuyorum. Bir kaç sayfa önce ben de çözümü söyledim. Avrupa'daki gibi olmalı. Barınakların şartları düzeltilmeli dedim. Ben burda hayvanları açlığa terk etmeyi onlara mama veriyor diye insanları suçlayanlara kızıyorum. Az biraz merhametli olan insan hiçbir canlının aç bırakılmasına gönlü el vermez.
Gezi Parkını madem bu kadar iyi hatırlıyorsunuz ve konusunu açtınız o ağaçların kesilmesini önledi ya milletimiz o sokağa çıkanlar aynısı itlaf edilmeye karar verildiğinde de olur ölürüz öldürürüz ama yine de Allah'ın yarattığı dilsiz canlının öldürülmesine izin vermeyizHayal aleminde mi yasiyorsunuz ben anlamadim. Gezi parki icin sokaga ciktik olanlari hatirlamiyor musunuz? Yani ulkede hayvana dogaya deger yok demek sizi neden kizdiriyor. Ya da bunu dedigim icin niye ofkenizi bana yonlendiriyorsunuz? Sapla samani karistirmayin bence.
Apartmanın önüne yemek koymak nedir ya çöpün yakınına koysa ya cidden bunlar yüzünden hayvanlardan nefret edenlerle uğraşıyoruz işteapartmanımın önüne evindeki yemek artığını döküp yukarı çıkıyor komşu.bu mu hayvanseverlik?her yer yemek artığı oluyor sinekler doluşuyor kokuyor o yemek belki de kokmuş yemeğini aşağı indiriyor.kızınca da bik bik hayvanları bir sığdırmadınız diyorlar.o kişiler hasta kaynanasına bir gün bakmayacak kapasitede insanlar bu arada.
bakin yazdim orada ben normal islek caddelerde kendi halinde yuruyen kopeklerden bahsetmiyorum. siz beni tanimadiginiz icin benim kopek sevil sevmedigimi, evimde kac kopegim oldugunu vs bilmiyorsunuz. ama ben sizin yazilarinizdan hic bizim bahsettigimiz gibi cete kopeklerle karsilasmadiginizi anliyorum.Hic sokak köpeği görmemiş miyimben sokak köpeklerinin yanina gidip başlarını okşayan insanım. Şimdiye kadar da hiç ısırılmadım. Bence siz de bir gün bir sokak köpeğine sevgiyle yaklaşmayı deneyin. Güzel bir deneyim tavsiye ederim. Markete de hep yürüyerek giderim
Hayvan kişi diycem ama onu bie haketmiyor bu cani adam.! Hayvan hakları topluluğu dernekleri var bence yardım isteyin.Resimlerini paylaşacağım kişi fotoğraflarda da görüldüğü gibi köpeklere zarar verdiğini ve öldürdüğünü açıkça kendisi yazmış bunun dışında insanları hayvanlara karşı kine öfkeye öldürmeye teşebbüs eden yazıları var.Hayvanseverleri de aynı derecede tehdit ettiği yazıları da var.Bu kişiye karşı ne yapılabilir.Hayvan sayfalarına attım bu fotoğrafları paylaşmaları için.
Eki Görüntüle 3049920 Eki Görüntüle 3049921 Eki Görüntüle 3049922 Eki Görüntüle 3049923 Eki Görüntüle 3049924 Eki Görüntüle 3049925
İtlaf denensinde siz çıkan yaygarayı görün o zaman neyseki hayvanseverler bu ülkede daha fazla sözde medeni görünümlü avrupa gibi değiliz bu konudaMalesef başka bir çözümü yok, Sizin karşı olmanız bir şey farkettirmiyor, medeni ülkelerde de aynı şekilde çözülüyor. Sokakta bir köpek olduğunda barınağa alınıyor, bir süre barınakta bekletiliyor, eğer sahiplenmek isteyen çıkmazsa itlaf ediliyor.
Çok haklısın..Apartmanın önüne yemek koymak nedir ya çöpün yakınına koysa ya cidden bunlar yüzünden hayvanlardan nefret edenlerle uğraşıyoruz işte
200 250 metre ötede kulübeleri var köpeklerin oraya kadar gitmiyor üşeniyor ya da benzin harcamıyor masraf yapmıyor.lak diye döküyor ya da bırakıyor kötü kokan yemeği apartmanın yanlarına önüne .köpekler de apartmanın önüne alışıyorlar böylece.gece eve dönenler de korkudan arabadan bile inemiyorlar.Apartmanın önüne yemek koymak nedir ya çöpün yakınına koysa ya cidden bunlar yüzünden hayvanlardan nefret edenlerle uğraşıyoruz işte
Beraber edeceğiz o zaman şimdilik sadece 2 kişi gözüküyor.Öteki çok itlafı savunup insanları düşünenler mahlaya yazı yazan bu iğrenç adamın görüntüsünü şikayet etmiyorlar meselaBende sikayet edecegim ekran goruntuleri ile. Ne kadar cok sikayet o kadar iyi.
Gezi Parkını madem bu kadar iyi hatırlıyorsunuz ve konusunu açtınız o ağaçların kesilmesini önledi ya milletimiz o sokağa çıkanlar aynısı itlaf edilmeye karar verildiğinde de olur ölürüz öldürürüz ama yine de Allah'ın yarattığı dilsiz canlının öldürülmesine izin vermeyiz
burada daha once de yazmistim ankarada bir ekiple besleme yapiyoruz ben duzenli olarak para gonderiyorum diye. ve gercekten cok yuklu miktarda yardim ediyorum aylik bana neredeyse 30-40 bin arasina mal oluyor turkiyenin her yerine yapiyorum cunku yardimi.Yoo körkütük savunmuyorum. Bir kaç sayfa önce ben de çözümü söyledim. Avrupa'daki gibi olmalı. Barınakların şartları düzeltilmeli dedim. Ben burda hayvanları açlığa terk etmeyi onlara mama veriyor diye insanları suçlayanlara kızıyorum. Az biraz merhametli olan insan hiçbir canlının aç bırakılmasına gönlü el vermez.
İstiyorum hepsine instagramdan ulaşıyorum.Şİkayetçi de oldum.Ayrıca şu ölen kıza öyle iğrenç şeyler yazan adamdan da oldum.Hayvan kişi diycem ama onu bie haketmiyor bu cani adam.! Hayvan hakları topluluğu dernekleri var bence yardım isteyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?