Bu nasıl bir caniliktir!Avukat arkadaşlarım yardımcı olabilirler mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O kadar cahil birisin ki laf anlatılacak gibi değilsin. Asıl köpekler senin gibilere saldırmali ki neyi savunduğunu anla.

Size her tepki gösterene hayvan nefreti yaftasi yapıştırmaktan vazgeçin artık. Yoruyorsunuz.
Benim konudaki ilk mesajlarımı okuyun ne demek istediğimi ne için çabaladığımı aslında itlaf hariç aynı görüşte olduğumuzu anlarsınız.Ama sizin cümleleriniz çok kabaydı.Resmen bir hayvan sahiplendirilmezse Allah'ın verdiği can alınsın diyorsunuz.Sonra böyle cevabı alınca da bana hayvan nefretçisiymişim gibi davranma cahilsin yok bilmem ne vs gibi laflar ediyorsun.Kendi ağzınla dedin ya sahiplendirilmeyenler öldürülsün diye ben mi yanlış okudum?Ben mi şimdi cahil oldum? Komiksin! Perpul

Bir onceki mesajim buydu. Boyle karsi tarafa sacma sapan konusarak kendi vicdan masturbasyonunuzu bosuna yapmayin. Bana yemez en azindan. Komiksiniz.

Izmir Narlıdere Balçova tarafında oturanlar bilir. Gayet bildiğiniz evcillesmis kimseye zararı olmayan domuzlar dağdan yiyecek bulmaya aşağıya iniyorlar. Kameralara çekenler yemek verenler var. Kimseye de bi zararları yok. Karınlarını doyurup gidiyorlar tekrar. Internette Narlıdere Balçova domuz diye aratirsaniz çıkabilir sanırım. Saldıran domuz var diye her domuz saldırmaz. Saldıran köpek var diye de her köpek saldırmaz. İnsanın da katili var ama her insan katil değil. Genellemeler bunlar.

Oha 8 köpek mi? Onları yavruyken almamışsa eğitemez ve o kadar ses yaparlar tabii ki.Konunuzu görmedim ama yerden göğe kadar haklısınız

Çatır çatır vergi alınıyor bizden dediğiniz gibi alanları yapmak onlar için aslında öyle kolay ki! Ama yok illa yiyecekler paracıklarımızı!

Barınak olayı yapılmalı sahiplendirme de teşvik edilmeli ama şu an mevcut köpek popülasyonunda bu akıl mantık çerçevesinde mümkün gözükmüyor. Kabul etseniz de etmeseniz de şimdi olmasa bile en az üç beş yıla itlaf zaten tek çözüm haline gelecek.
Ben bunu yazdım hâlâ da aynı düşünüyorum ama siz gerçekci değilsiniz bunu dedim diye de ben hayvan düşmanı olmuyorum. Bu yasayı toplum gerçeklerini gözetmeden çıkarıp sonra da doğru düzgün denetimini yapmayanlar, mevcut yasaya uymayanlar asıl hayvan düşmanıdır ben değil.

Alınan vergiler ile öyle barınaklar yaparlar ki isteseler.İsteseler bir kaç tane barınak açarlar 1 ilçede işlerine gelmiyor işlerine

Bi de domuz besliyo diye övünüyor demisler ya valla komedi. Oyle bir şeyle övünmedim. Domuza da yemek ver o zaman demisler ona da vermisligim var dedim. Benim için o da canlı köpek de canlı. O da açsa veririm ne var bunda. Ayı da açsa veririm. Ha verir kaçarım o ayrı. Doğası gereği evet tehlikeli, ama aç bırakmaya sebep mi? Bence hayır. Bu kadar insan niye oruç tutuyor açın halinden anlamayacaksa? Sadece insan mı aç oluyor? Kalbinde merhamet olan açsa insanla da yemeğini paylaşır, domuzla da. Hayatınızda yapmadınız diye anormal görmeyin her şeyi.

Bizden alınan vergiler ile kaç tane barınak açar bu belediyeler.Görevlerini yapmıyorlar

siz sayfalardir yaziyorsunuz da cozum oneriniz nedir? katil insan islah ediliyor mesela oyle veya boyle bir sekilde, kopege ne yapilsin? veya bu kopekleri toplayip dagin basina atip sonra insanlara yakin yerlere indiler diye katil kopek mi diyelim? ben kopeklere de bir sey demiyorum oradan oraya surukleniyorlar ama sizin kadar kendilerini savunmazlar herhalde dilleri olsa. kor kutuk savunuyorsunuz.

sokak kopekleri bir refah sorunudur. ulkede olmamasi gereken bir durumdur. maddi rant saglamak icin insanlar tarafindan guzellenmis bir durumdur. devlet eliyle duzeltilmesi gerekir. sosyal medyada gorup ay ne kadar hayvansever dediginiz insanlarin etkisinde kalmayin. bahsi gecen kopekleri sizin sokakta gordugunuz uc bes ciliz kopekten ibaret zannetmeyin.

Hic sokak köpeği görmemiş miyim ben sokak köpeklerinin yanina gidip başlarını okşayan insanım. Şimdiye kadar da hiç ısırılmadım. Bence siz de bir gün bir sokak köpeğine sevgiyle yaklaşmayı deneyin. Güzel bir deneyim tavsiye ederim. Markete de hep yürüyerek giderim

Hiç şaşırtıcı değil, bunun gibi onlarcası var. Çocuklar ölmesine rağmen bu hayvanların sokaklarda kalmasını isteyenler direttikçe de maalesef daha böyle çok yazı görürüz.
Pardon da bu sokak hayvanları 2-3 senedir mi sokaktalar. Belediyeler kısırlaştırma ve yeme içme gibi ihtiyaçlarını karşılamadıkça bu durumlar çok olası. Yorumunuz beni çok sinirlendirdi .

Konudaki ilk yorumlarımı okuyun ben insanların başlarına bir şey geldiğinde köpekleri masum gösterecek hiçbir şey demedim.Aksine hayvanlar toplatılsın diyorum.

Alınan vergiler ile öyle barınaklar yaparlar ki isteseler.İsteseler bir kaç tane barınak açarlar 1 ilçede işlerine gelmiyor işlerine

Alinan vergiler depremlerde bile kullanilmiyor. Biz gercekci olun diyoruz sadece. Ulkede islerine gelmeyen onca sey varken kopeklere barinak yapmayacaklar. Kendi buyuttukelri soruna da cozum olarak itlaf uygulayacaklar. Bu ideal olan degil. Bu sadece gercekci bir ongoru.

Yoo körkütük savunmuyorum. Bir kaç sayfa önce ben de çözümü söyledim. Avrupa'daki gibi olmalı. Barınakların şartları düzeltilmeli dedim. Ben burda hayvanları açlığa terk etmeyi onlara mama veriyor diye insanları suçlayanlara kızıyorum. Az biraz merhametli olan insan hiçbir canlının aç bırakılmasına gönlü el vermez.

Nasıl mümkün değil?Bu milletin insanından milyarlarca vergi alınıyor?Türkiye'de toplamda şu kadar milyon köpek varmış diye nüfus sayımı mı yapmışlar?Komiksiniz ya!Hiçbir cümleniz hayvan nefretinizi gizleyemiyor.Sizin tek istediğiniz hayvanların yok olup gitmesi başka bir şey değil

Bunun en doğrusu ve mantıklısı hicbir canlıya zarar gelmeden orta yolu bulmaktır. Barınak gibi.

İtlaf uygulanmayacak öyle birşey yapılsın da insanlar nasıl ayaklanıyor itlafçıların hakkından gelmesini de biliriz cinayete göz mü yumucaz.Oh deprem vergilerinde kullanılmıyor barınaklar da yapılmaz o zamanlar ölsün sokak hayvanları.Eline silahını tüfeğini alan çıkar o zaman. İtlafçılığı savunanlarda bu yürek olur mu bilemem tabii

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…