Bu Nasil Bir Kadin...

Git 1+1 de yasa, ac kal, yine bu kadinla birlikte yasama... eski ev tut, tencerede pisir kapağında ye ama kalma orda..

Bak eve alir birini ustune kalir - ki ben bunu yapani biliyorum-, anlat eşine her seyi.. seni tehdit edişi hepsini. Ne duyduysan..

Boyle insanlar her şeyi yapar, yalniz kalma evde, telefonuna her seyine dikkat et.

Kapiyi ayirin, orayi kiraya verin. Ordan alin kendi evinizi odeyin..

Annene gitme. O kadin orda da huzur kacirir...

Her şeyi goze al. Her sey mahvolmadan cikin ordan.

Eşime anlattim tabi bana böyle söylüyor dedim evet annem yapar sen o an mesaji fakt ettiğini anlamis olsaydi sana bi iftira atardi dedi.. O da annesini biliyor suan konusmuyorum eşimde konusma dedi zaten..

O zaman sen rahat ol, hiçbirşey yapamaz, hiç korkma. Sadece can çekişiyor, çırpınıyor ve sana sarıyor işte...

Kapiyi ayirin, orayi kiraya verin. Ordan alin kendi evinizi odeyin..

Annene gitme. O kadin orda da huzur kacirir...

Her şeyi goze al. Her sey mahvolmadan cikin ordan.
Aaaa onuda kabul etmiyor kapilari ayiramazmişiz biz çikinca kendi iki kati tek daire yapip dayayip oturcakmis.. Bu arada beni bildin dmiii kaynanasi senin s...kn icinde diyeen

Aaaa onuda kabul etmiyor kapilari ayiramazmişiz biz çikinca kendi iki kati tek daire yapip dayayip oturcakmis.. Bu arada beni bildin dmiii kaynanasi senin s...kn icinde diyeen

Yooo bilmedim yeni uye diyor

Yahu ne cektin bu kadindan sen adam bitti bu basladi...

Ya gercekten var mi boyle insanlar.kotulukten ne anliyolar.

ben burada sadece tek birseye takildim siz kayinpederinizden esinide babasından bu şeyi saklama hakkini kendinizde nasil görürsünüz yani bu durumda kendi babanızı ya da kendinizi düşünün o insani goz göre gore saf yerine koydurmayin onunda bir onuru gururu var bence bunu kayinpedere esas bilmesi gereken kisiye soylemelisiniz

Ne yani söyleyelimde adam elini kanami bulasin böyle birşeyin vebalini ben nasil öderim.. Kani beş kuruş etmeyen bir kadin yüzünden benm kayinpedere yazik değil mi?

Esine dersin iste bak neler var...

Tehlikeli kadin zaten hallerinden belliydi...

Kolla kendini :))
ayy canm vallahi herşetin farkinda da herkes isine geldiği gibi bak gecen haftadan bu yana işten gelirdi kaynanam kapisini kapatirdi konuşmuyoruz diye bugün kapisini açik birakmis benm yukari çikmami bekliyor galibaa

Ne yani söyleyelimde adam elini kanami bulasin böyle birşeyin vebalini ben nasil öderim.. Kani beş kuruş etmeyen bir kadin yüzünden benm kayinpedere yazik değil mi?
ya ben kana bulama olarak düşünmedim hani boşar diye düşünüyorum çünkü bakin ciddi anlamda bu da vebal ay bilemedim ki şimdi sizde haklisiniz

ya ben kana bulama olarak düşünmedim hani boşar diye düşünüyorum çünkü bakin ciddi anlamda bu da vebal ay bilemedim ki şimdi sizde haklisiniz
Yani ben kayinpederi bildiğim için asla cesaret edemem böyle birşeye ben anlamiyorm insan nasil böyle birşeye cesaret eder biri bizi yanliş numaradan arayinca tedirgin oluyoruz karsidaki erkekese bu deli cesareti deliii

Yani ben kayinpederi bildiğim için asla cesaret edemem böyle birşeye ben anlamiyorm insan nasil böyle birşeye cesaret eder biri bizi yanliş numaradan arayinca tedirgin oluyoruz karsidaki erkekese bu deli cesareti deliii
siz acil olarak o evden çıkıp gidin zira kadin sizin namusumuza iftira atabilir kendini aklamak için belki soyleseniz bile kayinbabaniz sizde inanmaya bilir butun hersey sizin uzerinize kalip suclu durumunada dusebilirsiniz kaçın ordan kaçın

ayy canm vallahi herşetin farkinda da herkes isine geldiği gibi bak gecen haftadan bu yana işten gelirdi kaynanam kapisini kapatirdi konuşmuyoruz diye bugün kapisini açik birakmis benm yukari çikmami bekliyor galibaa

Unutmustur kiz :)

Simdi böyle bir olay varsa yakin olma dikkat et..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…