Bu Nasil Bir Kadin...

Ay ne bu ya kabus ötesi kaçın kurtulun aç kalın susuz kalın ama onun yanında kalmayın canım. Allah yar ve yardımcınız olsun

Valla kv ablattıgınız gibi ise dua edin 1 sene bitmeden size iftira atmasun namusunuza kadın gerçekten şirret .Bi tanıdogımın kaynanası gelinin cocugu olöuyor sorun bakalım benim oğlumdamı die oğlu evde yokken ayyaş bir adamı gelininin evine sokup mahalleyi ayaga kaldırmıltı gelinim eve adam alıyor die Allah korusun Rabbim sizi korusun inşaşlah

Onun evinde kaldığınız sürece bu böyle gider .Benim aklım almıyor böyle koloni gibi yaşam tarzını tek öğün yerim gezmem tozmam 1 yıllık borcu 3 yılda öderim yine de böyle bir ortamda durmam.Hata siz de yani.Ahlaksızmış mesaj yazmış o sizi ilgilendirmez ayrıca.

Esininkide neyin kafasiysa canim esin bence oncedende biliyordu kayimvalideyn ne halt yedigini ama annesinin sucunu ort bas etmemesi guzel İysallah tez zamanda kurtulur esinle mutlu olursun cunku hayat baskalari icin yasamayack kadar kisa Allah yardimcin olsun

Başkalarının özel hayatlarına burnunuzu sokmayın.
Yazdığınız bana istinaden ise kayinvalidesinin yedigi haltları anlatsın dedikodu yapsin değil kayinvalidesinin onu tehtit ettigini söylesin diye kastettim... "Benim evliliğim biterse seninkide biter " demis ya kadın...
iyi herkes herbi halti yesin ceremesini garibanlarmi ceksin...??

Alkişliyorum siziii Cok tesekkür ederm..

itilip kakılmayı hakediyorsunuz.
size ayrı ev açamayacak biriyle evlenmeyecektiniz.
madem evlendiniz sizde çalışıp acı yavan kuru soğan yiyip ayrı bir eve çıkacaktınız.kaynananız için dediğiniz doğruysa yaptığı ucuzluk ta başında paralansın.

yazimi tam okumadiniz galiba??? Bizim ev zaten ayriydi eşin en iyi en güzel şekilde herşeyimi aldi.. Kaynanam olacak sahis eşimin aklini çeldi ille alt katima geleceksnz dedi eee yaptiklari ortaya çikincada bizi çıkarmak istiyor..

yazınızı tam okudum önce açtığınız konuyuda biliyorum siz her gün kaynanası işe gidince gidip evini temizleyip yemeğini yapıp yinede itilen gelinsiniz.yanlış mıyım?

Kk beni zorluyor artık yahu, kadını sevmiyorsan temizliğini yapma. Evine gitme. Kapını açma.

Sana bel altı oynuyorsa sen de ona oyna. Valla biri bana bunları yapsa, sürekli bel altı laf sokarım. Evde bir cenabetlik var okutalım derim sürekli.

En dindar ben olur okutur üflerim onu epey sıkarım yani canını.

En olmadı yumurtalıkların lahana turşusu gibiyken sevişmek zor olmuyor mu diye sorarım. Ed3psize edepsiz olurum. Madem çıkamıyorsun o evden, akıllı davran.

Eşimin aklına giriyor diyorsun, madem adamı boşamıycan sen de gir aklına.

Valla süper bir cevap olmuş benim için.. Ama gel görki ben onunla bu şekil konuşursam eğer kandin kendini aklamak için beni dibe çekmeye çalişir çok lanet bir kadin bi tanisaniz varyaa o zaman anlarsiniz ne demek istediğimi

sende çalış . 1 göz evde huzurlu bir şekilde yaşayın. o kadından herşey beklenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…