Bu nasıl bir koca !

Purpplee

Herkes çok duyarlı😌
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
13.625
16.049
298
Hanımlar Slm,
Eşimle 1 yıl Tanışma sürecinden sobra evlendik 1.5 Yıldır da evliyiz.5 aylık hamileyim.hamileliğim biraz riskli olduğu için çok dikkat ediyorum bir takım yasaklarım da var:yolculuk,cinsel ilişki,Temizlik yapmak gibi..Velhasıl hamilelik sorunlarımla beraber eşimle aramız da açıldı mesafe girdi.Zaten eşimin öyle sarılayım öpeyim huyu da yoktu şimdi hepten uzaklaştık.Her şeyim ona batıyor.
Geçenlerde kavga ettik ,artık Sıklıkla ediyoruz da bu sefer ki daha ağır oldu.Eşim normalde evden işe işten eve ,kötü alışkanlığı olmayan biridir.Telini arada kurcalarım gizlice bir bayan numarasını erkek adıyla kaydetmesinin dışında bir açığını yakalamadım ama bu ara telefonu yanından ayırmıyor,ekranı ters dönük olsrak koyuyor,ara ara Çağrı bişey vsr mi dşye de kontrol ediyo.Geçenlerde bunun Hesabını ona sormamla Kıyametin kopması bir oldu.Çok ağır laflar işittim.Güvenmiyorsan defol git! Sem defol dedim burası benim evim sen sonradan geldin dedi.Bunlsr en çok üzüldüklerimdi fazlası var eksiği yok,uzatmayayım çok fazla.

Sarmaş dolaş olmasak da en azından şakalaşırdık sohbet ederdik yüzü gülerdi.son bikaç aydır surat asık sürekli televizyon ,bilgisayar...ben yokmuşum gibi...Biksç kez konuşmaya çalıştım bir sorunun mu var niye soğuksun dedim nerden çıkarıyorsun diye azar işittim.ufacık şey de tersliyor beni.
Kızlar ben şimdi ne yapayım çocuğumuz olacak o da heves ediyo beraber büyütelim istiyorum ama sadece benim çabamla olmaz ki nerde hata Yaptım ben.Üç gündür konuşmuyorum onunls o bişey yokmuş gibi davranıyor ama beni bunca laftan sonra özür dilemek de tatmin etmez ama onu da yapmıyor odamızdan çıkmıyorum akşamları.ilk akşam geldi içeri gelsene diye cvp vermedim gitmedim de şimdi kendi tv pc devam bana da karışmıyor

Boşanmak değil çocuğumuzu aile ortamında büyütmek istiyorum nasıl düzelir bu durum ?

acaba gebelik duygusalligi mi sizinki adamin tam hatasini anlayamadim aslinda..ihanet supheniz bos gibi geldi bana..guzel seyler dusunun bebek dogunca gecer bence..

Bak ayni seyleri hamilelik donemlernde bende yasadim ve senin yaptigin hatayi yaptim.odama.cekildim tavir koydum ama.esim bsey olmamis gibi davrandi hep buda aramızı açtıkça açtı şimdi gözüm açıldı eşime sahip çıkıyorum o ilgisz olsada bi şekil ortam yaratıyorum birazcık fedakarlik yap inan işe yariyor zamnla ilgisizde.olsa bazen ufacık bi guzel lafı o günü telafi ediyor o yuzden hamileliginde verdiği stresle esinizin harektlri gözünüze batmasin.sabir derim

5 ayda gelen yasaklardan dolayı sorun yaşadığınızı zannetmiyorum.
birlikteliginizin başlangıcı devamı ile şu günlerinizi yaşıyorsunuz.
siz en başa gidin
bir birinize olan sabrınız hoşgörünüz saygınız neler oldu bitti
onları bulmaya çalışın.
burda öyle çözüm arayalım

Aranızda uzun süredir cinselliğin yaşanmıyor olması ve bu sürenin daha da uzayacak olması bu gerginliğin sebebi olabilir. Terapi deneyin. O gelmezse de siz tek başınıza gidin. Zor bir hamilelik yaşıyorsunuz galiba, bu süreci tek başınıza atlatmayın.

Bayanın numarasını erkek adıyla neden kaydetmiş???????
Bilmiyorum ararsa bayan adı gözükmesin diye herhalde ama hiç o numarayı aramalarda görmedim.o numara ilk başta whatsapp engellenenler listesinde duruyordu,sonra bi baktım o listeden çıkarılmış.Geçen ay bir kavga ardından numarayı rehberde sorgulattım ve erkek adıyla Kayıtlı olduğunu gördüm.yani numarayı önce silmiş engellemiş sonra tekrar eklemiş..numara kadına ait ama orası kesin kadının adını instagram ve facesini buldum eşimin bunlardan haberi yok arama olacdk mi o numaradan bunu izleyebilmek için itiraf etmedim

Bir kadını erkek adıyla kaybetmesinden başka açık bulamadım yazmışsınız .
Sizce bu basit bir şey mi ?
Evet basit değil tabiki hatta iğrenç benim bildiğim bir numara gerçekte kim bilir kaç numara..ama telinin şifresini değiştirir ve ben artık daha sağlam deliller bulamazsam dşye itiraf etmiyorum takibe aldım şimdilik

Uzun ilişkileri sevmiyorum zaten Yaşımda 40 a yaklaştığı için böyle oldu
Bebek için asla asla stres yapmamasiniz bu yaşla.
Lütfen bu konuyu doğumdan sonraya bırakın. Hiç ilgilenmeyin . Evde diiz izleyn kitap okuyun .
Yaşınız cidden riskli ve stres düşündüğümüzden çok daha etkili bu durumda .
Inanın değmez . Konuyu kapatın ve burada da kitleyin bence

Suslenip püslenseniz sevdiği yemekleri falan yapsanız? Boşanmak istemiyorsanız tek yol huyuna gitmek

Hanımlar Slm,
Eşimle 1 yıl Tanışma sürecinden sobra evlendik 1.5 Yıldır da evliyiz.5 aylık hamileyim.hamileliğim biraz riskli olduğu için çok dikkat ediyorum bir takım yasaklarım da var:yolculuk,cinsel ilişki,Temizlik yapmak gibi..Velhasıl hamilelik sorunlarımla beraber eşimle aramız da açıldı mesafe girdi.Zaten eşimin öyle sarılayım öpeyim huyu da yoktu şimdi hepten uzaklaştık.Her şeyim ona batıyor.
Geçenlerde kavga ettik ,artık Sıklıkla ediyoruz da bu sefer ki daha ağır oldu.Eşim normalde evden işe işten eve ,kötü alışkanlığı olmayan biridir.Telini arada kurcalarım gizlice bir bayan numarasını erkek adıyla kaydetmesinin dışında bir açığını yakalamadım ama bu ara telefonu yanından ayırmıyor,ekranı ters dönük olsrak koyuyor,ara ara Çağrı bişey vsr mi dşye de kontrol ediyo.Geçenlerde bunun Hesabını ona sormamla Kıyametin kopması bir oldu.Çok ağır laflar işittim.Güvenmiyorsan defol git! Sem defol dedim burası benim evim sen sonradan geldin dedi.Bunlsr en çok üzüldüklerimdi fazlası var eksiği yok,uzatmayayım çok fazla.

Sarmaş dolaş olmasak da en azından şakalaşırdık sohbet ederdik yüzü gülerdi.son bikaç aydır surat asık sürekli televizyon ,bilgisayar...ben yokmuşum gibi...Biksç kez konuşmaya çalıştım bir sorunun mu var niye soğuksun dedim nerden çıkarıyorsun diye azar işittim.ufacık şey de tersliyor beni.
Kızlar ben şimdi ne yapayım çocuğumuz olacak o da heves ediyo beraber büyütelim istiyorum ama sadece benim çabamla olmaz ki nerde hata Yaptım ben.Üç gündür konuşmuyorum onunls o bişey yokmuş gibi davranıyor ama beni bunca laftan sonra özür dilemek de tatmin etmez ama onu da yapmıyor odamızdan çıkmıyorum akşamları.ilk akşam geldi içeri gelsene diye cvp vermedim gitmedim de şimdi kendi tv pc devam bana da karışmıyor

Boşanmak değil çocuğumuzu aile ortamında büyütmek istiyorum nasıl düzelir bu durum ?

Biraz açık olacak ama cinsellik yasak diye öpüşmuyor musunuz? Ya da ne bilim diğer fantaziler? Illa genital olarak birleşmeniz şart değil ki. Turlu yolları var bunun. Kocandan adım gelmiyorsa sen adım at. Git iltifat et sarıl ne bilim öp. Şimdi hamilesin diye yanlış davranmak istemiyordur belki erkekler biraz düz mantık :)

Açıkçası yaş faktörünü düşünmeden yorum yapmıştım.
Ama yine de erken zannımca bebek için.
Canım yastan dolayı down sendromu konusunda yüksek risk grubundayım geç bile kalmış hissediyorum.Hamilelikte yaş sürekli yüzüne çarpılıyor malesef

Biraz açık olacak ama cinsellik yasak diye öpüşmuyor musunuz? Ya da ne bilim diğer fantaziler? Illa genital olarak birleşmeniz şart değil ki. Turlu yolları var bunun. Kocandan adım gelmiyorsa sen adım at. Git iltifat et sarıl ne bilim öp. Şimdi hamilesin diye yanlış davranmak istemiyordur belki erkekler biraz düz mantık :)
3 defa tatmin Amaçlı yanaştık ama kesmedi onu.Risk dırumum bu ara biraz hafifledi diye iki defa teklif ettim ilişkiyi ama onu da korkutmuşum bişey olcak aman diye diye öyle söyledi artık cani istemiyormuş

Gecici bir surec oldugunu dusunuyorum
Biraz adim at
Duzelir bence
Bilmiyorum ki o cümleler :( hala duruyor musun dedi bi de çok Kırıcı özür dilemesi gerekir diye düşünüyorum ne bilim.Özür dilesin ki ona da ders olsun istiyorum

Back
X