Bu nasil bosanma istegidir?

Agustos90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2016
167
66
48
Allah askina bosanmak isteyen insan yaninda uyumak istermi. Ne yaomaya calisiyor bu adam. Sinirlerim altust oldu haykirarak agliyorum gogsume agrilar giriyor.madem ayrilacaksin niye yanimda yatiyorsun bu kandirmak degilmi arkadaslar? Dusuncelerim fikrim zikrim durmus durumda. Birazdan ise gidecegim. Ne yapayim bu sekilde icim yanıyor

Son düzenleme:

Bu asamaya kadar gelmis. Ne yani bosanmiyorum dese bosanmicak misin?? Az gururlu ol avukatini tut ve sen isteme. Yaninizda korkudan uyumus farkli bisey dusunmeyin bence. Ki madem supheniz var. Gece yaninizda yatmayi dusundugunde ne ayaksin biz bosaniyoruz deseydin ya. Bence ikinizde de var sikintilar. 9aylik yeni bi evlilik. Bu kadar bosanmayi istemekte ayri bi buyuk problem. Bana kalirsa bosver gitsin

1 yıl dolmadan anlaşmalı boşanamazsınız. ben öyle biliyorum.

evliliklerde ilk yıl çok zordur derler. kendisine bir yıl dolana kadar bekleyelim. sonrasında boşanalım diyin. belki o üç ay sizin için iyi bir zaman olur.

ilk başta şunu söylemek istiyorum eğer eşiniz kafaya boşanmayı koymuşsa ağlamanız , korkmanız pek bir işe yaramaz sadece boşanma sürecinizi hızlandırır. Öncelikle eşiniz karşısında dik durun tekrardan neden sizi sevdiğini hatırlatın ve unutmayın ki dünya sadece bir kişi etrafında dönmez.

Bacım adam ödlekliğinden senin yanında yatmış
Gerekçeleriniz anlaşamayacak kadar büyükse boşanın diretmenizin anlamı yok adam bitirmiş zaten
anlaşmalı olmaz zaten çekişmeli açıp 1 yıl dolunca anlaşmalıya çevirin

Su meshur 3 saatlik konunuzu okudum demin. Niye bu kadar laçkalaştirdiniz bu evliligi? Ananiz babaniz da bikmistir eminim. 40 kere gidip gelmissiniz ailenizin yanina. Hep ayni terane. Siddet gorup gorup başa sariyorsunuz. Bu gencecik yasta neden boyle bir hayati reva goruyorsunuz kendinize. Bir de ogretmenmişsiniz. Ne verebileceksiniz siz cocuklara? Cocugumun boyle bir ogretmeni olsun istemezdim. Sizin evliliginizin hic oluru yok. Bosanmaniz sart. Ve de tedavi olmalisiniz muhakkak. Onca sey yasamissiniz hala yaninizda yatti diye acaba bosanmaktan vaz mi gecti diye burda bir umit verilmesini bekliyorsunuz.

Adam döt korkusundan yanında yatmış ondan bile ümitlenmiş kadın ya
Yazık

Nedn boşanmak istiyor peki.
Ayrıca umutlanmayın gerçekten korkudan yatmıştır

"....Ona ailesine cocuk vermiyormusum
Annesine anne demiyormusum
Tesetture gir dedi yapmamisim
Onun istedigi hayati veremiyormusum
Ve benle evlenecegine belki baskasiyla evlenseydi kapali biri olurmus belki simdiye cocugu olmus annesinin babasinin adini koymusmus..."

woowww... sen eminmisin evli kalmak istedigine? Resmen sok oldum. senin esine bizim oralarda ipini koparmis deli derler

Nedn boşanmak istiyor peki.
Ayrıca umutlanmayın gerçekten korkudan yatmıştır

sebepleri bunlar... eski konusundan alintiladim:

"....Ona ailesine cocuk vermiyormusum
Annesine anne demiyormusum
Tesetture gir dedi yapmamisim
Onun istedigi hayati veremiyormusum
Ve benle evlenecegine belki baskasiyla evlenseydi kapali biri olurmus belki simdiye cocugu olmus annesinin babasinin adini koymusmus..."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…