Bu nasil bosanma istegidir?

Bu ne oluyor ilk defa duyuyorum

Bir yıl dolmadan boşanma değil nikah iptali davası açılabilir. İsim değişikliği denilebilir. Ama sağlam gerekçeler olması gerekiyor. Zorla evlendirme, ölüm tehdidi vb. Red oranları boşanma davalarına göre çok yüksek. Avukatsız asla buna girişilmez.

Korkudan uyumuştur. Bu saatten sonra kapımda ağlasa ben boşarım. Sen nasıl yalvarma gibi bir durumu kendine geçirdin akıl alır gibi değil. Varsayki senin bu yalvarmalarin ise yaradı ve boşanmadınız, bundan sonra o evde ve evlilikte zerre ağırlığın olmayacak. Sıfırın altında olacak değerin. Sen şu andan itibaren salya sümük yalvararak onu yanında tutan kadınsın. Istediği saatte gelecek gidecek, isterse aldatacak. Ne isterse onu yapacak.

Bu ne oluyor ilk defa duyuyorum
Şu kadar zamandan önce boşanamazsınız diye bir konu yok. Bazen hakim insiyatif kullanıp tekrar deneyin diyebilir ama boşanmak istiyorsan boşanırsın. Nikah iptali bambaşka koşullarda geçerli ve hiç evlenmemiş görünüyorsun kağıt üzerinde.

Adam sizi sevmiyor ve evlendigine pisman olmus.Yani herkes pisman olabilir, siz de pisman olabilirdiniz. Neden buyutuyorsunuz anlamiyorum. Cocugunuz da yok, ayrilin, baksa insanlarla yolunuza devam edin. Sizin ayrilmayi istememe nedeniniz esinizi sevmeniz mi, yoksa kulturel ve ekonomik sebepler mi?

Siz niye boşanıyorsunuz? Buradaki boşanma tellallarına bakmayın, kadın yuvayı kurar, bu yuvanın dağılması için ciddi bir gerekçe yoksa ikinizde gururu bırakıp karşılıklı fedakarlık yapıp kurtaracaksınız.

+1000

Boşanmak istemesinin sebebi ne peki.

hemen boşanılır mı öyle.bi konuşun çabalayın falan dicektim amaaaaa

eski konularınızı okuyanlar neler neler yazmışlar şiddet,tesettür zorlaması vs. varsa bu işin zaten gideri olmaz. olmaz da 9 ay çok yenisiniz yaaa.nasıl bu hale geldiniz

Bunlara rağmen devam etmemelisin bence inat etmenle kendini küçük düşürürsün.kolay değil tabiki ama.Allah yardımcin olsun

Severek 3 yil gorustuk
O zaman seni açık tanıdı neden değiştirmek istiyor . bilmiyorum ama belki ailesi dolduruyordur daha iyisini buluruz falan diye ama sen ona ayrılmayalım diye direttikce ters Teper gibi sanki.peki özel olmazsa çocuk olmamasında senden kaynaklı bir sorun mu var

Önceki konularınıza da baktım, yurtdışnda size drama queen deniyor. Her duygusunu abartılı yaşayan. Tüm düğünde ağladım bana ağlayan gelin demişler, baba beni götür dedim ağlayarak gittim, boşanmak istedi ağladım sızladım.

Ağlamak hoşunuza mı gidiyor? Biraz büyüyün ve olgunlaşın. Davranışlarınız yaşınıza göre normal değil, ergen liseli kızlar gibi.

Ses gelmiş kendisi tek başına gidip bakmamış seni uyandırmış yani bu da şu demek senin eşin cesaretli değil pek.Durumdan etkilendiği için de kendisi korkup senin yanına yatmış işte tek yatamamış

Bence boşan gitsin. Evliliğin ilk zamanları zordur uyum sürecidir falan diyenlere de aldanma. Aynı eve girince ortaya çıkan farklılıklar ve anlaşmazlıklar devamında yaşanacakların da aynası oluyor.

Bir önceki konunuzu okudumda hayret ettim .
Sarılıp , yalvarmaya devam edin siz .
Allahım ülkemin kadınları nedn böyle neden ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…