Bu nasil bosanma istegidir?

Korkmuş o korkmuş. Sarıldı mı yatarken,seviştiniz mi ? Ben salaklık ettim seni seviyorum dedi mi ? Yoo..
Sabah kalktı avukata geliyor musun dedi.. boşan canım.

Yanlış hatırlamıyorsam size şiddet uygulamıştı bu herif. Boşanmak ister mi istemez mi bilemem ama sen boşa artık şunu

+1000000000

Anlamadığım kadınlarımızın ailelerini bile bırakıp evlenip km lerce uzakta yaşam kurarken bir erkeği bu kadar hayatlarının merkezine oturtmaları(hem de sevmeyen)

Kesinlikle katılıyorum bu yoruma arkadaşım

gururundan bosanmak ıstemıyorum dıyemıyor
senden beklıyor bu adımı

Bu kadar boşanmaya niyet ettikten sonra siz ondan daha hevesli gidin mahkemeye sonuçta artık seni istemeyen birine bulutsuzluk yapip sarilmaya gerek yok .

nedemek neden büyütüyosunuz ya nasıl bi anlayış bu siz boşanmayı kolay bişey sanıyosunuz heralde insan başına gelmeyince anlamıyo galiba tuhaf.

Kusura bakmayın ama gurursuz davranıyorsunuz. Sarılmak istediğinizde size izin vermeyen adamın ne bahaneyle olursa olsun yanınızda yatmasına müsade etmemeliydiniz. Adam sizi avucunun içinde görüyor. Gel dersem gelir git dersem gider modunda.

Korkmuş ödlek adam karısının yanına yatmış. Sevdiğinden değil ayrıca seni neden uyandırmış gecenin o vakti.. elinde bir de bıçak normal gelmedi bana hareketleri.

Canım ya.. sen eşini seviyorsun
Eşinin amacı ne neden böyle davranıyor?
İstemiyorsan boşanmazsin

Allah yardımcın olsun canım boşanmak kolay değil ki anladığım kadarıyla sende hala sevgi var ve maalesef üzülen taraf sadece sensin gibi görünüyor bence sende net tavrını koymalısın boşanma konusunda. Yoksa 'eşin' istediğinde yanına yaklaşıp istediğinde gururunla rahatça oynayacak sana değer göstermeyen adam olarak seni üzmeye devam edecek...

Kocandan bosanmak istemiyorsun.

Onun da bosanmak istemedigini dusunmek icin bahaneler ariyorsun.

Yanimda yatti vs diyerek.

Adam korkmus resmen senle uyumus.
Bence hepsi bu.

Kararinizi vermissiniz zaten
Hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…