- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
hayır bana koyan bir erkek için silenmek oluyor bu saatten sonra umrumda değil isterse kendini öldürsün oğlan için dönüpte bir bardak su vermemÜzerine düşeni yapmışsın zaten.
hayır bana koyan bir erkek için silenmek oluyor bu saatten sonra umrumda değil isterse kendini öldürsün oğlan için dönüpte bir bardak su vermem
bir günden bir güne ben ona sorunlarımı yansıtmadım ki her zaman yanında oldum ondan büyüğüm diye abla edası ile davrandım evime girdi lokmamı yedi. annem kendi kızı gibi görüyordu. ama değmezmişMalesef ki bundan çok örnek var..Dostlukların kıymetini anlayacak ama iş işten geçtiğinde..Bekleyin ve görün üzmeyin kendinizi.Herkes kendisine yakışanı yapar.
bir günden bir güne ben ona sorunlarımı yansıtmadım ki her zaman yanında oldum ondan büyüğüm diye abla edası ile davrandım evime girdi lokmamı yedi. annem kendi kızı gibi görüyordu. ama değmezmiş
bazısı erkek deyince akan sular durur ..
erkeklere güven olmaz .. dostluk asla bitmemeli ..
Ortada emek var dostta olsanız emek var..Ne yazık ki onun adına çok üzülüyorum keske benimde bir dostum olsada yaptığım yanlışlarda uyarabilse..
ne yazıkki bunun farkında değiller lise 1 den bu yana bir dostum var ve erkek 7 senedir hayatımda bu kişi ama bir başkası için silip atmam benim ailevi bir derdim olduğunda omzunda çok ağlamışımdır herşeyimi bilir ve değerlidir benim için
ki kendisi dedi ben olaya senin gibi bakamıyorum sen kötü yanlarını görüyorsun ama ben saf aşık hep iyi yandan bakıyorum uyar beni demişti ama ben kötü oldum
Ah ah aşık olunca körelen gözler..
olsa zaten canım bunu yapmazdıerkek arkadas apayrı sey..
dost bambaska ..
bunun bilince değil bence ..
bende aşık oldum ama hiç bir zaman dostumu satmadım satmam da yanındaki adam gidicidir ama dostluk kalıcı. nişanlısı olsa kocası olsa neyse diyeceğim ama adamın ne olduğu belli değil kendini yakacak arkadaş bir de doğulu bu kız onlarda erkek arkadaş aşırı ters ailesi duysa biter
bosver üzülmeye değmez ..
Bu söylediğin şey işte yanındaki afedersinde Sevgili Namzedine bağlı birazda.Onun yapısı malesef karşısına siner..Anlattığın kadarıylada karşısında pek tekin bir aile yok..Kızın yetiştirilme kültürü nasıl bilmiyorum ama ben izmir ksk da oturuyorum buralarda sende biliyorsun ki daha sosyal ve demokrattırlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?