• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu nasıl dostluk

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.425
43.922
798
bir arkadaşım vardı üniversitede aynı sınıftan halen aynı sınıftayız ama vardı diyorum çünkü benim için bitti kendileri. 19 yaşında kız.

Bu geçtiğimiz kış biri ile tanıştı sosyal paylaşım sitesinden. Ve bu adam hapse girip çıkmış biri 26 yaşlarında sözde eski nişanlısına asılan erkeği bıçaklamş bu hapse girmiş ve eski nişanlısı da o oğlan ile evlenmiş. oğlan lise mezunu. doğulu kızımızda doğulu ama doğma büyüme batıda yaşayan modern biri. yani oğlan ile aşırı zıtlar. çıkmaya başlamalarının 15.günü oğlanın ailesi ile telefonda görüşmeye başladı. gevşek bir aile belli. oğlanın annesinin buna aşkımlı cicimli hitapları oğlana asılan kızları buna anlatmaları ne kadar doğru bilmiyorum ama sözde kızın biri resmin arkasına numarasını yazmış oğlana vermiş.(inanmıyorum ben gerçi)

Oğlan buraya gelip gittikçe görüşüyorlardı. Ama psikolojik sorunları vardı oğlanın belli kıza ters davranmalar. canı istediği zaman mesaj atmalar. bunlar ayrılmış bir ara. kız yana yakıla aşk acısına düştü. oğlan başka kızı bulup resimler attı sosyal paylaşım hesabına. bizim kızıda engelledi ama bizim kızda yüzsüzlük başka hesap açıp oğlanı eklemeler falan en sonunda kızdım kıza yeter artık olgunlaş biraz çocuk gibisin aşk acısından kimse ölmez kendine gel dedim. hanımefendi buna kızmış bugün ters ters mesaj attı işte yok biz barıştık eski ben yokum artık o yokken ölü gibiyim yaşayamıyorum kaldıramıyorum falan demeler. bana da laf sokuyor aklınca ben çocuğum ya sen kendine olgun bir arkadaş bul biz barıştık umrumda değil kimse demeler. bende bir erkek için dostunu satanı ben silerim dedim sildim.

kıza yaptğım birşeyde yok değer verdim üzülmesin saf biri diye gerçekleri göstermek istedim ama ilk gözden çıkarılan ben oldum

hayır bana koyan bir erkek için silenmek oluyor bu saatten sonra umrumda değil isterse kendini öldürsün oğlan için dönüpte bir bardak su vermem

Malesef ki bundan çok örnek var..Dostlukların kıymetini anlayacak ama iş işten geçtiğinde..Bekleyin ve görün üzmeyin kendinizi.Herkes kendisine yakışanı yapar.

Malesef ki bundan çok örnek var..Dostlukların kıymetini anlayacak ama iş işten geçtiğinde..Bekleyin ve görün üzmeyin kendinizi.Herkes kendisine yakışanı yapar.
bir günden bir güne ben ona sorunlarımı yansıtmadım ki her zaman yanında oldum ondan büyüğüm diye abla edası ile davrandım evime girdi lokmamı yedi. annem kendi kızı gibi görüyordu. ama değmezmiş

bazısı erkek deyince akan sular durur ..

erkeklere güven olmaz .. dostluk asla bitmemeli ..

bir günden bir güne ben ona sorunlarımı yansıtmadım ki her zaman yanında oldum ondan büyüğüm diye abla edası ile davrandım evime girdi lokmamı yedi. annem kendi kızı gibi görüyordu. ama değmezmiş

Ortada emek var dostta olsanız emek var..Ne yazık ki onun adına çok üzülüyorum keske benimde bir dostum olsada yaptığım yanlışlarda uyarabilse..

bazısı erkek deyince akan sular durur ..

erkeklere güven olmaz .. dostluk asla bitmemeli ..

ne yazıkki bunun farkında değiller lise 1 den bu yana bir dostum var ve erkek 7 senedir hayatımda bu kişi ama bir başkası için silip atmam benim ailevi bir derdim olduğunda omzunda çok ağlamışımdır herşeyimi bilir ve değerlidir benim için

Ortada emek var dostta olsanız emek var..Ne yazık ki onun adına çok üzülüyorum keske benimde bir dostum olsada yaptığım yanlışlarda uyarabilse..

ki kendisi dedi ben olaya senin gibi bakamıyorum sen kötü yanlarını görüyorsun ama ben saf aşık hep iyi yandan bakıyorum uyar beni demişti ama ben kötü oldum

ne yazıkki bunun farkında değiller lise 1 den bu yana bir dostum var ve erkek 7 senedir hayatımda bu kişi ama bir başkası için silip atmam benim ailevi bir derdim olduğunda omzunda çok ağlamışımdır herşeyimi bilir ve değerlidir benim için

ki kendisi dedi ben olaya senin gibi bakamıyorum sen kötü yanlarını görüyorsun ama ben saf aşık hep iyi yandan bakıyorum uyar beni demişti ama ben kötü oldum

erkek arkadas apayrı sey..:KK14:
dost bambaska .. :KK19:
bunun bilince değil bence ..
:KK14:

Ah ah aşık olunca körelen gözler..

bende aşık oldum ama hiç bir zaman dostumu satmadım satmam da yanındaki adam gidicidir ama dostluk kalıcı. nişanlısı olsa kocası olsa neyse diyeceğim ama adamın ne olduğu belli değil kendini yakacak arkadaş bir de doğulu bu kız onlarda erkek arkadaş aşırı ters ailesi duysa biter

bende aşık oldum ama hiç bir zaman dostumu satmadım satmam da yanındaki adam gidicidir ama dostluk kalıcı. nişanlısı olsa kocası olsa neyse diyeceğim ama adamın ne olduğu belli değil kendini yakacak arkadaş bir de doğulu bu kız onlarda erkek arkadaş aşırı ters ailesi duysa biter

Bu söylediğin şey işte yanındaki afedersinde Sevgili Namzedine bağlı birazda.Onun yapısı malesef karşısına siner..Anlattığın kadarıylada karşısında pek tekin bir aile yok..Kızın yetiştirilme kültürü nasıl bilmiyorum ama ben izmir ksk da oturuyorum buralarda sende biliyorsun ki daha sosyal ve demokrattırlar.

bosver üzülmeye değmez .. :KK39:

bana değer vermeyene bende değer vermeyeceğim

Bu söylediğin şey işte yanındaki afedersinde Sevgili Namzedine bağlı birazda.Onun yapısı malesef karşısına siner..Anlattığın kadarıylada karşısında pek tekin bir aile yok..Kızın yetiştirilme kültürü nasıl bilmiyorum ama ben izmir ksk da oturuyorum buralarda sende biliyorsun ki daha sosyal ve demokrattırlar.

oğlan serseri tipli takım elbse elnde tepsih ali kıran baş kesen. hapse girme nedeninin ble yalan oldğnu dşünyrm ben

bu arada bende kskde oturuyorum :)

Back
X