Bu nasıl eş..

8 aylık hamileyim, Hamilelikten önceki kiloma daha yeni geldim 51 kiloyum sadece karnım var. 2 gün önce mini dar dekolteli elbise giyindim, seksiyim diye düşünürken, eşim geldi karnımı “benim tospik karım” diye sevdi öptü gitti 😒 Belki karnımız var diye bebeğe zarar gelir diye düşünüyorlardır. Çekici olmadığımı düşünmek istemiyorum 😒 haftada bir oluyor bir şeyler yine de kendimi kötü hissediyorum eskisi gibi olmadığı için eksilmiş bir şeyler gibi oluyor. Hamilelik psikolojisi kötü. Siz doğurmuşsunuz gerçi bilmiyorum en iyisi konuşmak, belki sizi yormak istemiyordur zaten yorgunsunuz diye
Hamileyken çok normal lütfen üzülmeyin.bebeginize zarar olur diye düşünüyorlar çocuklarını koruma iç güdüsü oluyor.dogum sonrası normal değil bence.

Bazı erkekler doğum sonrası eşini artık anne olduğu düşüncesiyle farklı konuma koyup birliktelikten uzaklaşabiliyor, gebelikte alınan kilo vücuttaki farklılıklar cinsellikten soğutabiliyor. Bu tarz bir sorunu olabilir eşinizin ve bunu ancak terapi ile çözebileceğinizi düşünüyorum

Durabilir. Neden duramasın? Biz 26 haftadır yapmıyoruz riskli gebelik sebebiyle. 32.haftamdayım. hani başka yollar da yok, komple kestik

Ama ilginin olmaması kötü. Sarılsa arada öpse

Neden öpmüyor ki? Bedava öpmek. Kilo da aldırmaz. Şeker, kolestrol yükseltmez. Öp gitsin işte karını odunluğun ne alemi var.
Aynen dediğiniz gibi hamilelikte tuhaf karşılamıyordum ki ama şimdi çoook anormal geliyor adamın umrunda değil. Bir kere sarılır dimi insan yok. Benimde içimden gelmiyor o böyle yaptıkça

Bazı erkekler doğum sonrası eşini artık anne olduğu düşüncesiyle farklı konuma koyup birliktelikten uzaklaşabiliyor, gebelikte alınan kilo vücuttaki farklılıklar cinsellikten soğutabiliyor. Bu tarz bir sorunu olabilir eşinizin ve bunu ancak terapi ile çözebileceğinizi düşünüyorum
Anne konumunda düşünebilir çünkü o kadar çok merkez yaptı ki bebeğimizi. Böyle yapması iyi ama karı koca birbirimize de ihtiyacımız var kafayı yeme noktasına geliyorum bütün gün akşam ondan da sıfır ilgi daha beter oluyorum

Doğumdan sonra bazı erkekler eşlerini kutsal, dokunulmaz bir varlık olarak görürlermiş. Hatta bir sendrom muymuş neymiş bu durumdao_OHa o şekilde bir durum yoksa şüphelenmekte haklısınız.
Bilmiyorum ki hamilelikte de tehlike fln yoktu ama o kadar korkuyordu ki.. Hormonlarında sıkıntı olabilir yani başka aklıma birşey gelmiyor

Valla bebek bezi alma olayiniza istemsiz kahkaha attım kusura bakmayın 😂 ben de ilk 16 hafta riskli gebelik olduğu icin bişey olmadı.. sonra bı denedik bende kasılma falan oldu 2 gün karnım ağrıdı eşim ciddi korktu bı daha asla yanaşmadı ama tabiki sadece cinsel yönden yakınlık olmadı diğer şeylerde sorun yoktu.. sonra doğum oldu 40 gün lohusalık falan sonrasında başladık birlikte olmaya ama tedirginlik her ikimiz de dikişler falan var diye açıkçası yine de haftada birkaç kez birlikte oluyorduk -kiiii mutluluğumuz bebeğimizin sağlık sorununun ortaya çıkması ve annemin bizde kalmaya başlamasıyla son buldu.. 1 ay falan daha yine hiç birliktelik olmadı. Sonrasında yine çok sık olmamakla birlikte biseyler devam etti. Bana da çok garip gelmişti o süreçlerde açıkçası ki biz gebelik öncesi hergun sevişen koklasan insanlardik. Birden bı boşluğa düşüyormuş gibi oldum ben de ama sonra düşündüm ki her ikimiz de bu yeni hayata alışmaya çalışıyoruz biseyleri eskisi gibi olması için biraz zamana ihtiyaç var.. 9 ay oldu ben doğum yapalı daha normale tam dönmüş değiliz.. kısacası bu işler biraz zor.. bir de ben şunu farkettim eşimde, bebeğimiz duyacak diye çekiniyor gibi.. bütün kapıları iyice kapatıyor en uzak odaya gitmek istiyor falan.. yanında beni öperken de küçük öpüyor böyle kuş kondurmus gibi hemen öpüp kaçıyor mesela 😂😂 tam anlamadım ayıp olacağını ahlakını bozacagimizi falan mi düşünüyor acaba 😂😂😂
:) evet bebek bezini sanki bana alıyor gibi artistlenmeler fln.. Biz normalde de çok aktif bir çift değildik benim 40 yıl aklıma gelmez ama ben bile artık ihtiyaç duyuyorum diyorum bu adam nasıl sabrediyor

Bireyin psikolojik olarak yeni kimliğine/duruma alışması- yeni kimliğini kabullenmesi (savaş, çocuk, evlilik, ölüm vs gibi) 6 ay ve 1 yıl içinde sağlıklı bir şekilde gerçekleşmektedir. Tabularından dolayı su an size sadece ‘anne’ imajı yüklemiş bu yüzden dokunamama hissine ulaşmış ya da kişisel olarak kimliğini henüz kabullenememiş olabilir. Hatta istese bile fiziksel olarak ilişkiye giremeyecek düzeyde bu durumdan etkilenmiş de olabilir. Bebek fiziken ve ruhen en çok kadını etkiliyor evet ama baba rolüne alışmak hayattaki eş-baba dengesini sağlayamama erkeği de etkileyebiliyor. Mevcut dengeyi sağlaması 1 yılı aştığı durumlarda mutlaka psikolojik desteğe başvurmalı. Şu an için yapabileceklerinizi zaten yorumlarda söylemişler.
Umarım kolay atlatır çünkü bu da bir ihtiyaç ve boşluk hissediyorum kocaman hayatımda..Evlilikten ziyade ev arkadaşlığı gibi

Umarım kolay atlatır çünkü bu da bir ihtiyaç ve boşluk hissediyorum kocaman hayatımda..Evlilikten ziyade ev arkadaşlığı gibi
Ya biliyor musunuz ben de aynısını yaşadım. Aldatma yoktu, farklı bir şey yoktu hatta bi ara kendimi suçlamıştım. Fiziksel olarak sarkma kilo vs de olmamıştı (ki tam aksine eşim baya kilo almıştı). Sonra onu suçlamaya başladım psikolojik olarak o daha da kötü bir duruma geldi. Artık kendini suçlar konuma düşmüştü ki bu da bir erkek için çok zor. Sonra ikna edip psikoloğa gittik. Psikolog tam olarak bu dediklerimi söyledi ve kızım 1 yaşına girince bi baktım ki bütün dengeler oluşmuş her şey yoluna girmiş. Evet bizim yaşadıklarımız çok zor asıl desteğe kadının ihtiyacı var ama erkeklerin de bir hayata bakışı, kişiliği var. Biz hormonal olarak anneliğe hazırlanırken onlar bir anda baba oluveriyorlar. Bazen dengeyi sağlayamayabiliyor insan. 🤷🏼‍♀️

👋 Merhaba arkadaşlar gecenin bu saatinde kafama taktığım husus eşim.. Doğum yapalı 2 ay oldu neredeyse.. Hamilelikte uzak durdu zaten full şimdi de durum devam ediyor. Afedersiniz insan eşini özlemez mi? Hiçbir sevgi emaresi hissetmiyorum bu yüzden dırdır yapıyorum. Dırdır yaptığım için soğuk olduğunu söylüyor ama inanmıyorum.. Ya birine ilgi duyuyor artık.. Ya da bilmiyorum ben mi hassas düşünüyorum.
10 ay önce doğum yaptım. Kolik bebeğim vardı bırakın cinselliği aynı odada bile uyuyamadık. Şimdiye kadar toplamda 3 kere beraber olmuşuzdur. Sevgisizlikten değil, vakitsizlik ve yorgunluk :( çevremdeki arkadaşlarım da doğumdan sonra aktif cinsel hayatlarına 1,5-2 yaşından sonra dönebildiler.
Şöyle bir durum var bizim baştan beri yanımızda kimse yoktu. Karı koca ilgilendik kızımızla. Çok yorgun düştük..

:) evet bebek bezini sanki bana alıyor gibi artistlenmeler fln.. Biz normalde de çok aktif bir çift değildik benim 40 yıl aklıma gelmez ama ben bile artık ihtiyaç duyuyorum diyorum bu adam nasıl sabrediyor
Valla bilmiyorum ama durabilir bence duramaz diye bişey yok.. Biz çok aktifken 1 yıla yakın durdu eşim yani, biliyorsun onlar bu tarz işleri kendi kendilerine çözebiliyorlar ;) Siz de duramıyorsanız adım atın nolucak ki? Bebeği uyutunca bir tenhada kıstırın :D tutun kolundan götürün bi odaya falan :D

Valla bilmiyorum ama durabilir bence duramaz diye bişey yok.. Biz çok aktifken 1 yıla yakın durdu eşim yani, biliyorsun onlar bu tarz işleri kendi kendilerine çözebiliyorlar :KK66: Siz de duramıyorsanız adım atın nolucak ki? Bebeği uyutunca bir tenhada kıstırın :KK70: tutun kolundan götürün bi odaya falan :KK70:
Yok yapmam valla bende inadım

Yok yapmam valla bende inadım
Valla ne diyim siz bilirsiniz o halde.. Belki de adamın açılması için bir adım gerekiyordur.. Biz bu konuları eskiden hiç dile getirmeden çok spontane yaşardık şimdi işler öyle yürümüyo.. Dün mesela bebek uyuduktan sonra eşim üst kattaki kardeşine sigara içmeye çıkıyordu.. Çabuk gel parti yapıcaz dedim.. Ne partisi dedi seks partisi dedim. Işık hızıyla sigarasını içmiş gelmiş baktım dişlerini falan fırçalıyo :D :D

Valla ne diyim siz bilirsiniz o halde.. Belki de adamın açılması için bir adım gerekiyordur.. Biz bu konuları eskiden hiç dile getirmeden çok spontane yaşardık şimdi işler öyle yürümüyo.. Dün mesela bebek uyuduktan sonra eşim üst kattaki kardeşine sigara içmeye çıkıyordu.. Çabuk gel parti yapıcaz dedim.. Ne partisi dedi seks partisi dedim. Işık hızıyla sigarasını içmiş gelmiş baktım dişlerini falan fırçalıyo :KK70: :KK70:

Valla bencede böyle olmak lazım her cumlesine katılıyorum 🤩niye ilişkide hep cüretkar olması gereken erkek gibi bı algı varki. İnatlikla bu işin ne alakası var. A Alittlesunshine

biz eşimle doğuma 1 hafta kalaya kadar beraber oluyorduk doğumdan sonra da 40 gün gün saydı 3.5 ay oldu doğum yapalı artık ben sürekli bahane sıralıyorum sabahtan akşama kadar çalışıyorum bebek bakıyorum yorgunum diye o zaman da bebeği uyutup yanaşmaya çalışıyor 1 gün kaç 2 gün kaç ne kadar daha kaçabilirim bilmiyorum

O zaman çok birşey aramıyorum altında karnı burnunda evet insan çekiniyor ama lohusalık bitince gün sayan erkekler falan şoka giriyorum ya.. Bizimki nasıl erkek diyorum
benim iki çocuğumda da öyle oldu
ama cinsellik böyleydi
temas vardı sarılma öpme gibi

illa onun yapmasını beklemek de gerekmiyor sizde sarılıp öpebilirsiniz
baktınız hala ayın açık açık ama sakince konuşun

Valla bebek bezi alma olayiniza istemsiz kahkaha attım kusura bakmayın 😂 ben de ilk 16 hafta riskli gebelik olduğu icin bişey olmadı.. sonra bı denedik bende kasılma falan oldu 2 gün karnım ağrıdı eşim ciddi korktu bı daha asla yanaşmadı ama tabiki sadece cinsel yönden yakınlık olmadı diğer şeylerde sorun yoktu.. sonra doğum oldu 40 gün lohusalık falan sonrasında başladık birlikte olmaya ama tedirginlik her ikimiz de dikişler falan var diye açıkçası yine de haftada birkaç kez birlikte oluyorduk -kiiii mutluluğumuz bebeğimizin sağlık sorununun ortaya çıkması ve annemin bizde kalmaya başlamasıyla son buldu.. 1 ay falan daha yine hiç birliktelik olmadı. Sonrasında yine çok sık olmamakla birlikte biseyler devam etti. Bana da çok garip gelmişti o süreçlerde açıkçası ki biz gebelik öncesi hergun sevişen koklasan insanlardik. Birden bı boşluğa düşüyormuş gibi oldum ben de ama sonra düşündüm ki her ikimiz de bu yeni hayata alışmaya çalışıyoruz biseyleri eskisi gibi olması için biraz zamana ihtiyaç var.. 9 ay oldu ben doğum yapalı daha normale tam dönmüş değiliz.. kısacası bu işler biraz zor.. bir de ben şunu farkettim eşimde, bebeğimiz duyacak diye çekiniyor gibi.. bütün kapıları iyice kapatıyor en uzak odaya gitmek istiyor falan.. yanında beni öperken de küçük öpüyor böyle kuş kondurmus gibi hemen öpüp kaçıyor mesela 😂😂 tam anlamadım ayıp olacağını ahlakını bozacagimizi falan mi düşünüyor acaba 😂😂😂
Ya ne kadar güzel düşünceli maşallah biz de ben o şekilde düşünüyorum👍🏻

24 haftadır biz de hiç ilişki yaşamadık, bir kez oynaşalım dedik, onda da göbeğime fazla baskı yaptığını düşünüp yarım bıraktı 😂 Adamın ödü kopuyor bebeğe bir zarar verir diye, ben de normalde libidosu yüksek insanım ama katlanıyorum bir şekilde.

Ancak aramızda hiç soğukluk olmadı, her zaman gelir sarılır, öper, ilgilenir. Durduk yerde aşkı kabarır, odasından çıkar gelir öper. Ama bu iş karşılıklı; ben de ona aynısını yapıyorum, aramızdaki ilişkiyi cinsellik boyutu dışında hiç değiştirmedim. Şu an doğumdan sonrası için gün sayıyo; bebek çıksa da rahat rahat sevişseymişiz 🤣

Eğer eşiniz size yaklaşmıyorsa bir süre siz ona sırnaşın, durduk yere sarılın öpün, ille de sonunun seks ile bitmesi gerekmiyor; ona yalnızca anne olmadığınızı gösterin ki sizi anne olarak görmesin yalnızca :) Zamanla o da alışır ve eskiye döner umarım bu şekilde

Back
X