- 5 Ekim 2013
- 3.214
- 1.267
- 178
- Konu Sahibi Limonsarisi
-
Hap kullanma iğne vurunma diyip durdu ne yapayım dedim korunma ne gerek var dedi size mi sorcam şimdi çocuk istemiyorum tabi ki korunmak istiyorum dedim ama susmadine hakla azarliyosunuz diyemedin mi?
artik yapacak bsy yok.. nasilsa degistiremezsiniz.. sukur ki hayatinizdan biri degilHap kullanma iğne vurunma diyip durdu ne yapayım dedim korunma ne gerek var dedi size mi sorcam şimdi çocuk istemiyorum tabi ki korunmak istiyorum dedim ama susmadi
Hemşirelik kutsal bir meslek bence ama bugun gördüğüm kadın gibisini hiç görmedim. 1 aylık evliyim ve korunmak için aylık iğne vurunuyorum bugün sağlık ocağına gittim ilk kez gidiyorum bu sağlık ocağına. Hemsireye aylık iğne vurundugumu belirttim beni azarlamaya başladı neden vurunuyosun hormonlarina zarar veriyorsun kim başlattı seni bu iğne ye falan bi ton şey söyledi sonra ikna oldu yaptı iğne yi ve hemen odadan çıkıp kapıyı açık bıraktı ne paravan var ne başka bişey kapının önünde adamlar var nasıl toparlanacagimi bilemedim nasıl bir mantık bu ya
Uzun oldu Özür dilerim çok sinirlendim
Igne ye laf etmesini geçtim ben hala beni o halde bırakıp kapıyı açık birakmasina sinirliyim oyalanmadim da hemen toplanmaya başladım ama yetismediNe yazikki var boyle terbiyesizler sikayet etmek lazim mutlaka
Orası öyle ama eşim kendi korunmak istemiyor en az 2 sene de çocuk düşünmüyorum o yüzden kendim korunmam lazım. Kendi doktorum bir sene bir buçuk sene kullan sonra bırak dedi istediğin gibi 2 seneden sonra çocuğun olur dedikonuyla alakasiz olacak ama hap ve igne icin gercekten de zararli diyorlar.. yumurtalari koreltiyor diye duydum.. tabi yine siz bilirsnz
Pesinden gdip hesabini sorsaydin keske boyle piskin insanlar ancak rezillikten anlarIgne ye laf etmesini geçtim ben hala beni o halde bırakıp kapıyı açık birakmasina sinirliyim oyalanmadim da hemen toplanmaya başladım ama yetismedi
Sert bir mizacim yok malesef kibarca soyleyebiliyorum sadece ama şikayet edicembence de şikayet edin kesinlikle terbiyesiz onun ne haddine!
Sikayetimi yazılı olarak yapacağım peşini de bırakmayı düşünmüyorumPesinden gdip hesabini sorsaydin keske boyle piskin insanlar ancak rezillikten anlar
Keşke bende yapabilsemçok haklısın bazı hemşireler gerçekten çok ayıp ediyor, ben bikeresinde tartışmak zorunda kaldım artık, insana çok yabani davranabiliyorlar bazıları, hepsi değil tabiki çok iyi hemşrelerimizde var çok şükür, ama bazıları artislik yapıyor malesef,ben altta kalmam artislik yapana artislik yaparım yani
Iyi yaparsin . Hakkini ara bence deSikayetimi yazılı olarak yapacağım peşini de bırakmayı düşünmüyorum
Keşke bende yapabilsem
Eşime de anlattım çok sinirlendi artık peşini birakmayiz ve sanırım sağlık ocağıni da degistirecezIyi yaparsin . Hakkini ara bence de
Bu fazlasıyla havalanmisti nasıl korunacagim hatta korunmayip çocuk yapmam konusunda ısrarcı davrandı kime neysevalla yapın bence hakedenlere,çünkü iyice havalanıyorlar susunca
Saglik ocaginda bi sorumlu yok galiba sikayet edecek o yuzden rahat rahat davraniyolar bnde bikere birbirine katmistim saglik ocagini bir hemsire yuzundenEşime de anlattım çok sinirlendi artık peşini birakmayiz ve sanırım sağlık ocağıni da degistirecez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?