Bu nasıl hemşire!!

Zararını falan bilemem mutlaka araştırmışsınızdır bu yönteme başlamadan önce göze almışsınızdır
O hemşire ne hadle sizi azarlıyor ya, herkes işini yapsın
Ayrıca rencide etmiş sizi , ben olsam mutlaka ama mutlaka şikayet ederdim ilgili birimlere

İğnenin zararlı olduğuna katılıyorum.
Ama bunu bu şekilde dile getirmesi ve bu tavırları takınması hiç hoş değil.

İğnenin zararlı olduğuna katılıyorum.
Ama bunu bu şekilde dile getirmesi ve bu tavırları takınması hiç hoş değil.
Ignenin zararı hapla aynı ve ben bilerek başladım 3 aydır kullanıyorum bi ters etki de görmedim çünkü bünyeye göre değişiyor. Hemşire bayana göre ne hap kullancam ne iğne çocuk yap yasin gelmiş dedi 24 yaşındayım dedim diye. Daha 1 aylık evliyim ona soracak değilim ne zaman çocuğum olacağını. Nasıl korunmak istersem korunurum doğru değil mi

Evet araştırdım bilerek başladım ve memnunum mutlaka şikayet edeceğim zaten

hemşirenin tarzı hoş olmamış ama hormon yüklemesi olduğu doğru sizi daha az zararı olan bir yönteme yönlendirmesi ve kullandığınız yöntemin zararı yada faydası hakkında uyarmak istemesinde ben bir yanlış görmedim.tabi daha kibar fikirlerini söyleyebilirdi.

Tabiki öyle...

sağlık ocağınızı değiştirin bence kolay bir işlem zaten.. şu anki sağlık ocağımdaki hemşireler öyle tatlı ve iyi niyetli ki kafama takılan bişey olsa ararım hep yardımcı olurlar seve seve..

haddini bilmeyen mutlaka şikayet edilmeli eskiye göre çok ciddiye alınıyor hasta şikayetleri.. en azından sizden sonra başka bir bayanı rencide etmemesi gerektiğini anlar..

kızımı kuduz aşısı olmaya hastaneye götürmüştüm zaten anne olarak aklım çıkmış kızım ağlıyor feryatlar içinde hemşire durup dururken "dikilme otur şuraya" demişti hala unutamıyorum..

değil azarlamak ben onunla "siz" diye konuşacağım o bana "sen" diyecek yok öyle bir dünya..

Arkadaşlar niye hemen şikayet edelim odaklı yaklaşıyorsunuz ki olaya. Hemşire size aylık iğnenin zararlı olduğunu söylemiş. Tabiki korunma demesi onun düşüncesi, o da düşüncesini söylemiş sana ve uymayabilirsin tabiki de. Ama aylık iğnelerin, günlük kullanılan doğum kontrol haplarından daha zararlı olduğu doğru. Ve kapı yanlışlıkla açık kalmış da olabilir ayrıca. Polikliniğe bir an önce geri dönmeye çalışması esnasında kapının açık kaldığını farketmemiş olabilir yani bilinçsiz bi şekilde kapı açık kalmış olabilir. Hemen kötü düşünmeyin bence.

sağlık ocağınızı değiştirin.. bizim doktorumuz çok tatlıydı (!) ben de onun yüzünü bir daha görmemek için farklı bir sağlık ocağına aldırdım kaydımızı.. 15 dakikalık bir işlem hemen değiştirin..

Oturduğum yerden ben sinir oldum.
Şikayet edin.. O kimmiş ya?
Gıcık oluyorum böyle hemşirelere ,aşağılık kompleksleri var resmen.

Kime ne?
Senin işin bu değil mi arkadaşım sorgulamadan yap deseydin.
Maalesef bazı hemşireler böyle, anlayabiliyorum günde yüzlerce insanlar uğraşıyorlar fakat kimse kimseyi azarlayamaz.
Geçen sene hastahaneye gittiğimde yaşlı bir amca hemşireye asansörün yerini sormuştu o amcayı bi dövmediği kalmıştı, ve kadınlar tartışmıştım.
Kendilerini ne sanıyor bu karakterde insanlar bilmiyorum.
Vicdan yoksunu pislik aklıma geldikçe sinirleniyorum.
Bi tebessümü, insanca bi yaklaşımı çok görüyorlar insanlara ..

her meslekte var maalesef..
belki kötü amaçla söylememiştir tarzı öyledir..
bir de günde kaç tane çeşit çeşit insan geliyor diye düşünüyorum bazen.. bazı davranışlarına hak veriyorum..
sadece saygısızlığa tahammülüm yok..

doktor da olsa, hemşire de , öğretmen de.. ne meslek olursa olsun karşısındaki insana saygılı davranacak.. azarlar gibi konuşamaz.. gerekli bilgiyi açıkça vermek zorunda.. mahremine saygı göstermek zorunda.. yani kapıyı açık bırakıp gitmemeli.. hadi özel hastanede yapsın bakalım.. kaç uyarı alıyor aynı anda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…