- 5 Ekim 2013
- 3.214
- 1.267
- 178
- Konu Sahibi Limonsarisi
-
Iceri de sadece 1 doktor onun 20 ye yakın hastası 2 de hemşire vardı başka kimse yoktuSaglik ocaginda bi sorumlu yok galiba sikayet edecek o yuzden rahat rahat davraniyolar bnde bikere birbirine katmistim saglik ocagini bir hemsire yuzunden
Kendini çok bilgili zannediyor bi de kaydı resmen bakkal defterine yaptı bi de dalga geçer gibi devam etmek istersen 1 ay sonra gel diyoronaneymiş senin korunma yöntemi tercihinden....
hadsiz...
Edeceğim tabi ki ama 1 ay sonra yine aynı kadını görmek istemiyorumşikayet et bence... terbiyesiz...
Zararını falan bilemem mutlaka araştırmışsınızdır bu yönteme başlamadan önce göze almışsınızdırHemşirelik kutsal bir meslek bence ama bugun gördüğüm kadın gibisini hiç görmedim. 1 aylık evliyim ve korunmak için aylık iğne vurunuyorum bugün sağlık ocağına gittim ilk kez gidiyorum bu sağlık ocağına. Hemsireye aylık iğne vurundugumu belirttim beni azarlamaya başladı neden vurunuyosun hormonlarina zarar veriyorsun kim başlattı seni bu iğne ye falan bi ton şey söyledi sonra ikna oldu yaptı iğne yi ve hemen odadan çıkıp kapıyı açık bıraktı ne paravan var ne başka bişey kapının önünde adamlar var nasıl toparlanacagimi bilemedim nasıl bir mantık bu ya
Uzun oldu Özür dilerim çok sinirlendim
Ignenin zararı hapla aynı ve ben bilerek başladım 3 aydır kullanıyorum bi ters etki de görmedim çünkü bünyeye göre değişiyor. Hemşire bayana göre ne hap kullancam ne iğne çocuk yap yasin gelmiş dedi 24 yaşındayım dedim diye. Daha 1 aylık evliyim ona soracak değilim ne zaman çocuğum olacağını. Nasıl korunmak istersem korunurum doğru değil miİğnenin zararlı olduğuna katılıyorum.
Ama bunu bu şekilde dile getirmesi ve bu tavırları takınması hiç hoş değil.
Evet araştırdım bilerek başladım ve memnunum mutlaka şikayet edeceğim zatenZararını falan bilemem mutlaka araştırmışsınızdır bu yönteme başlamadan önce göze almışsınızdır
O hemşire ne hadle sizi azarlıyor ya, herkes işini yapsın
Ayrıca rencide etmiş sizi , ben olsam mutlaka ama mutlaka şikayet ederdim ilgili birimlere
Ignenin zararı hapla aynı ve ben bilerek başladım 3 aydır kullanıyorum bi ters etki de görmedim çünkü bünyeye göre değişiyor. Hemşire bayana göre ne hap kullancam ne iğne çocuk yap yasin gelmiş dedi 24 yaşındayım dedim diye. Daha 1 aylık evliyim ona soracak değilim ne zaman çocuğum olacağını. Nasıl korunmak istersem korunurum doğru değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?