Bu nasıl hemşire!!

Kadın bütün korunma yöntemlerine karşı korunma dedi açık açık

Haklı olabilirsiniz ama beni görürken daha iğne mi kaç yaşındasın sen niye korunuyorsun bu yaşta hormonlarina zarar hapta kullanma doğur işte ne var demek tanımadığım birinin haddine değil sanırım. Ayrıca başka işi yoktu çay içmeye gitti kapıyı açık bırakıp dikkat etmeliydi hemcinsim sonuçta bi de bastir pamuğu biraz bekle dediği halde ben hemen toplanmaya başladım bi de onu dinleyip bekleseydim kapının önündeki bütün adamlar gorcekti

Oturduğum yerden ben sinir oldum.
Şikayet edin.. O kimmiş ya?
Gıcık oluyorum böyle hemşirelere ,aşağılık kompleksleri var resmen.
Ne mezunusun dedi üniversite dedim çalışıyor musun dedi Hayır is arıyorum dedim çocuk yap işte böyle şeylerle uğraşma bile dedi

haha aşmış kendi abla, ideali yaşam koçu olmaktı sanırım tercih yaparken kaydırmış olabülüü
Hiç gulesim yoktu teşekkür ederim yüzümü guldurdunuz :) Ahı gitmiş vahı kalmış bir teyzeydi sanırım torunu olmuyor bi de iğne yaparken eşin biliyor mu bunu vurdugumuzu diyor ara sor dicektim artık

Annemlerin ordaki sağlık ocaginda da bir hemsire var. Evi aramış yengeme demis ki sen hamile misin? Yengem de evet demis ve hemsire de basmis fircayi: "niye benim haberimm yooookkkk " diye
Tovbe ya.. artık nedense her seye karisir oldular..

bazen gerçekten böyle hayrına iş yapar gibi işini yapan hemşireler var.
Annemler Ankara'da oturuyor. Orada bile bakın nasıl durum.
Semt polikliniğine gittim Kardiyoloji, genel kontrol amaçlı. Doktor yerinden kalkmıyor çekirdek çitliyor. Neyse derdimi anlattım bacaklarımda böyle huzursuz bacak sendromu gibi bir şey var dedim. Hiç bakmadı bile varistir onlar dedi. Doğum yapıp yapmadığımı sordu. Neyse bir test verdi ama randevulu ben de çalışmaya başlayacağımdan mümkün değil. Dedim bari gelmişken bir EKG çekin. Neyse lütfetti yazdı. Aşağı indim hemşire gazete okuyor. Yüzüme bakmadı. EKG çektirecektim dedim, görünmez olduğumu sandım. Hala kafasını kaldırmıyor. Uzan şöyle dedi. Ben uzandım o hangi haberi okuyorsa onu bitirmesini bekledim. Neyse surat çok fena ben de bir şey diyemiyorum barut diye. İş bitti her yerim jel içinde peçete falan vermek de yok oturdu yerine..

Ne denir ki bunlara?

Bana da öyle dedi bak bunu vurdum ama % 100 korumaz adetin gecikirse hamilemisin diye bak bana haber ver dedi

Çok saçma is yapıyorlar allah ellerine dusurmesin boylelerinin

canım bazıları densız oluyor Allahtan bana ölesi denk gelmıyor bısı sorcam sana bende bugun burda ıgne ve hapı arastırıyodumda bazı doktorlar zararlı dıyor bazıları uygulanabılır dıyo benımde hıc cocugum yok 3,5yıllık evlıyım 5 aydır 1 aylık ıgneyle korunuyorum ve cok kafamı kurcalıyor bıde doktorun kıst yapar gıbı bırsey dedımı ve doktor onerısı dımı sanada ıgne banada oylede bı sorum dedım bıde uzun kullanma gıbı bırsey dedımı ıgneyı bırakmayı dusunuyorumda kafam karısık cok

korunma demesi yanlış tabi bu tamamen sizin isteğinizle olabilecek bişey ama ben sadece zararını anlatmak istemesini haklı buluyorum tabi daha uygun bir dille olabilirmiş
Uygun bir dille anlatsa seve seve dinlerdim zaten ben bunu araştırdım yeterince iyisini kotusunu biliyorum bir daha dinlerdim sıkıntı değil

Hemsireler gebelik takibi yapiyorlar. O sebeple gebe olanlarin muhakkak saglik ocagina durumu bildirmesi lazim.
Aile hekimligi mevzusu iste.

Evet doktor önerdi aslında önce hap önerdi ama aynı saatte kullanmazsan ise yaramaz unutmaman lazım dedi bende unuturum dedim o zaman iğne vuralim yan etkileri çok benzer dedi. Hatta 2 ayrı doktora gittim 2 sene çocuk istemiyorum dedim 1 -1.5 sene kullan bırak yeterli dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…