- 5 Ekim 2013
- 3.214
- 1.267
- 178
- Konu Sahibi Limonsarisi
-
Kadın bütün korunma yöntemlerine karşı korunma dedi açık açıkhemşirenin tarzı hoş olmamış ama hormon yüklemesi olduğu doğru sizi daha az zararı olan bir yönteme yönlendirmesi ve kullandığınız yöntemin zararı yada faydası hakkında uyarmak istemesinde ben bir yanlış görmedim.tabi daha kibar fikirlerini söyleyebilirdi.
Haklı olabilirsiniz ama beni görürken daha iğne mi kaç yaşındasın sen niye korunuyorsun bu yaşta hormonlarina zarar hapta kullanma doğur işte ne var demek tanımadığım birinin haddine değil sanırım. Ayrıca başka işi yoktu çay içmeye gitti kapıyı açık bırakıp dikkat etmeliydi hemcinsim sonuçta bi de bastir pamuğu biraz bekle dediği halde ben hemen toplanmaya başladım bi de onu dinleyip bekleseydim kapının önündeki bütün adamlar gorcektiArkadaşlar niye hemen şikayet edelim odaklı yaklaşıyorsunuz ki olaya. Hemşire size aylık iğnenin zararlı olduğunu söylemiş. Tabiki korunma demesi onun düşüncesi, o da düşüncesini söylemiş sana ve uymayabilirsin tabiki de. Ama aylık iğnelerin, günlük kullanılan doğum kontrol haplarından daha zararlı olduğu doğru. Ve kapı yanlışlıkla açık kalmış da olabilir ayrıca. Polikliniğe bir an önce geri dönmeye çalışması esnasında kapının açık kaldığını farketmemiş olabilir yani bilinçsiz bi şekilde kapı açık kalmış olabilir. Hemen kötü düşünmeyin bence.
Ne mezunusun dedi üniversite dedim çalışıyor musun dedi Hayır is arıyorum dedim çocuk yap işte böyle şeylerle uğraşma bile dediOturduğum yerden ben sinir oldum.
Şikayet edin.. O kimmiş ya?
Gıcık oluyorum böyle hemşirelere ,aşağılık kompleksleri var resmen.
Ne mezunusun dedi üniversite dedim çalışıyor musun dedi Hayır is arıyorum dedim çocuk yap işte böyle şeylerle uğraşma bile dedi
Ne mezunusun dedi üniversite dedim çalışıyor musun dedi Hayır is arıyorum dedim çocuk yap işte böyle şeylerle uğraşma bile dedi
Sağlık ocaklarında belirli bir kuruma bağlıdır,ilçe sağlık müdürlüğü falan vardır.Iceri de sadece 1 doktor onun 20 ye yakın hastası 2 de hemşire vardı başka kimse yoktu
Hiç gulesim yoktu teşekkür ederim yüzümü guldurdunuz :) Ahı gitmiş vahı kalmış bir teyzeydi sanırım torunu olmuyor bi de iğne yaparken eşin biliyor mu bunu vurdugumuzu diyor ara sor dicektim artıkhaha aşmış kendi abla, ideali yaşam koçu olmaktı sanırım tercih yaparken kaydırmış olabülüü
Bakacaksan yapayım demek vardı da neyseAllah Allah ona mı soracakmışsın? Kaç çocuk yapayım falan diye de sorsaydın ne diyecekti acaba....
Bende öyle düşündüm kendi yapabilse yapar mı acabaCocuklari cok seviyor sanirsam.
Cumhurbaskani da cocuk sayisini 5'e cikardi ya etkilendi zaar. Ehuhuhuhu
Bana da öyle dedi bak bunu vurdum ama % 100 korumaz adetin gecikirse hamilemisin diye bak bana haber ver dediAnnemlerin ordaki sağlık ocaginda da bir hemsire var. Evi aramış yengeme demis ki sen hamile misin? Yengem de evet demis ve hemsire de basmis fircayi: "niye benim haberimm yooookkkk" diye
Tovbe ya.. artık nedense her seye karisir oldular..
korunma demesi yanlış tabi bu tamamen sizin isteğinizle olabilecek bişey ama ben sadece zararını anlatmak istemesini haklı buluyorum tabi daha uygun bir dille olabilirmişKadın bütün korunma yöntemlerine karşı korunma dedi açık açık
Çok saçma is yapıyorlar allah ellerine dusurmesin boylelerininbazen gerçekten böyle hayrına iş yapar gibi işini yapan hemşireler var.
Annemler Ankara'da oturuyor. Orada bile bakın nasıl durum.
Semt polikliniğine gittim Kardiyoloji, genel kontrol amaçlı. Doktor yerinden kalkmıyor çekirdek çitliyor. Neyse derdimi anlattım bacaklarımda böyle huzursuz bacak sendromu gibi bir şey var dedim. Hiç bakmadı bile varistir onlar dedi. Doğum yapıp yapmadığımı sordu. Neyse bir test verdi ama randevulu ben de çalışmaya başlayacağımdan mümkün değil. Dedim bari gelmişken bir EKG çekin. Neyse lütfetti yazdı. Aşağı indim hemşire gazete okuyor. Yüzüme bakmadı. EKG çektirecektim dedim, görünmez olduğumu sandım. Hala kafasını kaldırmıyor. Uzan şöyle dedi. Ben uzandım o hangi haberi okuyorsa onu bitirmesini bekledim. Neyse surat çok fena ben de bir şey diyemiyorum barut diye. İş bitti her yerim jel içinde peçete falan vermek de yok oturdu yerine..
Ne denir ki bunlara?
canım bazıları densız oluyor Allahtan bana ölesi denk gelmıyor bısı sorcam sana bende bugun burda ıgne ve hapı arastırıyodumda bazı doktorlar zararlı dıyor bazıları uygulanabılır dıyo benımde hıc cocugum yok 3,5yıllık evlıyım 5 aydır 1 aylık ıgneyle korunuyorum ve cok kafamı kurcalıyor bıde doktorun kıst yapar gıbı bırsey dedımı ve doktor onerısı dımı sanada ıgne banada oylede bı sorum dedım bıde uzun kullanma gıbı bırsey dedımı ıgneyı bırakmayı dusunuyorumda kafam karısık cokOrası öyle ama eşim kendi korunmak istemiyor en az 2 sene de çocuk düşünmüyorum o yüzden kendim korunmam lazım. Kendi doktorum bir sene bir buçuk sene kullan sonra bırak dedi istediğin gibi 2 seneden sonra çocuğun olur dedi
Uygun bir dille anlatsa seve seve dinlerdim zaten ben bunu araştırdım yeterince iyisini kotusunu biliyorum bir daha dinlerdim sıkıntı değilkorunma demesi yanlış tabi bu tamamen sizin isteğinizle olabilecek bişey ama ben sadece zararını anlatmak istemesini haklı buluyorum tabi daha uygun bir dille olabilirmiş
Hemsireler gebelik takibi yapiyorlar. O sebeple gebe olanlarin muhakkak saglik ocagina durumu bildirmesi lazim.Annemlerin ordaki sağlık ocaginda da bir hemsire var. Evi aramış yengeme demis ki sen hamile misin? Yengem de evet demis ve hemsire de basmis fircayi: "niye benim haberimm yooookkkk" diye
Tovbe ya.. artık nedense her seye karisir oldular..
Evet doktor önerdi aslında önce hap önerdi ama aynı saatte kullanmazsan ise yaramaz unutmaman lazım dedi bende unuturum dedim o zaman iğne vuralim yan etkileri çok benzer dedi. Hatta 2 ayrı doktora gittim 2 sene çocuk istemiyorum dedim 1 -1.5 sene kullan bırak yeterli dedicanım bazıları densız oluyor Allahtan bana ölesi denk gelmıyor bısı sorcam sana bende bugun burda ıgne ve hapı arastırıyodumda bazı doktorlar zararlı dıyor bazıları uygulanabılır dıyo benımde hıc cocugum yok 3,5yıllık evlıyım 5 aydır 1 aylık ıgneyle korunuyorum ve cok kafamı kurcalıyor bıde doktorun kıst yapar gıbı bırsey dedımı ve doktor onerısı dımı sanada ıgne banada oylede bı sorum dedım bıde uzun kullanma gıbı bırsey dedımı ıgneyı bırakmayı dusunuyorumda kafam karısık cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?