bu ne ambalaj

ulalala

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
1
0
86
İstanbul
merhaba bayanlar ben burda yeniyim,5 aylık evliyim ve mutluyuz ancak eşim benim bilgisyaraımı sattı ve kendininkini çantasıyla birlikte bana verdi. iş yerinde çantaya bakarken kullamılmış bir prezervatif ambalajı buldum çantanın içinde. akşam sorduğumda kendi kendine kullandığını söyledi. sizin fikriniz nedir? yalan olabilir mi?

hiç inandırıcı değil
salak mı sanıyo bu erkekler kadınları
siz ne kadar süredir birliktesiniz ki

Son düzenleme:
merhaba bayanlar ben burda yeniyim,5 aylık evliyim ve mutluyuz ancak eşim benim bilgisyaraımı sattı ve kendininkini çantasıyla birlikte bana verdi. iş yerinde çantaya bakarken kullamılmış bir prezervatif ambalajı buldum çantanın içinde. akşam sorduğumda kendi kendine kullandığını söyledi. sizin fikriniz nedir? yalan olabilir mi?

kendi kendine mi??/:26::26::26::26::26::26:

pek inandırıcı değil..

kendini hamile kalmasın diyemi korumuş. kullanmış. :51:
anlamadım bir şey:ssz:

Son düzenleme:
kendi kendine derken?
kendiliğinden açılmış mutasyon geçirip ayaklanmış da oraya girmiş dese daha inandırıcı olurdu

kendi kendine kullanmakta ne oluyormuş eşiniz yalan söylüyor hatta söyleyemiyor! saçmalamış kesinlikle inanmayın derim hatta bilgisayarını gözden geçirin hala sizdeyse

O ne demek ya? Prezervatif kendi imkanlarıyla kendi kendini mi kullandırmış?

kendini tatmin ederken desem kendinimi hamile kalmasın diye kullandıya çıkıyor olay. ha eş hermaphrodite değilse,kendi kendini döllemiyorsa, bunun olma ihtimali benim şimendifer olma ihtimalimden dahada az:)

kocanın canı çok sıkılıyor sanırım,arada şımarıklık yapmak istiyor :51:

minareyi çalmış ama kılıfına saklayamamış sana yakalanmış :9:

Affedemem diyorsan inanma affetmem lazım diyorsan da inan.

merhaba bayanlar ben burda yeniyim,5 aylık evliyim ve mutluyuz ancak eşim benim bilgisyaraımı sattı ve kendininkini çantasıyla birlikte bana verdi. Iş yerinde çantaya bakarken kullamılmış bir prezervatif ambalajı buldum çantanın içinde. Akşam sorduğumda kendi kendine kullandığını söyledi. Sizin fikriniz nedir? Yalan olabilir mi?

demekki çok eski yoksa ne diye içindekiyle size versin . Oda unutmuş belli.

Back
X