bu ne ambalaj

hiç bir erkek kendi kendini tatmin ederken etraf batmasın diye öyle bir şey kullanacak kadar temiz ve titiz değildir ancak başka biriyle birlikteyken takılan şeyin ambalajının da bilgisayar çantasına tıkılması yani o an için düşününce bu da biraz zor duruyor çünkü erkek işe bakar ambalaj nereye gitmiş onun için önemli değildir felan filan.

hiç bir erkek kendi kendini tatmin ederken etraf batmasın diye öyle bir şey kullanacak kadar temiz ve titiz değildir ancak başka biriyle birlikteyken takılan şeyin ambalajının da bilgisayar çantasına tıkılması yani o an için düşününce bu da biraz zor duruyor çünkü erkek işe bakar ambalaj nereye gitmiş onun için önemli değildir felan filan.
Zaten bende latife yaptım :37:,konu sahibi kendini kandırmaya çalışıyorki açmış konuyu:27:Yada fake:ssz:

Son düzenleme:
nasıl yaaa :53: günahı boynuna
acaba diyorum belki hani geç boşalmak için falan mı taktı da buda pek saçma oldu
ya da fantazisi mi var böyle bilemedim
nasıl düşünsem olumsuz cvp veriyorum kendimce...

ilk konu, ilk mesaj, tek mesaj.. yormayın kızlar kendinizi.. :27:

o zaman ici rahat olsun
kendi kendini hamile birakmamistir
töbe Allahim yaaa
cok komik esime anlattimda adam hönk diye kaldi valla

Yolda biriyle çarpıştık ve yanlışlıkla benim çantama girmiş dese daha inandırıcı olabilirdi.

Son düzenleme:
merhaba bayanlar ben burda yeniyim,5 aylık evliyim ve mutluyuz ancak eşim benim bilgisyaraımı sattı ve kendininkini çantasıyla birlikte bana verdi. Iş yerinde çantaya bakarken kullamılmış bir prezervatif ambalajı buldum çantanın içinde. Akşam sorduğumda kendi kendine kullandığını söyledi. Sizin fikriniz nedir? Yalan olabilir mi?

kendi kendine kullanmış derken çok saçma...kendi şini görmek için neden przrvatif???? Parasına yazık
bence senden önce yaptığı şeylerle alakalı takma fazla daha yeni evlisin beş yıl deseydin tamam aldatmış derdim ama yenis:39:in

katılıyorum:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

vay beee nasıl bir korunma psikolojisine girdiyse adam kendi kendine bi şeyler yaparken bile kondom kullanıyor :44:
ya da yok yok eşiniz çok akıllı olduğunu düşünen bir aptal
kim inanır bu yalana yaaa :47: hadi hepsini geçtik diyelim karısı varken kendi kendini tatmin etmesi de ne oluyormuş

Son düzenleme:
Kendi kendime kullandım deyince 'He tamam' mı dediniz? :37:
Ayrıca hiçbir kadın böyle bi konu açarken sakince 'acaba yalan mı söylüyor' demez.
Bunun neresi masum. :19:

merhaba bayanlar ben burda yeniyim,5 aylık evliyim ve mutluyuz ancak eşim benim bilgisyaraımı sattı ve kendininkini çantasıyla birlikte bana verdi. iş yerinde çantaya bakarken kullamılmış bir prezervatif ambalajı buldum çantanın içinde. akşam sorduğumda kendi kendine kullandığını söyledi. sizin fikriniz nedir? yalan olabilir mi?

kendi kendine zeval vermediyse de bu prezervatif, olsa olsa prezervatifin canı sevişmek istemiştir şekerim ne var bunda :27:

İlk msj ilk konu ve böyle bi konu okur okumaz aklıma bunlar geldi :ssz: gerçekse konu kocacın aldatmış seni :24:

cevaplara gülmekten gözlerimden yaşlar geldi yaa alemsiniz vallahi.ama bence mantıklı bir açıklaması var adam kendi kendime demiş şöyleki arkaya doğru kıvrılabilen bi malzemesi varsa ki olanaksız değil kendiyle ters ilişki yaşıyorsa ki tercih meselesi neden kullanmasın .bu kadar sıkmayın herifleri arkadaş özel hayat diye bir şey kalmasın mı?:1:

Hadi ya çok ilginç,adam kendi kendine hallediyor birde üşenmeden kondomu çantanın içine atıyor..
Başka yalan mı kalmadı..

Back
X