Bu ne demek

Umef

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2017
100
12
98
Bu evliliğin düzelecegine inanmıyorum ama bitmesini de istemiyorum, ne istedigimi bilmiyorum hislerimden emin degilim nikahımız dursun ne zararı var eger sen istiyorsan mücadele et çabala zaman gösterir ne olacağını eger özlediysen neden belli etmiyorsun (uzak durdum oda aynı) demek ne demek kafam bulandı 3 aydr ayrıyız 1 cocuk var ne yapmaya calısıyor bu adam ailesinede olumlu konuşmuş devam edecez gibisinden ben bunlar dışnda birsey duymadim eşimden bulustugumuzda dediği laflar hanımlar.

Neden ayrıydınız? Neden sizden çaba bekliyor?

Karsi taraf sizin caba göstermenizi istiyor galiba

Siz çabalayacaksınız kendi de izleyip canının istediğini yapacak yani. Duygularından emin olmayan adam da uzak olsun mümkün olduğu kadar

Evliliğin rahatlığına alışmış, ayrı kaldığınız sürede de o rahatlığı kaybedeceğini, boşanınca düzeninin bozulacağını fark etmiş. Şimdi de hem düzenim bozulmasın, hem karşı tarafın beklentisi olmasın diye hani barışırsak benden birşey bekleme, sen çabala diyor. Evli değilim ama bana böyle hissettirdi.

Hayatini iyilestirmek icin bir caba gostermek istemiyor. Rahati yerinde. Sizin rahatiniz, duygulariniz da zerre kadar umurunda degil. Sizinle olan iliskisine emek vermeyecek, ama sizden ayrilmasini gerektiren bir durum da yok simdilik. Yarin bir gun baskasiyla evlenmek isterse tekrar dusunebilir. Belki de dusunmez. En gicik oldugum insan tipi galiba. Rehavetine kapilirsaniz omrunuz gider, haberiniz olmaz.

Nikah dursun , 3 aydır ayrısınız ilginç.

Üç aydır nerde , ne yapar bu adam ,kimlerle ne yaşar, bu kadar uzun ayrılık olmaz ... Konuşup bir sonuca bağlayın bence iyi veya kötü ...

Benimde beynim yandı cok net konustum ona agzından net birseyler duymak icin ama bunlar dısnda birseyler demedi kafam cok karıstı benim ugrasmamı onu kendime cekmemi istiyor sorumsuzluk ve ilgisizlik yuzunden ittik birbirimizi, ne istedigini sordum bunları aldım yanıt olarak kadın olarak gururuma yediremiyorum cabalarsam olurmu diyorum biteceksede benim ugrasmamam ustune dusmemem yuzunden bitsin de istemiyorum ama onunda birseyler yapmasını istiyorum oda ben yapamiyorum sen yap diyor herhalde 404 not of veriyorum iki gundur

Ailesiyle yasiyor calisiyor bildigim bu disari arkadas ortamina gitmiyormus cok dedikleri bu kızim oldugu icin onun vebaline girmek istemiyorum duzelecegi varmı acaba diye oturup konuştum aldıgım cevaplar karsisinda ben şok

Benim anladigim nikahli olursaniz eliniz kolunuz bagli olur baska kismetlere kapali olursunuz.
Ama kendisi de diger iliskilere acik olabileceginin sinyalini vermis. Nikah genelde erkek icin baglayici bir sebep olmuyor hele de ayri evler soz konusuysa.

Bosanin ve ayri ayri yolunuza devam edin. Bekar olmaniz esinizin istemedigi bir sey anlasilan.

Soranlara evliyimmi bekarımmi diyim bu ne sacma durum diyorum esimle birbirimze zaman veriyoruz de bosandm diyince dahamı iyi olacak dedi

Önceki konularını okudum. Sorularım olacak:
1. Madde bağımlısı demişsin önceki konularında. Düzeldi mi bu bağımlılığı?
2. Hakaretler, nankörlükler, ilgisizlik, sevgisizlik, adam yerine koymama, hesapsızca dışarı çıkmalar, istediği saatte eve gelmeler vb.den yakınmışsın. Artık yapmayacak mı bunu?
3. Çalışmıyor, evine bakmıyor, kayınbabam bize bakıyor; kocandır, idare et, bırakıp gitme diyorlar demişsin. Şimdi de aynı mantıkla seni eve çağırıyor olamazlar mı?
4. Bir kızın var. Ona reva gördüğün baba modeli bu hanzo, anne modeli de ezik bir kadın mı? Bu çocuk da evlenince ezilmeyecek mi? Kendini ezdirme diyebilecek misin kızına? Desen de öğrenilmiş bir çaresizlikle ezdirmeyecek mi kendini?
5. Kendine hiç saygın yok mu? Ailen arkandaymış. Kızın 2 yaşında. Kızını kreşe verip çalışabilirsin. 3 aydır baba evindesin. İşe girmedin mi hâlâ, neyi bekliyorsun? Gelip sizi götürmesini mi? Düzelmesini mi?
Onun dolaylı yoldan sana gönderdiği mesajlara kafa yorup oturma. Annesin sen, ergen bir aşık değil. Aklını başına topla. Ne derse desin, bu iş düzelmez. Tak sepeti koluna, herkes kendi yoluna!!!

Boşanmak istemiyor, çaba göstermenizi, kurtarmanızı bekliyor evliliği. Yuvayı dişi kuş yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…