- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Ben bir tek bende oluyor sanardim çok şaşırdımBende de bazen sizinkine benzer uyku problemi oluyor. Uyuyorum ama derin değil ve çok yorgun kalkıyorum. Hatta rüyama bile yön verebiliyorum uyurken :) senaryoyu falan değiştiriyorum. Genelde stresli zamanlarda oluyor bu. Allahtan çok sık yaşamıyorum. Yalnız uyku düzeninizi değiştirmelisiniz bence. Gece uykuları çok önemli vücut için. Erken yaşlandırır insanı. İyi uykular diliyorum size :)
Yanılıyor sunuz hstalik ve yorgunluğa rağmen ayaktayim ikide kızım var bir 3 yasindaBende de yokkk :) ucumuzun ortak ozelligi sanirim bu... eminim cocuklulular suan yorgunktan olü gibi uyuyorlardir :)
Bende dizi izliyorum
GeldimmmmmBende dizi izliyorum
Geldimmmmm
Yarın akşama kadar uyuruz artık
Ya istemsizce guldum ama anneniz yada evdekilerin yaptığı cok hayınce insan yabancı olsa ya kaldırır ya Ustune bısey orter. Uyuyanın Ustune kar yagarmıs diye bı soz var zaten ustelık yagmur ve fırtına cıkmıs acımasızlar net.Aynen dedigin ilaç :)
Uyku sorunlari basli basina hayatini etkileyen bir hastalik canim zaten. Saniyorlar ki keyfimizden uyuyoruz :)
Evet canim annem gaddardir biraz. Uyandigimda " baktim kısin ortasinda balkonda uyumuşşun gorsun gununu diye uyandirmadim haberin olsun dedi "
Bende dedim ki " peki ben neden ıslagım "
O da hunharca gulup " ohooo aksam yagmur yagdi , gece firtina cikti, sabaha karsi bidaha yagdi sel goturdu ortaligi , sen uyanmadan oncede guneş acti " dedi.
Insafsiz anne cok fena hasta olmustum :)
Var öyle bitane benimGunaydin 14.41 uyandim az evel T Tweety C ChillOuttPink_Butterfly92 baska bir topik acalim mi uykuuzlar diye kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?