Bu ne olabilirrr ????

Ben bir tek bende oluyor sanardim çok şaşırdım
Yarı uyanık gibi bir hal bu bir rüya sen gerçek diilsin şimdi kalkicam lari geçtim dışarda olan bitenler de dahil sizinki gibi

Bir uyku araştırmaları laboratuvarında bir gün uyumanızı tavsiye ederim, beyin dalgalarınız bir incelensin ona göre belli olur.

Uyku sıkıntı bir olay.
Bende hamilelik öncesi bir dönem o kadar çok uyku problemi yaşadım ki anlatamam..
Gece 4,5 gibi yatıp ertesi gün 3,4 gibi kalkiyordum..Eşim gece calisiyor yurt dışı ile irtibat halinde..Bir gün saatlerce uyumamistim öyle bir yogunluk çökmüş ki resmen olduğum yerde anında bayilmisim..

Gece kafam nasıl doluysa kalkıp eşimin çalışma odasina gidip " Ayhan gitti mi ? " demişim
Esimde sabah olunca Ayhan kim demez mi..

TV de doktorlar varmış açık uyumuşum orada gıcık bir adam vardı hayal meyal hatırlıyorum sen gel beynime gir

Velhasıl uyku cins bir olay

Allahtan boyle bı sorunum yok suan bebegım var iki aydır bende adam gibi uyuyamadım ıh dese hemen uyanırım ama uykuyu severim. Neyse konuya gelirsek gunduz uyuduğunuz ıcın uykuyu alıyorsunuz haliyle gecede uykunuz gelmiyor. Cunku duzen o sekılde oturmuş. Tavsiyem gunduz uyumayın napın edin kahve ıcın uykunuz acilsin. Aksamda yogurt yiyin acayip uyku getiriyor en azından bana oyle bunları bı kac gun deneyin fayda eder umarım. Ayrıca bebegi emzirirken baktım konuya korktum bende canta yerde deyince Lutfen kapınızıda kilitleyin ben bile kendi kapımı anahtar olmadan dısarda kalınca acabılıyorum. Allah korusun neler duyuyoruz.

Ya istemsizce guldum ama anneniz yada evdekilerin yaptığı cok hayınce insan yabancı olsa ya kaldırır ya Ustune bısey orter. Uyuyanın Ustune kar yagarmıs diye bı soz var zaten ustelık yagmur ve fırtına cıkmıs acımasızlar net.

Ben de zaman zaman boyle ruyalar goruyorum
Her yeri goruyorum Her sesi duyuyorum benim tek farkim kipirdayamiyorum kitleniyorum sanki.
İnternetde arastirmisdim zamaninda.boyle tv onunde kanepede ya da biri gelir kapiyi calar duymam falan dusunerek uyuyunca oluyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…