- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Canim belkide evlendigimden beri uyuyamayisimin tek nedeni sanirim bu. Onceden annem babam kardesim vardi. Ama suan esm uyuyunca tek basimayim gbi hissediyorum. Cunku yok bisey olsa uyanmiyor. Sabah ilk gun isiyinca o kadar rahat daliyorum ki uykuya...
Evet bazen 1 hafta duzenli uyuyorum. Sonra 3 e kadar bi otursam hooop eski duzen....
Bende erken uyaninca kendimi kotu hissediyorum. Hatta acaba erkn uyananlar ne yapiyor diyorum. Hatta ve hatta sıkılıyorum geri uyuyorum
Uyku alışkanlığı yeme alışkanlığı gibi. 1 hafta deneyin yeni düzene alisiyorsunuz. Misal ben yine gece yatmaz gündüz kalkmaz tayfasına katıldım. Ama 1 hafta önce bir de başlayıp uyku saatini 15 er dakika geri çekerek 11 30 lara gelebiliyorum geldimde.
2. Olay akşam yemeğinde birşey olabilir. Mesela biz sarımsak yersek baya uyku gazı etkisi yapıyor ev içinde. Böyle bir sersemlik yok tıpkı anlattığınız gibi. Ve sanki evde kötü birşey varda müdahale edemiyorum hissi. Sonra uyuyorum 3 gibi kalkıyorum korkarak ama dinç bir şekilde. Bazı yemekler bizde hep bu etkiyi yaratıyor.
Öncelikle. Alarm kapı kilitleme kapı önüne sandalye gibi şeyler koyun. Evde köpek de var. Yani güvende hissini yakalayınca erkenden uyuyup erkenden 8 8 buçuk kalkın. 1 hafta yapmanız yeterli.
Ayrıca bu uyku düzensizlikleri belli zaman sonra geceleri gereksiz korkulara neden oluyor.
Belki başka bir gümbürtüyü uyku arası kapı sandınız .köpek o sese havladi. Yada biri sizin kapıyı kurcaladi köpek ona havladı .adam panikten birşey düşürdü yada kapıya çarptı.
Bende böyle garip şeyler yasamamak için şimdi uyumaya gidiyorum kapıyı kilitleyip
Tırstım çok fena
Neden erkeğe bağlarlar ki gece uyanık kalmayı anlamış değilim.Benimde gıcık olduğum bir erkek arkadaşım var.. Uyuma kuralı koydu 1 den sonra wp de yasak bende buradayım haberi de yok.. Gıcık oluyorum yaa..
Ben burdayiiimmmm :))) ya cok sinir oldum bugun instada video gordum tavalarin arkalarini beyaz sabunla temizliyorlar falan. Gittim aldim gece bos durmayim de yapayim diye. Butun tavalari cikardimmm. 12 de bir basladim 02.20 de bitti ama hicte temizlenmedi bosa ugrastim yaniiiii... cok sinir oldum madem ise yaramayacak insanlari neden gaza getiriyorlar. Valla burda okuyorlarsa hakkimi helal etmiyorum 2 saatim boşa gitti :)))))))
Benim esim hic suphe duymuyo sen kk da takil hadi iyi gecler diyo gidiyo yatiyo.
Zaten yataga gittigimde kiziyo o kadar cok dönüyorum ki uyuyamamaktan. Uyuyani da uyandiriyorum.
Yanlız olmadığıma sevindim
Uykuya dalamamak sorunum var
En fazla 5 saat uyurum.bütun gün de zombi gibi gezerim
Yanlız olmadığıma sevindim
Uykuya dalamamak sorunum var
En fazla 5 saat uyurum.bütun gün de zombi gibi gezerim
Ben burdayiiimmmm :))) ya cok sinir oldum bugun instada video gordum tavalarin arkalarini beyaz sabunla temizliyorlar falan. Gittim aldim gece bos durmayim de yapayim diye. Butun tavalari cikardimmm. 12 de bir basladim 02.20 de bitti ama hicte temizlenmedi bosa ugrastim yaniiiii... cok sinir oldum madem ise yaramayacak insanlari neden gaza getiriyorlar. Valla burda okuyorlarsa hakkimi helal etmiyorum 2 saatim boşa gitti :)))))))
Malesef Burdayım
Benim esim hic suphe duymuyo sen kk da takil hadi iyi gecler diyo gidiyo yatiyo.
Zaten yataga gittigimde kiziyo o kadar cok dönüyorum ki uyuyamamaktan. Uyuyani da uyandiriyorum.
Hiç sabunla sungerle olur mu o iş. Instada dikkat çekmek için saçmaliyorlar. Sadece ovma teli oluyor ya metal onlar arkalarini temizliyor ki benim hiç umurumda olmuyor tava arkalari. Deli miyim ben yemek pişmeyen kisimla niye ugrasayim kafasindayim. Yağ olmasın kir olmasin yeter. Yoksa görünümünden banane.
Burdayimmmmm
Ben de öyle olurum herhalde evlenince
Genelde zaten yanıma biri yatsın uyuyamam ben bol geniş yer seviyorum. Nasıl alışıyorsunuz buna ?
Alısamadim iste
Kocamin ise gitmesine yarim saat kala geciyorum yataga. Onun alarmi caliyor kocaman bir ohhhh cekiyorum. O yataktan kalkar kalkmaz yatakta caprazlamasina allah ne verdiyse uyuyorum
Öğlene kadar miss gibi uyku çekiyorsun rahat rahat.. İstediğin zaman kahvaltı...Eğer altı sene sonra evlenirsem sürekli burada olmayı temenni ediyorum..
Aminn..Inşallah o zaman :) hayirlisi olsunnn hakkinda
Merhaba filmin adını merak ettim.ne acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?