Bu ne olabilirrr ????

Durumlarımız aynı keşke bir çözüm bulsak da kurtulsak bu durumdan. Mesela ben çok uykum olsa ve gün ışımadan uyuyamazsam sağlıksız olduğunu bilerek gece lambası yakiyorum odada. Tamam geç yatmayı ve hatta gece yaşamayi seviyorum da akşam da uyanmayayim bari. Yani duzenli olarak 3 te uyuyup 11de kalkmak resmen hayalim. Bence siz de önlem olarak dış kapının önüne bir şey çekin, salon ışığınız açık olsun ki uyanık olduğunuzu düşünsünler ve girmeye çalışmasınlar. Bunlar fiziki tedbirler. Odada gece lambası da gün ışığı isteyen vücudu kandırmak için. Bir de benim yapamayacağım ama size tavsiye edebileceğim şeyler var. Mesela işe girerseniz vücut mecbur bayılır, sızar uyuyamasa da. Bir de çocuk yapabilirsiniz ki çocuk olunca gece uyutmayacagindan sorun çözülür. Ama tabi evlilik oturmadan bunu da tavsiye etmem.

Benim kopegim biraz garip mesela deprem oluyo ben uyaniyorum ama o ohooooo kacinci uykusunda. Hatta bazen deprem oldugunda kopegimi ben uyandiriyorum " canim bi bakarmisin sanirim deprem oluyo " diyorum hiiic umrunda degil kopegin bakiyo geri koyuyo kafasini. Zaten fobilerim var enkaz altinda kalmak eve hirsiz girmesi vsss... iyice manyak oldum..
Evde seste yok. Mesela esim icerde tv izlerken rahat uyuyorum
Ama o tvyi isigi kapatiyor hooop hemen uyaniyorum ve uyuyamiyorum.

Safsarisin T Tweety Pink_Butterfly92 herkes burda mı :) uykusuzlar yoklaması alıyorum

Ben burdayiiimmmm :))) ya cok sinir oldum bugun instada video gordum tavalarin arkalarini beyaz sabunla temizliyorlar falan. Gittim aldim gece bos durmayim de yapayim diye. Butun tavalari cikardimmm. 12 de bir basladim 02.20 de bitti ama hicte temizlenmedi bosa ugrastim yaniiiii... cok sinir oldum madem ise yaramayacak insanlari neden gaza getiriyorlar. Valla burda okuyorlarsa hakkimi helal etmiyorum 2 saatim boşa gitti :)))))))

Benim esim hic suphe duymuyo sen kk da takil hadi iyi gecler diyo gidiyo yatiyo.

Zaten yataga gittigimde kiziyo o kadar cok dönüyorum ki uyuyamamaktan. Uyuyani da uyandiriyorum.

Benim esim hic suphe duymuyo sen kk da takil hadi iyi gecler diyo gidiyo yatiyo.

Zaten yataga gittigimde kiziyo o kadar cok dönüyorum ki uyuyamamaktan. Uyuyani da uyandiriyorum.

aynen benim
Yanlız olmadığıma sevindim
Uykuya dalamamak sorunum var
En fazla 5 saat uyurum.bütun gün de zombi gibi gezerim

ahaaaa aynı bennn :)))) bir gün pilim bitecek korkuyorum :))

Hiç sabunla sungerle olur mu o iş. Instada dikkat çekmek için saçmaliyorlar. Sadece ovma teli oluyor ya metal onlar arkalarini temizliyor ki benim hiç umurumda olmuyor tava arkalari. Deli miyim ben yemek pişmeyen kisimla niye ugrasayim kafasindayim. Yağ olmasın kir olmasin yeter. Yoksa görünümünden banane.

Ben de öyle olurum herhalde evlenince
Genelde zaten yanıma biri yatsın uyuyamam ben bol geniş yer seviyorum. Nasıl alışıyorsunuz buna ?

Bende bugune kadar oyle dusundum
Ama baktim uyuyamiyorum deneyim dedim. Ama pismanim hemde cok. Kollarim agriyor :) benim guzelim bulasik deterjanim daha guzel temizledi

Ben de öyle olurum herhalde evlenince
Genelde zaten yanıma biri yatsın uyuyamam ben bol geniş yer seviyorum. Nasıl alışıyorsunuz buna ?

Alısamadim iste
Kocamin ise gitmesine yarim saat kala geciyorum yataga. Onun alarmi caliyor kocaman bir ohhhh cekiyorum. O yataktan kalkar kalkmaz yatakta caprazlamasina allah ne verdiyse uyuyorum

Alısamadim iste
Kocamin ise gitmesine yarim saat kala geciyorum yataga. Onun alarmi caliyor kocaman bir ohhhh cekiyorum. O yataktan kalkar kalkmaz yatakta caprazlamasina allah ne verdiyse uyuyorum

Öğlene kadar miss gibi uyku çekiyorsun rahat rahat.. İstediğin zaman kahvaltı...Eğer altı sene sonra evlenirsem sürekli burada olmayı temenni ediyorum..

Uyku hijyeni dediğimiz kuralları uygulamanız gerekiyor. Uykularınız düzensiz ve az olduğu için neyin gerçek neyin gerçek olmadığından da çok emin olamazsınız. Yetersiz uyku durumlarında halüsinasyonlar sık görülen bir şey. Çünkü farkındaysanız uykunuzda bir farkındalık var ama sizi hareketsiz bırakan bir şey de var. Bir uyku bozukluğu var mı diye uyku merkezine gidebilirsiniz. Eğer yoksa da alışkanlıkları değiştirip, harfiyen uyku hijyeni kurallarına uyacaksınız. Bu şekilde hem zihnen hem bedenen çok hızlı yaşlanırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…