Bu ne olabilirrr ????

Evet hirsiz olayi benim kurgum degil asla olamazda o gun eve biri girmek istedi kapiyi da cok rahat acti. Celik kapi bizimki. Hatta ben annem falan sandim ( anahtari var)
Ya da esim biyere cikti sanirm dedim ama esim karsimda uyuyordu.

Sanirim ben evde bisey olur basima bisey gelir de esimi uyandiramam diye korkuyorum. Cok agir uykusu. Allah korusun hirsiz girse uyanmaz ki uyanmadi da zaten. Kopegim cok sert tepki verdi o gece zaten kapinin acilma sesini duydum tepki veremedim cunku uyku felci durumundaydim sanirim. Kapinin kapanma sesine cok net sicradim yerimden. Hatta anne ? Diye seslendim. Esimi uyandirdm iceri biri girdi diye. Uyu bisey degildir dedi uyku sersemi kalktim kendim baktim. Cantam asiliydi o yerdeydi hemde kapidan baya uzakta. Muhtemelen hirsiz kapiyi acti kopegimde havlayinca cntayi atti. Zaten o gece hic uyuyamadm kimse de inanmadi bana. Gece biri girse esimi uyandirama diye tedirgin yatiyorum hep.

Ben erken uyansam bile gece uyuyamıyorum tek sebebi korku neyden korkuyorum onu bile bilmiyorum :) Erken yaşlanmak istemiyorum..

Bu arada dediginiz hormon duzeylerine hangi doktor bakiyor hangi doktora gorunmeliyim.

Ahahahah :) o filmi bende izledim. Ama senelerrrr olduuuu... ben soyle dusundum. Onceden hic uyuyamiyordum
Ama o olaydan sonra uyuyup hep uyanmaya basladim. Acaba hirsizin girdigi saati bildigm icin yatmadan once hep biyolojik saatimi 3 e mi ayarliyorum :)

Cunku 10 da da uyusam gece mutlaka uyaniyorum saat 3 civari. Mesela gecen gece 11 de uydudum 12.20 de geri uyandim uyuyamiyorum onyuzden gec uyuyim ama tam uyuyim uykum bolunmeden diye.

Canim belkide evlendigimden beri uyuyamayisimin tek nedeni sanirim bu. Onceden annem babam kardesim vardi. Ama suan esm uyuyunca tek basimayim gbi hissediyorum. Cunku yok bisey olsa uyanmiyor. Sabah ilk gun isiyinca o kadar rahat daliyorum ki uykuya...
Evet bazen 1 hafta duzenli uyuyorum. Sonra 3 e kadar bi otursam hooop eski duzen....

Bende erken uyaninca kendimi kotu hissediyorum. Hatta acaba erkn uyananlar ne yapiyor diyorum. Hatta ve hatta sıkılıyorum geri uyuyorum

O gece onu düsünmedim degil. Cunku ben normalde mutlaka isik acik birakirim. Evin ic kapilarini kapatirim ki bizim kapilar ses cikarir acilirken biri girerse sesi duyayim diye. O gece butun isiklar kapali kapilarin hepsi de acikti... iyiki kopegim var....

Ben erken uyansam bile gece uyuyamıyorum tek sebebi korku neyden korkuyorum onu bile bilmiyorum :) Erken yaşlanmak istemiyorum..

Ben sanki gece uyuyunca cok sey kaciriyorum gibi geliyor. Sessizligi sakinligi seviyorum. Eminim cevremde cok insan bu uyumamamin sacma oldugunu gece erkek arkadasi buldugumu onunla mesajlastigimi falan dusunuyorlardir.:)
Hemen herkes soruyor gece ne yapiyorsun???

Dizi izliyorum flaan diyrum halbuki her gece kk dayim :)

Belki fazla aksiyon seyrettim ama ön kapıdan sıkmış olma ihtimali var mı. Sanmıyorum gerçi bir defada kalmadı bu uykulu haliniz. Sadece kapının zorlandığından acaba dedim

O gun tam hatirlamiyorum disari ciktimmi. Belki de merdivenlere gaz sıkmıştır butun apartman uyusun diye :) zaten o hirsiz kesin kimde ne oldugunu bilen biri.

Uyku alışkanlığı yeme alışkanlığı gibi. 1 hafta deneyin yeni düzene alisiyorsunuz. Misal ben yine gece yatmaz gündüz kalkmaz tayfasına katıldım. Ama 1 hafta önce bir de başlayıp uyku saatini 15 er dakika geri çekerek 11 30 lara gelebiliyorum geldimde.
2. Olay akşam yemeğinde birşey olabilir. Mesela biz sarımsak yersek baya uyku gazı etkisi yapıyor ev içinde. Böyle bir sersemlik yok tıpkı anlattığınız gibi. Ve sanki evde kötü birşey varda müdahale edemiyorum hissi. Sonra uyuyorum 3 gibi kalkıyorum korkarak ama dinç bir şekilde. Bazı yemekler bizde hep bu etkiyi yaratıyor.

Öncelikle. Alarm kapı kilitleme kapı önüne sandalye gibi şeyler koyun. Evde köpek de var. Yani güvende hissini yakalayınca erkenden uyuyup erkenden 8 8 buçuk kalkın. 1 hafta yapmanız yeterli.

Ayrıca bu uyku düzensizlikleri belli zaman sonra geceleri gereksiz korkulara neden oluyor.

Belki başka bir gümbürtüyü uyku arası kapı sandınız .köpek o sese havladi. Yada biri sizin kapıyı kurcaladi köpek ona havladı .adam panikten birşey düşürdü yada kapıya çarptı.

Bende böyle garip şeyler yasamamak için şimdi uyumaya gidiyorum kapıyı kilitleyip
Tırstım çok fena

Neden erkeğe bağlarlar ki gece uyanık kalmayı anlamış değilim.Benimde gıcık olduğum bir erkek arkadaşım var.. Uyuma kuralı koydu 1 den sonra wp de yasak bende buradayım haberi de yok.. Gıcık oluyorum yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…