- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
- Konu Sahibi meredithgrey
-
Pamuk gibi kadındım ne oldu bana böyle
o sokakta çocuk dövenlere ve eş yada sevgiliye sert sert konuşanlara bence ceza verilmeli..nasıl bir saygısıslıktır o nasıl bir öfkedir sinirdir o o kadar kişin içinde o çocuğa atılan tokatı mevlam kendine çevirsin o kadar üzülüyorum ki o duruma...
bu toplum kurallarına uygun olmayan bence sakız çiğnemek ne çirkin bir görüntü oluyor tamam ağzına alsın uslubuna göre çügnesin ama nedir o cak cak çiğnemeler...çok gerildim şuan
Koku konusunda narkotikte çalışırım , köpek gibi .. O kdr hassasım yazın duş sayısını bilmem terledikçe , kış günde bir kez duş alırım . Elimden geliyorsa kışında iki . Temmuzda abd ye gittim . Tabiki cnm ülkem kadar güzel olamaz tek güzel yanı sabah dolmuşa binen herkesin saçının nemli olması zerre koku olmazmı , saç diş pırıl pırıl .. Hayran kaldım . Burda saçım bozulmasın diye 4 gün duş almayan kızlarımız varMigrenim var ve kokular mahvediyor aynen. Yazın neler çektim dolmuşta ter kokusundan ben bilirim! Parfüme gelince , çoğu insan pis vücuduna ter kokusunu bastırsın diye boca ediyor. Oysa tertemiz şekilde sıksalar öyle iğrenç kokmayacak. Bir de yazın yazlık kışın kışlık parfüm kullanmak lazım :)
bence de çok ters yardım etmek zorunda değil ama karşısındaki bi bayan sonuçta. nezaket diye bişey kalmamış bizim insanlarda canım. eşimle tatile gittik hiç tanımadığımız bi yer. bi adres sorduk adamın bi bizi dövmediği kaldıHaklısın bu hak var. Ama bu ikisi sadece buraya yazdığım, öyle çok var ki. Yanındaki yere düşse bayılsa bakmayan bir millet olduk,kimse kimseyi görmüyor,herkes robot gibi hareket ediyor her yerde. Bu bana ters bir durum, beni mutsuz ediyor. Belki de fazla alıngan dönemlerimdeyim bana batıyordur bilemiyorum.
vivelamour resmen yarama parmak bastın. çok yorum yapıyorum diye umarım kızmazsın
zaman geçtikçe tahammül çizgisi düşüyor... hiç bir şeye tahammül edememeye başlıyorsun... sonra bir gün artık psikiyatristlerin kapısını aşındırmam lazım diyorsun.. ben o aşamadayım... gerilim tipi baş ağrıları başladı... kendime zarar veriyorum artık....
ay dayanamıyorum bir şey daha ekleyeceğim; iş yerinde günaydın yada iyi akşamlar diyorum bazı insana benzeyenlere; ses yok.... hapşururlar çok yaşa derdim ses yok. sen hapşur ses yok... bir şey söyle ses yok.... bende laf atılmadıktan sonra konuşmuyorum artık... o tiplerle...
Kendime diyorum kendimeEvet kızlar derdim : çok sinirliyim, aşırı gerginim insanların her davranışı batıyor, adeta patlamaya hazır bomba gibi geziyorum. Ne yapacağım, nasıl düzeleceğim bilmiyorum, evliliğime asla yansıtmıyorum bunu ama bu stres, sinir kendime zarar veriyor!
Başımdan geçen bir olayı yazacağım hemen, eskiden olsa umursamazdım çünkü şimdi o insanları boğasım geliyor! İşten döndüm minibüse bindim evime gidicem, önmdeki kızdan rica ettim üreti uzatabilir misiniz dedim duymamazlıktan geldi! Kulaklık var mı diye baktım yok! Başka biri uzattı parayı o halloldu ama çok sinir oldum bana göre bu çok saygısızlık, duymamazdan gelmek hele ki toplu taşıma araçlarında. Eve geldim, markete uğradım bir elimde çantam ki büyük çanta kullanırım bavul gibi, diğerinde market poşeti asansöre koştum karşıdan da iki adam bindi beni görerek ve en ufak bir kapıyı tutma, asansörü bekletme hareketi olmadı. Ben zar zor elimi kolumu bacağımı sokarak içeri girdim, gülerek" keşke tutsaydınız nezaketen kapıyı1 dedim aman sen misin diyen! Diğeri bir şey demedi ama biri bir başladı çemkirmeye mahalle karısı gibi
Ben işyerimde birisi asansöre yaklaşırken acelesi vardır vs. gecikmesin diye hep tutuyorum kapıları, evde de öyle. Ama insanlar inanılmaz olmuş! Ben anlamıyorum gerçekten bunu ve bana çok ters geliyor.
Zaten şirketimde çok mutsuzum, gün sayıyorum çıkmak için bir de bunlar beni iyice delirtiyor. Canım diyene canın çıksın diyorum resmenSizler de böyle misiniz ? Hele şu an regl dönemindeyim iyice attı şalterler
Bence de alinganlik var sanki biraz:)
Ben disariya ciktigimda kimseden yardim beklemem asla çünkü çok çok başka insanlar var ve genelde cemkiren bir insan olmadigim için hemen cevap veremem ve bu ters durumlar ayni sizde olduğu gibi tüm günümü mahveder.. Sunu neden demedim gicik adam vs diye söylenir dururum...
Mesela şimdiye kadar otobüste parayi uzattirdigim 1 veya 2dir .. Beklentileri dusurup kendi basina olmak diğerinden daha iyi bence..
Aynen işte ben de o sınırdayım. Eskiden kendimi gevşetecek, rahatlatacak şeyleri bilirdim ve uygulardım stres ile savaşırdım. Şimdi yok, bıraktım kendimi ne hikmetse paso gerilim.
Kendime diyorum kendimeEvet kızlar derdim : çok sinirliyim, aşırı gerginim insanların her davranışı batıyor, adeta patlamaya hazır bomba gibi geziyorum. Ne yapacağım, nasıl düzeleceğim bilmiyorum, evliliğime asla yansıtmıyorum bunu ama bu stres, sinir kendime zarar veriyor!
Başımdan geçen bir olayı yazacağım hemen, eskiden olsa umursamazdım çünkü şimdi o insanları boğasım geliyor! İşten döndüm minibüse bindim evime gidicem, önmdeki kızdan rica ettim üreti uzatabilir misiniz dedim duymamazlıktan geldi! Kulaklık var mı diye baktım yok! Başka biri uzattı parayı o halloldu ama çok sinir oldum bana göre bu çok saygısızlık, duymamazdan gelmek hele ki toplu taşıma araçlarında. Eve geldim, markete uğradım bir elimde çantam ki büyük çanta kullanırım bavul gibi, diğerinde market poşeti asansöre koştum karşıdan da iki adam bindi beni görerek ve en ufak bir kapıyı tutma, asansörü bekletme hareketi olmadı. Ben zar zor elimi kolumu bacağımı sokarak içeri girdim, gülerek" keşke tutsaydınız nezaketen kapıyı1 dedim aman sen misin diyen! Diğeri bir şey demedi ama biri bir başladı çemkirmeye mahalle karısı gibi
Ben işyerimde birisi asansöre yaklaşırken acelesi vardır vs. gecikmesin diye hep tutuyorum kapıları, evde de öyle. Ama insanlar inanılmaz olmuş! Ben anlamıyorum gerçekten bunu ve bana çok ters geliyor.
Zaten şirketimde çok mutsuzum, gün sayıyorum çıkmak için bir de bunlar beni iyice delirtiyor. Canım diyene canın çıksın diyorum resmenSizler de böyle misiniz ? Hele şu an regl dönemindeyim iyice attı şalterler
ne dedi asansördeki adam merak ettim
ğu dövenler yok mu....o çocuklar nasıl mahçup oluyo onca kişinin arasında....birde toplumsal kurallara uymayanlar var ya. oda iyice sinirlendiriyor.. wcyi pis bırakanlar... elini yıkamadan wcden çıkanlar (kendi mikrobunu neden bana veriyorsun ki) lama gibi tükürenler... sokakta çocuğunu dövenler... küfürlü konuşanlar... say say bitmez...
Ben sizi gördüm ama diğer adamı kast ederek o beyefendi de gördü dedi, öteki gülümsedi yaa pardon gibsinden bişiler dedi sonra asansöe arkadaşı bindi sohbete daldı, bu yanımdaki de o gördü ben görmedime devam etti içinden söylendi sonra da hep abuk subuk şeyler beni buluyor diyordu ben indimee ev 27. katta olunca adamı dinledik çıkana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?