- 9 Eylül 2011
- 7.562
- 4.577
- 448
- Konu Sahibi meredithgrey
-
hele şu çocu
ğu dövenler yok mu....o çocuklar nasıl mahçup oluyo onca kişinin arasında....
napcaksın canım kaba saba insan çok mecburen görmicen herbirine kafayı taksak huniyi takar gezeriz
sen yine bu insanları tanımıyosun bi daha görmiceksin belki
ben bi kere kapıda kalmıştım anahtarı düşürmüşüm apartman kapısının, birinci kattakinin bebeği var dedim hadi 2. basayım, bastım girdim, orda da bakıcı varmış, ben yukarda oturuyorum, kapıda kaldımda basmak zorunda kaldım dememe kalmadan çat hışımla kapıyı suratıma kapattı, düşün komşu
kaç gün etkisinden çıkamadım valla, biz çok hassasız galiba
27. katBen sizi gördüm ama diğer adamı kast ederek o beyefendi de gördü dedi, öteki gülümsedi yaa pardon gibsinden bişiler dedi sonra asansöe arkadaşı bindi sohbete daldı, bu yanımdaki de o gördü ben görmedime devam etti içinden söylendi sonra da hep abuk subuk şeyler beni buluyor diyordu ben indimee ev 27. katta olunca adamı dinledik çıkana kadar
Genelde öyleyim zaten canım ama iş dönüşü çok kalabalık bir dolmuşa biniyorum, ring seferi yapıyor siteler arası ve ben para uzatana kadar hop biri oturuyor ben de o gün yorgundum ayakta gidemeyecek gibiydim oturup uzatayım dedim. Kendime fazlasıyla yeterim normalde zaten :)
27. kataman allahım klostrofobim tuttu birden..balkon var mı balkon
aynen öyle karışamıyorsunda...bi kez denk geldim bişi de diyemedim akşama kadar moralim bozuk gezdim....doğumuş peşpeşe baş edemiyorsan doğurma doğurduysan gezme soykana kalsın kır dizini otur evinde......birde ne yapıyorsun kardeşim desen sana ne der, dövmeye kalkar.. millette de bir şey denmiyor artık...
Tabii ki yetersin:) aslında o insanlar özünde mutsuz ..
is yerinde ,evde sömürülmek disarida kaplan kesilmesine neden oluyor insanin... Birileri sinirlarimizi zorladiginda başka insanlara sabrimiz kalmıyor ve bunun yansimasi her yerde iste , Otobüste , komsuda,..
anam balkonsuz evde yapamam 27. katta ise hiiiç yapamam ev dediğin 5 katlı olacak 4. katında oturacan ama ben tepemden bir şeyler iner korkusuyla en üst katta yaşıyorum sizin orayı düşünemedim birdenI-ıh yokbelirli bir kattan sonra balkon koymamışlar, insan en azından Fransız balkon koyar çıkar hava alırız Ben evden de memnun değilim de o da başka bir topik konusu
Tabii ki yetersin:) aslında o insanlar özünde mutsuz ..
is yerinde ,evde sömürülmek disarida kaplan kesilmesine neden oluyor insanin... Birileri sinirlarimizi zorladiginda başka insanlara sabrimiz kalmıyor ve bunun yansimasi her yerde iste , Otobüste , komsuda,..
Haklısın bu hak var. Ama bu ikisi sadece buraya yazdığım, öyle çok var ki. Yanındaki yere düşse bayılsa bakmayan bir millet olduk,kimse kimseyi görmüyor,herkes robot gibi hareket ediyor her yerde. Bu bana ters bir durum, beni mutsuz ediyor. Belki de fazla alıngan dönemlerimdeyim bana batıyordur bilemiyorum.
anam balkonsuz evde yapamam 27. katta ise hiiiç yapamam ev dediğin 5 katlı olacak 4. katında oturacan ama ben tepemden bir şeyler iner korkusuyla en üst katta yaşıyorum sizin orayı düşünemedim birdenneyse sabote etmeyeyim sen voltranı düşün içini ferah tut insanları ipleme.
Canım bız senınle yakın oturuyoruz balkonumdan sızın sıteyı görüyorum hatta aynı marketten de alısverıs yapıyor olabılırızAynen canım. Beni de bu denli stresli yapan da aslında bu dediklerin. İşimde çok mutsuzum, tatminsizim bu da beni geriyor, belki o insanlar da öyle. Zaten biliyorsun en mutsuz ülkelerde üst sıralardayız :)
Bizde 15.katta oturuyoruz bazen annem der keşke 25-30 katlı olsaydı diye ama olsun yükseklik korkum olmasına rağmen en son katta oturmak gerçekten güzel.Ben sizi gördüm ama diğer adamı kast ederek o beyefendi de gördü dedi, öteki gülümsedi yaa pardon gibsinden bişiler dedi sonra asansöe arkadaşı bindi sohbete daldı, bu yanımdaki de o gördü ben görmedime devam etti içinden söylendi sonra da hep abuk subuk şeyler beni buluyor diyordu ben indimee ev 27. katta olunca adamı dinledik çıkana kadar
Canım bız senınle yakın oturuyoruz balkonumdan sızın sıteyı görüyorum hatta aynı marketten de alısverıs yapıyor olabılırız
Asansör bende bekletıyorum asagıda beklemesınler malum yüksek kat
Ama toplu tasıma kullanmıyorum kullandıgım zamanlar da önde oturup muavin muamelesı görmek sinir ediyordu benı
O bayan da o yuzden duymamazlıktan gelmıstır
Reglde sınır yapıyor
Bizde 15.katta oturuyoruz bazen annem der keşke 25-30 katlı olsaydı diye ama olsun yükseklik korkum olmasına rağmen en son katta oturmak gerçekten güzel.
Yok canım degılım karsı residence dayım özelden yazayım ıstersenAaa NTowers'da mısınız siz de :)
Canım bız senınle yakın oturuyoruz balkonumdan sızın sıteyı görüyorum hatta aynı marketten de alısverıs yapıyor olabılırız
Asansör bende bekletıyorum asagıda beklemesınler malum yüksek kat
Ama toplu tasıma kullanmıyorum kullandıgım zamanlar da önde oturup muavin muamelesı görmek sinir ediyordu benı
O bayan da o yuzden duymamazlıktan gelmıstır
Reglde sınır yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?