Bu ne şimdi ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

naturel27

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2021
145
105
18
34
Kızlar merhaba
Sorunum nişanlımla. Gerçekten nişanı atma aşamasına geldim az kaldı. Nişanlımla tel de konuşuyoduk. Planlar kuruyormuş kendisi. Ne planı dedim. İş planı dedi. neymiş ben onay vermişim gibi plan yapmış. Planda şu: düğünde takılan altınları bozdurcakmışız , arabayı satacakmışız bide üstüne kredi çekecekmişi iş kurcakmışız market açacakmış. Yaşadığı yerde yerel market çokmuş iyi tutuyormuş filan filan. Zengin olacakmışız. Artık başkasının yanında çalışmak istemiyorum dedi. Biz daha önce zaten bunu konuşmuştuk. Düğünde takılacak altınlardan 1 2 sene sonra ev alacaz dedik.ortak plan bu idi. Ben de onay vermiyorum dedim o altınlar ile ev alcaz dedim. Ev zaten iş tutarsa alırmışız bilezikleri de alırmış yine. Kabul etmiyorum dedim direttim tamam tamam deyip geçiştirdi. Yani resmen geçiştirdi. Anladım.
bi de şunu dedi. Bizimkilerin taktığı altınları satarız dedi.yani onunkiler. Kendimi çok kötü hissettim yani benim ailemin parası demeye getirdi. Arabada onların annesinin üzerine. Evlenince bu konu gündeme gelecek benim midem bulandı gerçekten sinir oldum kapadım teli. Daha fazla konuşmak istemedim. Kendimi iş kurması için araç gibi hissettim.sanki bu yüzden evleniyormuş gibi.gerçekten nişanı atmayı düşünüyorum.ben mi abartıyorum sizce??

Kızlar merhaba
Sorunum nişanlımla. Gerçekten nişanı atma aşamasına geldim az kaldı. Nişanlımla tel de konuşuyoduk. Planlar kuruyormuş kendisi. Ne planı dedim. İş planı dedi. neymiş ben onay vermişim gibi plan yapmış. Planda şu: düğünde takılan altınları bozdurcakmışız , arabayı satacakmışız bide üstüne kredi çekecekmişi iş kurcakmışız market açacakmış. Yaşadığı yerde yerel market çokmuş iyi tutuyormuş filan filan. Zengin olacakmışız. Artık başkasının yanında çalışmak istemiyorum dedi. Biz daha önce zaten bunu konuşmuştuk. Düğünde takılacak altınlardan 1 2 sene sonra ev alacaz dedik.ortak plan bu idi. Ben de onay vermiyorum dedim o altınlar ile ev alcaz dedim. Ev zaten iş tutarsa alırmışız bilezikleri de alırmış yine. Kabul etmiyorum dedim direttim tamam tamam deyip geçiştirdi. Yani resmen geçiştirdi. Anladım.
bi de şunu dedi. Bizimkilerin taktığı altınları satarız dedi.yani onunkiler. Kendimi çok kötü hissettim yani benim ailemin parası demeye getirdi. Arabada onların annesinin üzerine. Evlenince bu konu gündeme gelecek benim midem bulandı gerçekten sinir oldum kapadım teli. Daha fazla konuşmak istemedim. Kendimi iş kurması için araç gibi hissettim.sanki bu yüzden evleniyormuş gibi.gerçekten nişanı atmayı düşünüyorum.ben mi abartıyorum sizce??
Anlattıklarınızdan Saygısız eşine değer vermeyen bir tip oluştu gözümde. Abarttığınızı düşünmüyorum sürekli zengin olma hayali peşinde koşanlardan da zengin olan hiç görmedim genelde ellerindekinden de olup beş parasız ortada kalıyorlar. İlla iş kurmak istiyorsa KOSGEB’e başvursun kursunu alsın işe yarayacak bir işi devlet desteği ile kursun. Ayrıca hiçbir esnaf da 1-2 senede zengin olmuyor genelde 5 senede tam olarak kar yapmaya geçersin ilk 1-2 sene zaten masraflarla, düzen oturtmayla geçiyor.

Kızlar merhaba
Kendi kendine böyle bir şeye karar vermemeli. Tavrınız çok net olsun. Nasıl başlarsanız öyle devam eder. Asla taviz vermeyin.

Öncelikle fazla anlam çıkarıp fazla sinirleniyorsunuz bence.

Bi uzaktan bakın, dedikleri mantıklı mı?
Ev almak için sürekliliği olacak bir işten vazgeçilmez, ev 2. plana atılabilir.

Her konuda böyle midir, sizin fikrinizi almadan plan yapar mı, sizi mecbur eder mi?
Bu evetse iş planı mantıklı olsa bile çok çekersiniz.

Paşa kendi kararını vermiş, size söz düşer mi?

Nişan atıp atmamayı bilemem ama daha evlenmeden böyle rahat konuşan, annemin taktığı altın muhabbeti yapan adam evlendikten sonra size söz hakkı bırakmaz.

Ayrıca sene olmuş 2021, market açıp zengin olmak ne saçma fikir ya? İşi bırakıp Ege’de deniz kenarı bir kasabada cafe açmak daha mantıklı bir hayal yemin ederim.

Nisan atma konusunda bir sey diyemem. Ama ikinizi ilgilendiren bir konuda plani tek basina yapmasi ve 'nasilsa sen kabul etmesen de ben oyle yapicam' der gibi geçiştirmesi cok sinir bozucu ve hos degil.
Evet resmen geçiştirdi ben kabul etmeyince bizimkilerin taktığı altınlar 140 bin eder. Arabayı satarız üstüne kredi çekeriz diyo. Benim ailemde takacak. Durum şu hani sanki biz değil ben. Benim ailem benim ailemin taktıkları. Sinir oldum

Bence cok sıkıntı hiç mantikli degil ki birliite karar vermeniz gerekiyor bastan boyleyse:s

madem bu kadar meraklıymış işini kurduktan sonra evlenin siz de. nişanı atmayın ama düğünü erteleyin. olmaz mı?o
Olay iş kurma değil aslında bana sormadan kendi kendine karar vermesi daha benim fikrimi almadan ben onay vermişim gibi diyor. Onay vermiyorum diyorum sonra geçiştiriyor hem öyoe diyor hem böyle

Evet resmen geçiştirdi ben kabul etmeyince bizimkilerin taktığı altınlar 140 bin eder. Arabayı satarız üstüne kredi çekeriz diyo. Benim ailemde takacak. Durum şu hani sanki biz değil ben. Benim ailem benim ailemin taktıkları. Sinir oldum
Aklına koymus galiba. Sizin fikir ve kararlariniza saygı gostermiyor doldurmak gibi olmasinda :KK14:

Sizinle alakalı şeyi bile kendi kafasında kurması çok çirkin. Kesinlikle kabul etmeyin.
Hatta bunu her konuda yapma potansiyeli varsa iyi düşünün derim.

Bence bu söylentileri kulak ardı etmeyin.
Normalde mezuniyeti nedir
Neden markete takmıs kafayi
Üni mezunu markette yönetici pozisyonunda çalışıyor. Çalıştığı market çok iyi ciro yapıyormuş ondan kaç yıllık yerel bi marketle karşılaştırıyor kendini hey allahım. Çok saçma dedim zaten bi sürü rakip var market açmak akıl karı değil dedim. Yaşadığı şehirde yerel market çokmuş bilmem kaçıncı şubelerini açıyormuş sürekli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X