Bu nedir ya? ( sebze fiyatları )

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geçen ay fiyatlarını buldum ankara hal' den. Daha uygun. Sanırım bi gidip görmek gerekecek :)

Not: Asgari ( sol ) ve azami ( sağ ) fiyatlar gösterilmiş.

söylemlerinizde size hak veriyorum ancak, Avrupalıların tükettiği ürünlerle bizim tükettiklerimiz aynı standarta sahip maalesef sebze ve diğer kalem ürünler de öyle onların tükettiği ürünlerin kalite standartları daha yüksek daha denetimli ürünler. bizim ülkemizde bu sektörün başı boş bu duruma çok üzülüyorum kendimi ülkemde değersiz hissediyorum.

Kaçılırdıysan göz kırp
Ne alaka ayol? Hayır sanki yalan söylüyorum ne kadar itici bi tavır bu bibi. O mesajda ne var onu da anlamadım. Bir hafta önce beş lira olan şey bir hafta sonra 25 lira olduysa bir sorun vardır, bu da havaların aşırı soğuk gitmesi olabilir dedim.

İlk çıktığında 50 TL olurdu üç beş tanesi çok derdik.
artık kilosunu alırız mevsiminde
Düşünüyorum da geçen sene ben erik yiyemedim düşsün fiyat diye bekledik erik yumuşadı. Yine içine oturdu bak.

o hale gitmek için gerekecek yüklü benzin parası ne olacak pekii?

Valla hangi hal olduğunu bilmiyorum da ankara' da yeni mahalle ve ulus' ta varmış. Metro ya da dolmuş ile ulaşım sağlanabilir :)

Ha tabi aradaki farkı metro ya da dolmuş parasına vereceksek, o kadar gitmenin manası yok.

Bu gidişle yemek kültürümüz baya değişecek zaten,neyse yazacak çok şey var da artık boş geliyor.Nasıl olsa birkaç aya herkes bu fiyatları unutur,hatta gelecek zamlara da alışır,oluyor işte,hiç şaşırmıyorum artık.

hee gördümm gelmişlerrr.su faturam 185 tl geldi.haftada bir yıkan düşür faturayı diyen de olur belkimmmm.
Yorumlarda gördüğünüz bir kişi babadan über zengin ve yurtdışında yaşayan biri olduğunun bilgisini ekleyeyim yemeyin diye akıl veren

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…