söylemlerinizde size hak veriyorum ancak, Avrupalıların tükettiği ürünlerle bizim tükettiklerimiz aynı standarta sahip maalesef sebze ve diğer kalem ürünler de öyle onların tükettiği ürünlerin kalite standartları daha yüksek daha denetimli ürünler. bizim ülkemizde bu sektörün başı boş bu duruma çok üzülüyorum kendimi ülkemde değersiz hissediyorum.Tadını falan beğenmeyen olabilir kışın yaz sebzelerinin ki evet yaz tadı olmuyor ama sağlıksızlığı konusunda şüpheliyim açıkçası, çünkü yaz sebzeleri de doğal yollardan üretilmiyor artık.Kaldı ki avrupa da herkes bolca alıp tüketebiliyor bunları, avrupalı insanların bazılarının yaz kış sebze meyvesi kavramlarını bile bilebileceklerinden şüpheliyim.Ona rağmen hastalık konusunda bizden açık ara önde değiller.Aksine kanserin pek çoğunun sebepleri arasında yetersiz beslenme yazar maalesef. Boşuna kendimizi kandırmayalım. Soyuluyoruz ve yapabileceğimiz pek bir şey de yok galiba.2 küçük çocuğum var 1 litre süt 15 tl. 2 litre alsam günlük 30 tl zaten süte gidiyor. 2 Ekmek alsam 6 tl de ona gidiyor.Kafadan hiçbir şey almadan gitti 36 lira. Hayır en ucuz peynir olan lorun kg 40 tl olmuştu bir ay önce.bir daha da bakmadım açıkçası. Çok üzgünüm ülke çocukları için cidden.Hiçbir uygar ülkede şu devirde elektiriğe yüzde yüz yirmi yedi zam gelmez gelemez.
Ne alaka ayol? Hayır sanki yalan söylüyorum ne kadar itici bi tavır bu bibi. O mesajda ne var onu da anlamadım. Bir hafta önce beş lira olan şey bir hafta sonra 25 lira olduysa bir sorun vardır, bu da havaların aşırı soğuk gitmesi olabilir dedim.Kaçılırdıysan göz kırp
Et ne, yeniyor mu?Salata yeme,et yeme,bakliyat yeme,sebze yeme ee ne yiyecez kardeşim fotosentez mi yapacaz?
Ya da her gün makarna mı yiyecez? Napacaz biz yaa? İmdaaaat
o hale gitmek için gerekecek yüklü benzin parası ne olacak pekii?Geçen ay fiyatlarını buldum ankara hal' den. Daha uygun. Sanırım bi gidip görmek gerekecek :)
Not: Asgari ( sol ) ve azami ( sağ ) fiyatlar gösterilmiş.
bi siyasi kuzu kestiyorum, öyle daha ucuza geliyor demiştiEt ne, yeniyor mu?
Hava aldim sayacan akillim.o hale gitmek için gerekecek yüklü benzin parası ne olacak pekii?
Düşünüyorum da geçen sene ben erik yiyemedimİlk çıktığında 50 TL olurdu üç beş tanesi çok derdik.
artık kilosunu alırız mevsiminde
Kırmızı renkli diyollaEt ne, yeniyor mu?
Ben sevmiyorum ya. Tuhaf kokuyor. Salatalık domates yiyemem kışınYani tarım ülkesinde sebze meyvenin pahalı olması garip değil de kışın domates yemek isteyen mi garip anlamadım...
o hale gitmek için gerekecek yüklü benzin parası ne olacak pekii?
Kim o bilmiyorum ama süt kuzusu mu kestiriyormuş ayh vallahi sonra neden et pahalı? Dana mı kaldı ülkede hepsi kuzuyken kesildi gittibi siyasi kuzu kestiyorum, öyle daha ucuza geliyor demiştiÖyle yapın bence
dediği hal evime en az 70 km uzaklıkta ne havası ayolll?Hava aldim sayacan akillim.
Oha kahverengi değil mi et yaKırmızı renkli diyolla
70 km Ankara havası açıp oynaya oynaya gidecendediği hal evime en az 70 km uzaklıkta ne havası ayolll?
Nasıl ya pembe değil mi?Oha kahverengi değil mi et ya
benzin alırken kartı uzatırken ellerim titriyor hacııııııı70 km Ankara havası açıp oynaya oynaya gidecen
Kendi arabanizla ise peki ya mazot parası.. degilse dolmuş yada otobus herneyse parası belki daha az giderValla ben gidicem 1 km ymiş en yakın kim market. Yarın akşam eşimle giderim
Yorumlarda gördüğünüz bir kişi babadan über zengin ve yurtdışında yaşayan biri olduğunun bilgisini ekleyeyimhee gördümm gelmişlerrr.su faturam 185 tl geldi.haftada bir yıkan düşür faturayı diyen de olur belkimmmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?