Bu nedir ya? ( sebze fiyatları )

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ya almak isteyen yemek isteyen alsın tabi ama bende almıyorum mevsim dışı sebze.
geçen arkadaşım marketten salatalık alacakmış 26 liraydı kilosu almadım dedi. dedim bak böyle böyle mevsiminde almaya alıştıracaklar senide
mandalinanın kilosu 15 lira mesela Allahın mandalinası lüks oldu resmen.
yerli üretim yok çünkü.
Pembe Unal tarım ülkesiyiz demiş ama tarım ülkesiydik demek istemiş galiba

Yorumlarda gördüğünüz bir kişi babadan über zengin ve yurtdışında yaşayan biri olduğunun bilgisini ekleyeyim yemeyin diye akıl veren
zorunuza mi gitti? okudugunuzu anlayin once. cok hadsizsiniz.

Yani haklılar, toprak aynı toprak ama bir kere benzin çok çom pahalı sırf benzin bile bu işi batırıyor. İlaç gübre takımı da ithal dolarla, onlar da pahalıya geliyor derken maliyet arttıkça artıyor çiftçi ne yapsınÇiftçilere büyük miktarlarda teşvik sunulmalı yoksam adamlar yeter bıktım diyip basıp gidecekler.

Ne kadar ucuz?

Apartmanımızın hobi bahçeleri var arkada. Hep beceremiyoruz diye yapmamıştık geçen sene. Bu sene yapıcam herkes balkonuna bahçesine bir şeyler eksin valla. Bir maydonoza 4.50 vermeye gönlüm el vermiyor. Domates biber falan balkonda yetişir onları da yapalım. Artık kabak tadı verdi bu saçmalık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…