- 30 Aralık 2009
- 23.879
- 96.086
- 1.123
Çok banelsin bacimsu.benzin alırken kartı uzatırken ellerim titriyor hacııııııı
Çoğu yerde fiyatlar önceden çıkarılıp öyle kdv düşürülmüş. Yani kdv düştü ama fiyat aynı.Salata yemiyoruz kökten çözdüksebzeler temel gıda sayılmıyor mu KDV indirimi olmamış mı acaba? Gerçi inse ne kadar inecek 10 lira belki... Sonumuz hayrolsun.
aynen kış sebzeleri de pahalı Ankara da.bu arada turfanda üretimi onyıllardır var yeni çıkmadı ya.onları üretenler de ev geçindiriyorlar.ha bir de benim gibi vejeteryanlar ne yapacak?gece gündüz brokoli karnabahar pırasa mı yiyeceğiz?dolaba sebzeler attığım halde insanın canı turfanda da çekiyor alıyorum da.neden alamadığımız sorun değil de turfandalığı sağlıklı olup olmadığı mı sorun sadece?sanki diğer yiyeceklerden sağlık fışkırıyor?
çare her hafta yemekteyiz tarzı programlara katılmakta.hem yapacağın yemeğin malzeme parasını veriyorlar hem de 4 gün daha karnın doyuyor.Nasıl ya pembe değil mi?
Haksiz mi ?Yorumlarda gördüğünüz bir kişi babadan über zengin ve yurtdışında yaşayan biri olduğunun bilgisini ekleyeyimyemeyin diye akıl veren
zorunuza mi gitti? okudugunuzu anlayin once. cok hadsizsiniz.Yorumlarda gördüğünüz bir kişi babadan über zengin ve yurtdışında yaşayan biri olduğunun bilgisini ekleyeyimyemeyin diye akıl veren
Hec yemedigimiz için rengini unuttum ahahahNasıl ya pembe değil mi?
Sıvı yağ bunu beğendipatates daha iyi çözüm sankii.kızart kızart ye.
cherry aslında pahalı değil diyor eşim (bu sektörde çalışıyor) tohumu, ilacı, gübresi, mazotu, sulaması, işçi çalıştırması bunlar hep maliyet diyor tanıdığım bir çok çiftçi artık bu işleri yapmak istemiyor çarkı döndürecek finansal sıkıntılar yaşıyor diyor bunlar iyi günlerimiz domatesi mevsiminde bundan daha pahalıya alabiliriz diyor. fideciler maliyetlerden dolayı artık fide yetiştirmiyor diyor özellikle elektrik zamlarından sonra aslında durum bu.
Ne kadar ucuz?Sebzeyi migrostan alıp pahalı demeyin gözünüzü seveyim ya. Yani tamam hepimiz elimizi attığımız her yerden uygun fiyata gıda almalıyız ama ülke şartları şu an bize bunu sağlamıyor.
Ben kim markete gidiyorum sebze alışverişi için. Hem sebzesi çok güzel hem ucuz. Bana yakın olan şube çarşamba günü halk günü yapıyor çünkü yakınına semt pazarı kuruluyor. Önce markete gidip orda uygun fiyatlıları alıp sonra pazara geçip kalan alışverişi tamamlıyorum.
Ama verilen fiyatlar sanırım şehirden şehire farklılık gösteriyor çoğu üründe. İzmir istanbula göre daha ucuz muhtemelen.
Yani pay devlete değil üreticinin cebine gidiyor bu sefer. Ezilen yine halk. Aaah ah.Çoğu yerde fiyatlar önceden çıkarılıp öyle kdv düşürülmüş. Yani kdv düştü ama fiyat aynı.
Ağız tadıyla insan zengin bile olamıyor ha :)zorunuza mi gitti? okudugunuzu anlayin once. cok hadsizsiniz.
pardon bıurda yokmuış. Google ' a hal fiyatları yazarak bulabilirsiniz şehrinizdeki hal fiyatlarını.
Site ticaret bakanlığının sanırım. Kendi şehrinizdeki hal fiyatları ile kıyaslama yapabilirsiniz..
1 kaşık yağla kızartılan makineden kullanıyoruz gene olmuyor.bu seferde elektrik çok pahalııSıvı yağ bunu beğendi
Oda pahalı alamayiz artikinnnnn1 kaşık yağla kızartılan makineen kullanıyoruz gene olmuyor.bu seferde elektrik çok pahalıı
Turp kırmızı olandı değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?