Bu nedir ya? ( sebze fiyatları )

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizi gidi fukaralar
Ürünler pahallı değil siz(biz) fukarasınız
Gidin zengine sorun kabağın salatalığın ekmeğin fiyatını bilir mi

Yorumlarda gördüğünüz bir kişi babadan über zengin ve yurtdışında yaşayan biri olduğunun bilgisini ekleyeyim yemeyin diye akıl veren
Yurtdışında yaşayıp ve zengin olan aynı zamanda bir kaç dal yaz sebzesine dünyanın parasını verecek kadar enayi olmayan biri çok akıllı bence ve aklını bizimle paylaşıyor diye mutlu olmamız lazım.

1 kaşık yağla kızartılan makineden kullanıyoruz gene olmuyor.bu seferde elektrik çok pahalıı
Hiç duymadim ve kullanmadım ama patatase güzel tadini veren bol yagda kizartmak bence.. öyle tadi güzel olmuyorsa hiç yapma daha iyi mesela.. dedigin gibi elektrik var birde.. dedigim gibi bi yerden kısayim desen başka birşey cıkiyor.. zincirleme hep bu işler

Burada konuşulan konu yaz sebzeleri değil ki tüm sebze meyveler genel olarak pahalı olması.. iki salatalık iki domates dünya pahası.. yemeyiverin demek üstelik bu ekonomide değilken.. haksız olduğumu düşünmüyorum. Altı üstü salatalık domates sebze

Ağız tadıyla insan zengin bile olamıyor ha :)
gercekten o kadar uzuluyorum ki yani sinirden gozlerim doldu nefret ediyorum artik kendimi aciklamaktan.

ben kimseye bir seyi yemeyin demedim. kisin yaz sebzesi yetistirmek zaten maliyetli, her seyin fiyati yuzde bilmem kac zamlanmis, bu adam zaten daha yuksek maliyete yetistirdigi seyi simdi cok cok daha yuksek yetistiriyor oyle de satiyor. o yuzden zaten pahali olan bir seyin karsilastirma acisindan mantikli olmayacagini yazdim. kis sebzelerinin fiyatlarinin parametre olarak alinmasi daha saglikli. ben simdi insanlara yemeyin mi diyorum? yiyen yesin. ben babadan uber zengin ve yurt disinda yasayan olarak yemiyorum aynen. gitsin kredi cekip domates yesinler hay allahim ya bana su yazdirdiklari seye bak.

Yorumlarda gördüğünüz bir kişi babadan über zengin ve yurtdışında yaşayan biri olduğunun bilgisini ekleyeyim yemeyin diye akıl veren

über zengin değilim.
yemeyin diyorum. yemezseniz üretilmez onun yerine mevsim sebzeleri üretilir belki hormonsuz.
arz çok olunca fiyatlar düşer belki

bol yağda kızartmaya elbette benzemiyor çıtır çıtır da olmuyor makinede.55 dakikada kızarıyor bir de.hesap yapınca ucuz olmuyor.evde kumpir yapmak ta öyle.fırın uzun zaman çalışıyor çünkü

Dar gelirlilerin yiyeceği idi salatalık domates soğan..
Şimdi ateş pahası..

Cözüm; yemeyin.. Allah yardımcımız olsun hepimizin..
uygun fiyatlı kış sebzesi öneriniz var mı?
Mesela ne yiyelim? Ne önerirsiniz? Elinizde liste var mı? Faydalanalım..

Sasy kuzum üzülme lütfen.
Hadsizceydi gerçekten de.
Seni çok iyi anlıyorum.

bol yağda kızartmaya elbette benzemiyor çıtır çıtır da olmuyor makinede.55 dakikada kızarıyor bir de.hesap yapınca ucuz olmuyor.evde kumpir yapmak ta öyle.fırın uzun zaman çalışıyor çünkü
Desene makina daha zarar birde lezzetten çalıyor cıks beğenmedim biz gene belki ayda bir normal tavada bol yagda devam

bende herşeyi mevsiminde yiyorum hazır paketlenmiş, dondurulmuş gıda bile yemem... ama yemek istediğimde istediğimi alabilmeliyim,lüks tüketimde değil üstelik herkes istediğinde alabilmeli, yediğinin hesabını vermek zorunda kaldı konu sahibi kıyamam kocamın içkisi kumarı yok tek istediği salata ona da 1 domates doğruyorum dedi kimse de demiyor ki 1 adet domatesin hesabını yapmak zorunda kalıyor bu kadın

Paran neye yetiyorsa onu ye
Konuyu farklı yere çekmeyi bırak

İşte o salatalık domatesi alacak gücüm olduğu halde bende yemiyorum , eminim o dediğiniz kişide benim gibi düşünüyordur. Ayrıca hersey pahalı ve burada sızlanmaktan başka elimizden gelen hiç birşey yok maalesef. Bu dediklerimiz şuan dünya çapında pahalı, küresel kriz kapıda gibi görünüyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…