Yurtdışında yaşayıp ve zengin olan aynı zamanda bir kaç dal yaz sebzesine dünyanın parasını verecek kadar enayi olmayan biri çok akıllı bence ve aklını bizimle paylaşıyor diye mutlu olmamız lazım.Yorumlarda gördüğünüz bir kişi babadan über zengin ve yurtdışında yaşayan biri olduğunun bilgisini ekleyeyimyemeyin diye akıl veren
bu konunun üstüne çay iyi gider.gidip demleyeyimmmİzahı olmayan şeyin mizahi olur dedikleri durum bu konu olsa gerek:)
Mala bagladik ahahdvabdv
Hiç duymadim ve kullanmadım ama patatase güzel tadini veren bol yagda kizartmak bence.. öyle tadi güzel olmuyorsa hiç yapma daha iyi mesela.. dedigin gibi elektrik var birde.. dedigim gibi bi yerden kısayim desen başka birşey cıkiyor.. zincirleme hep bu işler1 kaşık yağla kızartılan makineden kullanıyoruz gene olmuyor.bu seferde elektrik çok pahalıı
Burada konuşulan konu yaz sebzeleri değil ki tüm sebze meyveler genel olarak pahalı olması.. iki salatalık iki domates dünya pahası.. yemeyiverin demek üstelik bu ekonomide değilken.. haksız olduğumu düşünmüyorum. Altı üstü salatalık domates sebzeYurtdışında yaşayıp ve zengin olan aynı zamanda bir kaç dal yaz sebzesine dünyanın parasını verecek kadar enayi olmayan biri çok akıllı bence ve aklını bizimle paylaşıyor diye mutlu olmamız lazım.
gercekten o kadar uzuluyorum ki yani sinirden gozlerim doldu nefret ediyorum artik kendimi aciklamaktan.Ağız tadıyla insan zengin bile olamıyor ha :)
Çay çok pahalandi amabu konunun üstüne çay iyi gider.gidip demleyeyimmm
Oha sizin evde çay var mıbu konunun üstüne çay iyi gider.gidip demleyeyimmm
Yorumlarda gördüğünüz bir kişi babadan über zengin ve yurtdışında yaşayan biri olduğunun bilgisini ekleyeyimyemeyin diye akıl veren
bol yağda kızartmaya elbette benzemiyor çıtır çıtır da olmuyor makinede.55 dakikada kızarıyor bir de.hesap yapınca ucuz olmuyor.evde kumpir yapmak ta öyle.fırın uzun zaman çalışıyor çünküHiç duymadim ve kullanmadım ama patatase güzel tadini veren bol yagda kizartmak bence.. öyle tadi güzel olmuyorsa hiç yapma daha iyi mesela.. dedigin gibi elektrik var birde.. dedigim gibi bi yerden kısayim desen başka birşey cıkiyor.. zincirleme hep bu işler
Sasy kuzum üzülme lütfen.gercekten o kadar uzuluyorum ki yani sinirden gozlerim doldu nefret ediyorum artik kendimi aciklamaktan.
ben kimseye bir seyi yemeyin demedim. kisin yaz sebzesi yetistirmek zaten maliyetli, her seyin fiyati yuzde bilmem kac zamlanmis, bu adam zaten daha yuksek maliyete yetistirdigi seyi simdi cok cok daha yuksek yetistiriyor oyle de satiyor. o yuzden zaten pahali olan bir seyin karsilastirma acisindan mantikli olmayacagini yazdim. kis sebzelerinin fiyatlarinin parametre olarak alinmasi daha saglikli. ben simdi insanlara yemeyin mi diyorum? yiyen yesin. ben babadan uber zengin ve yurt disinda yasayan olarak yemiyorum aynen. gitsin kredi cekip domates yesinler hay allahim ya bana su yazdirdiklari seye bak.
Desene makina daha zarar birde lezzetten çalıyor cıks beğenmedimbol yağda kızartmaya elbette benzemiyor çıtır çıtır da olmuyor makinede.55 dakikada kızarıyor bir de.hesap yapınca ucuz olmuyor.evde kumpir yapmak ta öyle.fırın uzun zaman çalışıyor çünkü
günde 2 tane çikolatalı kahve içerim ama en ucuzundan alıyorum 75 kuruştu 1.10 tl oldu.ha parasını da evden eşya satarak çıkarıyorummm bakkk.sebze almak için ne satsam dur onu bi düşüneyimmÇay çok pahalandi ama
bende herşeyi mevsiminde yiyorum hazır paketlenmiş, dondurulmuş gıda bile yemem... ama yemek istediğimde istediğimi alabilmeliyim,lüks tüketimde değil üstelik herkes istediğinde alabilmeli, yediğinin hesabını vermek zorunda kaldı konu sahibi kıyamamBurada konuşulan konu yaz sebzeleri değil ki tüm sebze meyveler genel olarak pahalı olması.. iki salatalık iki domates dünya pahası.. yemeyiverin demek üstelik bu ekonomide değilken.. haksız olduğumu düşünmüyorum. Altı üstü salatalık domates sebze
Paran neye yetiyorsa onu yeDar gelirlilerin yiyeceği idi salatalık domates soğan..
Şimdi ateş pahası..
Cözüm; yemeyin..Allah yardımcımız olsun hepimizin..
uygun fiyatlı kış sebzesi öneriniz var mı?
Mesela ne yiyelim? Ne önerirsiniz? Elinizde liste var mı? Faydalanalım..
İşte o salatalık domatesi alacak gücüm olduğu halde bende yemiyorum , eminim o dediğiniz kişide benim gibi düşünüyordur. Ayrıca hersey pahalı ve burada sızlanmaktan başka elimizden gelen hiç birşey yok maalesef. Bu dediklerimiz şuan dünya çapında pahalı, küresel kriz kapıda gibi görünüyor.Burada konuşulan konu yaz sebzeleri değil ki tüm sebze meyveler genel olarak pahalı olması.. iki salatalık iki domates dünya pahası.. yemeyiverin demek üstelik bu ekonomide değilken.. haksız olduğumu düşünmüyorum. Altı üstü salatalık domates sebze
Otobüs neyinize yetmiyor kardeşim?benzin alırken kartı uzatırken ellerim titriyor hacııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?