Bu nedir ya? ( sebze fiyatları )

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Salata yeme,et yeme,bakliyat yeme,sebze yeme ee ne yiyecez kardeşim fotosentez mi yapacaz?
Ya da her gün makarna mı yiyecez? Napacaz biz yaa? İmdaaaat
6.75 di paketi en son.içine krema aldık 14.75 e bir kabak 3 havuçla da sote yaptım .allahın makarnası oldu mu sana bonfile fiyatıı.patates daha iyi çözüm sankii.kızart kızart ye.hatta soğan kavur bolca salçala ekmeği ban ban yee

patatesin de 3 kilosu 20 TL olmuş ceycey .

Valla onları bulsak yiyeceğiz de burada oda çok pahalı , göbek salatanın kilosu 4,5 Euro, kıyma ise 4 Euro . Şaka gibi resmen

Yani tarım ülkesinde sebze meyvenin pahalı olması garip değil de kışın domates yemek isteyen mi garip anlamadım...
sen yiyor musun muhtelif subat ayinda domates? ben sahsen biraz mantikli olan insanin yemedigini, cocuguna da yedirmedigini varsayiyorum.

kis sebzelerinin pahaliligi konusulabilir ama yaz sebzelerini iste domates 30 lira olmus patlican 40 diye yazmanin mantiginin olmadigini dusunuyorum. cunku zaten her sey zamli. uretici de ayni bizim gibi elektrigi, benzini zamli kullaniyor. ekstra harcama yaparak subat ayinda urettigi domatesi fahis fiyattan satabilir aslinda ona gore fahis degil cunku kendi giderini anca cikariyor. soylemeye calistigim bu. galiba anca secim olursa ucuza sebze yeriz. bu elektrik, su, dogalgaz, benzin ucuzlamadikca ucuz meyve, sebze,et, ekmek dahi hayal.

Kış domatesini kocamın kafasına atsam en az 3 dikiş garantisi var ha.
Hem pahalı hem de iyi kafa yaracak kadar sert

Yaz kış istediğin seyi niye yiyemiyorum ya tamam biraz pahalı olsunca bi patlican da 30 tl olmasın sacmalık onu yeme bunu yeme yalandan kdv yuzde 1 oldu ama yersen
bibim benim kereviz olayımı hatırlıyor musun geçen seneydi sanırım kerevize dünyanın parasını veriyordum ve bundan şikayet ediyordum sen 5 tl burada ne pahalısı dediğinde şoka girmiştim ben 3 katını ödüyordum ve oralarda öyle ucuz olduğunu da bilmiyordum günde 2 kereviz yiyordum o dönem

bu sene kereviz sorunum yok çünkü almadım-alamadım ona gelene kadar başka gıdaları almayı tercih ettim artık para harcarken elim titriyor

Yeşillik ne kadar ucuz. Biz demeti 5 tl ye alıyoruz.

dr eotker 4 lü pizza 1.5 ay önce 21 ila 26 arasında satılıyordu.geçen hafta 59 tl idi.1 tl olan gofrette 2.5 tl artık.zam gelmeyen ne var ki?

Kış domatesini kocamın kafasına atsam en az 3 dikiş garantisi var ha.
Hem pahalı hem de iyi kafa yaracak kadar sert
ben domatesi sadece yazin boyle buyuk ve pembe olur ya o sekilde cok severim onun disinda yemem. normalde yurt disinda yasadigim yerde de marketten meyve sebze almam cunku senin bu bahsettigin gibi domateslerin hepsi. ben hormonlu sebze tuketimine aliskinim da turkiyede de cok cabuk normallesmis bu kisin domates yeme isi bir an kendimi sorguladim herhalde kisin kis sebzesi yemeyi devam ettiren sadece kendi babamla ben kaldik diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…