Bende vejetaryenim ama benimki zorunluluktaneskiden en ucuz beslenen gruptum artık en pahalı tey teyyy
6.75 di paketi en son.içine krema aldık 14.75 e bir kabak 3 havuçla da sote yaptım .allahın makarnası oldu mu sana bonfile fiyatıı.patates daha iyi çözüm sankii.kızart kızart ye.hatta soğan kavur bolca salçala ekmeği ban ban yeeSalata yeme,et yeme,bakliyat yeme,sebze yeme ee ne yiyecez kardeşim fotosentez mi yapacaz?
Ya da her gün makarna mı yiyecez? Napacaz biz yaa? İmdaaaat
Kaçılırdıysan göz kırpHe brokoli bir önceki hafta 5 liraydı bu hafta 25 olmuş burda da. Ben hava şartlarına bağladım. Muhtemelen soğuktan don oldu, ürünlerini kaybetti üretici.
patatesin de 3 kilosu 20 TL olmuş ceycey6.75 di paketi en son.içine krema aldık 14.75 e bir kabak 3 havuçla da sote yaptım .allahın makarnası oldu mu sana bonfile fiyatıı.patates daha iyi çözüm sankii.kızart kızart ye.hatta soğan kavur bolca salçala ekmeği ban ban yee
Kocam patates oldu.Kızartmalık patatesin de 3 kilosu 20 TL olmuş ceycey.
Valla onları bulsak yiyeceğiz de burada oda çok pahalı , göbek salatanın kilosu 4,5 Euro, kıyma ise 4 Euro . Şaka gibi resmenaynen kış sebzeleri de pahalı Ankara da.bu arada turfanda üretimi onyıllardır var yeni çıkmadı ya.onları üretenler de ev geçindiriyorlar.ha bir de benim gibi vejeteryanlar ne yapacak?gece gündüz brokoli karnabahar pırasa mı yiyeceğiz?dolaba sebzeler attığım halde insanın canı turfanda da çekiyor alıyorum da.neden alamadığımız sorun değil de turfandalığı sağlıklı olup olmadığı mı sorun sadece?sanki diğer yiyeceklerden sağlık fışkırıyor?
tam da inanıp izmire taşınma planları yapıyordum ki sen yazınca uyandımm rüyadannnKaçılırdıysan göz kırp
sen yiyor musun muhtelif subat ayinda domates? ben sahsen biraz mantikli olan insanin yemedigini, cocuguna da yedirmedigini varsayiyorum.Yani tarım ülkesinde sebze meyvenin pahalı olması garip değil de kışın domates yemek isteyen mi garip anlamadım...
4 kilosu 20 den olursa alayım doktorKocam patates oldu.
Vereyim mi abla üç beş kilo ?
Kış domatesini kocamın kafasına atsam en az 3 dikiş garantisi var ha.sen yiyor musun muhtelif subat ayinda domates? ben sahsen biraz mantikli olan insanin yemedigini, cocuguna da yedirmedigini varsayiyorum.
kis sebzelerinin pahaliligi konusulabilir ama yaz sebzelerini iste domates 30 lira olmus patlican 40 diye yazmanin mantiginin olmadigini dusunuyorum. cunku zaten her sey zamli. uretici de ayni bizim gibi elektrigi, benzini zamli kullaniyor. ekstra harcama yaparak subat ayinda urettigi domatesi fahis fiyattan satabilir aslinda ona gore fahis degil cunku kendi giderini anca cikariyor. soylemeye calistigim bu. galiba anca secim olursa ucuza sebze yeriz. bu elektrik, su, dogalgaz, benzin ucuzlamadikca ucuz meyve, sebze,et, ekmek dahi hayal.
bibim benim kereviz olayımı hatırlıyor musun geçen seneydi sanırımYaz kış istediğin seyi niye yiyemiyorum ya tamam biraz pahalı olsunca bi patlican da 30 tl olmasın sacmalık onu yeme bunu yeme yalandan kdv yuzde 1 oldu ama yersen
Yeşillik ne kadar ucuz. Biz demeti 5 tl ye alıyoruz.Hemen hemen aynı liste izmir için;
İceberg marul 6 lira
Karnabahar 4 lira
Havuç 4 lira (turp almadım bilmiyorum)
Lahana kilosu 5 lira (3 tane dev aldım ucuz diye)
Yeşillik 3 demet 5 lira.
Aynı gün istanbuldaki arkadaşımla balık aldık o 60 lira vermiş ben 20 lira verdim.
Yoo bizde bedaveeee.4 kilosu 20 den olursa alayım doktor
dr eotker 4 lü pizza 1.5 ay önce 21 ila 26 arasında satılıyordu.geçen hafta 59 tl idi.1 tl olan gofrette 2.5 tl artık.zam gelmeyen ne var ki?sen yiyor musun muhtelif subat ayinda domates? ben sahsen biraz mantikli olan insanin yemedigini, cocuguna da yedirmedigini varsayiyorum.
kis sebzelerinin pahaliligi konusulabilir ama yaz sebzelerini iste domates 30 lira olmus patlican 40 diye yazmanin mantiginin olmadigini dusunuyorum. cunku zaten her sey zamli. uretici de ayni bizim gibi elektrigi, benzini zamli kullaniyor. ekstra harcama yaparak subat ayinda urettigi domatesi fahis fiyattan satabilir aslinda ona gore fahis degil cunku kendi giderini anca cikariyor. soylemeye calistigim bu. galiba anca secim olursa ucuza sebze yeriz. bu elektrik, su, dogalgaz, benzin ucuzlamadikca ucuz meyve, sebze,et, ekmek dahi hayal.
patates yiye yiye patates kafa olduk zatennnYoo bizde bedaveeee.
Kocam artık patates olduğu için para Mara ödemiyoruz.
Nasıl olsa kökü onda yine yetişir sbdbsvsvs
Dur kız haftaya da daha pahalı sebze meyve oluruz ahdbsvvspatates yiye yiye patates kafa olduk zatennn
Suan yiyecek içecek bedava ne varsa alabilirim , o derece pahalı burasıYoo bizde bedaveeee.
Kocam artık patates olduğu için para Mara ödemiyoruz.
Nasıl olsa kökü onda yine yetişir sbdbsvsvs
İstanbul'dan bildiriyorum.Suan yiyecek içecek bedava ne varsa alabilirim tabi o derece pahalı burası
ben domatesi sadece yazin boyle buyuk ve pembe olur ya o sekilde cok severim onun disinda yemem. normalde yurt disinda yasadigim yerde de marketten meyve sebze almam cunku senin bu bahsettigin gibi domateslerin hepsi. ben hormonlu sebze tuketimine aliskinim da turkiyede de cok cabuk normallesmis bu kisin domates yeme isiKış domatesini kocamın kafasına atsam en az 3 dikiş garantisi var ha.
Hem pahalı hem de iyi kafa yaracak kadar sert
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?