Oha sizin evde çay var mı
Bizde vardı te kaç sene önce almıştık. Sonra pervanesi kırıldı daha da almadık makine kaldı öyle. Ben şahsen hiç sevmezdim tadını kötü bir plastik tadı vardı. Saman gibi oluyor.Hiç duymadim ve kullanmadım ama patatase güzel tadini veren bol yagda kizartmak bence.. öyle tadi güzel olmuyorsa hiç yapma daha iyi mesela.. dedigin gibi elektrik var birde.. dedigim gibi bi yerden kısayim desen başka birşey cıkiyor.. zincirleme hep bu işler
UuuuuuuuŞekerde atıyorlardır kesin
Seni severim bak az yağla çıtır patates tarifi: az bir sıvıyağ ve tuz serptiğin yağlı kağıdın üstüne ince doğradığın patatesleri diz. Birbirlerine değmesinler mümkün mertebe. Fırında 200 derecede biraz kahverengileşinceye kadar kızart. Ben hep böyle yapıyorum çıtır oluyor, kısa sürüyorbol yağda kızartmaya elbette benzemiyor çıtır çıtır da olmuyor makinede.55 dakikada kızarıyor bir de.hesap yapınca ucuz olmuyor.evde kumpir yapmak ta öyle.fırın uzun zaman çalışıyor çünkü
Miletin kafasına çay atılıyorduOha sizin evde çay var mı
+100000000Yemek yemeyelim kökten çözüm
Shdbbshd keşke yine atsalarMiletin kafasına çay atılıyordu
Bir paketten kırk küsür dem çıkar diyola
Bereketli çay
Bitane kafamıza denkte gelmezki
Ucuz olan su dicemde o bile pahalı şuanÇay çok pahalandi ama
Elektrik ?Seni severim bak az yağla çıtır patates tarifi: az bir sıvıyağ ve tuz serptiğin yağlı kağıdın üstüne ince doğradığın patatesleri diz. Birbirlerine değmesinler mümkün mertebe. Fırında 200 derecede biraz kahverengileşinceye kadar kızart. Ben hep böyle yapıyorum çıtır oluyor, kısa sürüyor
Yetmiyor..Paran neye yetiyorsa onu ye
Konuyu farklı yere çekmeyi bırak
Kısa sürüyor hemen pişiyor. Isıtılmış fırına atElektrik ?
heee atıyorumm şekersiz içmem abiiiiŞekerde atıyorlardır kesin
Ama kız orada kimseye kötü bir kelam ederek demedi.Yetmiyor..
Bu arada su orucu yaparak hayatta kalınabiliyor.Bence oruç tutalım sevapta hem ajdbshgds
Gril inan bu ay hiç fırın açmadım.Kısa sürüyor hemen pişiyor. Isıtılmış fırına at
benim kafaya lütfen kabak atsınlar.ne zamandır canım mücver çekiyorShdbbshd keşke yine atsalar
O daha pahalı olur , orucluyken insanlar genelde yoldan çıkabiliyor . Bi bakmışsın ki açlıktan tüm marketi evine getirmişsin .Bence oruç tutalım sevapta hem ajdbshgds
Dar gelirlilerin yiyeceği idi salatalık domates soğan..
Şimdi ateş pahası..
Cözüm; yemeyin..Allah yardımcımız olsun hepimizin..
uygun fiyatlı kış sebzesi öneriniz var mı?
Mesela ne yiyelim? Ne önerirsiniz? Elinizde liste var mı? Faydalanalım..
Sana ışıklı top atayım mı ?benim kafaya lütfen kabak atsınlar.ne zamandır canım mücver çekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?