Eee adama dönüp ; 'Senin sevgilinde sana gece birisiyle beraber oldum dememiş ki abdest gerekiyor demiş.Ama nolmuş, sen yine de bi rahatsız olmuşsun dimi.' derler!İyide adam bana suni tenefüs yap dememiş ki gözüme birşey girdi bakar mısınız demiş. Hoşlanmamış olabilirsiniz, bakmak zorunda da değilsiniz ama buraya konu açacak kadar da “taciz” konusu değil yani. Abartmayın.
Benim girmeme gerek birakmadi kendi ben otururken egilmis agzima giriyordu nerdeyse.Anladinizmi simdi?Gozume bak demis ne demiş
Illa ağzına girmen gerekmiyor ki bakabilmek icin,olduğun yerden de bakardın
Bisey yok deyip cekilmissindir umarim ama şefe şikayet falan cok garip kacar su an icinBenim girmeme gerek birakmadi kendi ben otururken egilmis agzima giriyordu nerdeyse.Anladinizmi simdi?
Yok bakmadim bile tersledim defolup gitti zaten.Hayir yine diyorum samimi olunur yada senelerdir is arkasindir onlara bisey diyemem. Ama bu adami alti üstü ben bir haftadir görüyorum bana garip gelen bu.Bisey yok deyip cekilmissindir umarim ama şefe şikayet falan cok garip kacar su an icin
Lütfen uzak durur musun ben yakın temastan hoşlanmıyorum deIyi aksamlar
Bugün sacma sapan bisey oldu.Is yerinde birisi alakasiz bisekilde baksana gözümde bisey mi var deyip yaklasacak oldu direkt tersledim
Dedim ben niye bakcam git bak aynada.Yok iste elleri kirliymiste ne varmista .Neyse cikana kadar tek kelime etmedim cünkp moralim cok bozuldu.Neyse bu sahisla muhattap dahi olmadim.Zaten olmuyordum abi diyoruz.Daha gelmis bisey sorma bahanesiyle arkamdan omzuma vuruyor .Ne yapsam bilmiyorum ben yeniyim burda herkes iste cok iyi biridir iyi niyetlidir falan diyorlardi hakkinda.Ama ben resmen tiksindim kötü düsünmek istemiyorum ama bu durunda ne kadar iyi düsünebilirim.Simdi sefimize söylesem olay büyür falan rezil olurum diye korkuyorum. Isimi seviyorum daha yeni alistim zaten ama cok tedirginim hala ellerim titriyor.Gercekten fikirlerinize cok ihtiyacim var
Hayir adamda su var karisini kücümsüyor.Nasil anlatsam calismiyor calismaz o ben bakiyorum. Hani su basla kadinlar a kibar davranip kendi esine öküz olanlar varya o tiplerden.O yüzden sinir oldum yoksa banane yaniAdamın hareketinden rahatsız olmanıza bir şey diyemem , bence gereksiz bir tepki ama bu yorumunuz bir garip. Bir insanın iş arkadaşlarıyla eşinin rahatsızlığını paylaşmasından niye rahatsız oldunuz?
Son derece normal bir durum, ne dedi ki eşim hasta senelerdir sevişemiyoruz falan mı? Bunu dese evet gerçekten anormal bir adam ama diğer türlüsü sizi niye rahatsız ediyor?
Sikayet derken kendi birimiyle ilgilensin kendi isine baksin manasinda.Gelip sacmasapan bizim yaptigimiz ise burnunu sokuyor en azindan gelmez bizim tarafa manasinda diye.Yoksa bu adam nasil anlatsam öyle anlayacak bir tip degil yani.Kişisel alan diye bişey var ve malesef bazıları bunu hiç önemsemiyor. Zaten yenisiniz yani henüz siz onları onlar sizi tam tanımıyor.böyle bişey olsa bende sinir olurdum. Şikayet etmeyin ama tavrınızı koruyun.
Peki söyle bir konu acsaydimadam flort mu etmek istedi acaba diye dusundum simdi :)))
kiz delimisin? aklin basindan mi gitti:) ben sabahtan beri sana hak vererek yaziyorum:) dalga gecmiyorum adam aklinca belkide flort etmeye calisti.Peki söyle bir konu acsaydim
Arkadaslar esim isi geregiyle kalabalik bir yerde calisiyor .Gereksiz dialoglara girmeye calisiyor ve ben rahatsiz oluyorum siz olsaniz ne yapardiniz?
Böyle düsünün yada benim yazdiklarimi da.
Yine alaymi ederdiniz merak ediyorum?
Degilmi bende anlamadim hatta birisi yazmis ne var bunda bende sorardim is arkadasima falam demis.Ne alaka yani anlamadim.Hayir ben orda kadin calisma arkadaslari dururken gidipte adamin agzina niye gireyim.Biri en başta ironik bir yorum yazmış , diğerleri de onu kopyalamış.Çok komikmiş forumcu kardeş , gülmekten öldük yahu !!
Konu sahibi kendince haklı.Her işyerinde böyle densiz tipler oluyor.
Bilemedim kusura bakma o kadar sacma yorumlar geldiki.Beyinsiz adam zaten gözünü gectim hala boynumun oralara bak bisey var galiba falan diyor.Kac yasinda adam yahu bilmiyormu bunun abes oldugunu.kiz delimisin? aklin basindan mi gitti:) ben sabahtan beri sana hak vererek yaziyorum:) dalga gecmiyorum adam aklinca belkide flort etmeye calisti.
iki bekar kisi dusunelim birbirine ilgi duysun diyelim..bu hareket bence ikisininde hosuna giderdi. bu adamin niyeti bozuksa gozune birsey kacmamistir zaten
aaa boceeeekkk deyip bagirsaydin keske...ya sen anlattikca isin rengi harbi degisiyorBilemedim kusura bakma o kadar sacma yorumlar geldiki.Beyinsiz adam zaten gözünü gectim hala boynumun oralara bak bisey var galiba falan diyor.Kac yasinda adam yahu bilmiyormu bunun abes oldugunu.
Istemediginiz insanlarla is disinda diyaloga girmek zorunda degilsiniz.Peki söyle bir konu acsaydim
Arkadaslar esim isi geregiyle kalabalik bir yerde calisiyor .Gereksiz dialoglara girmeye calisiyor ve ben rahatsiz oluyorum siz olsaniz ne yapardiniz?
Böyle düsünün yada benim yazdiklarimi da.
Yine alaymi ederdiniz merak ediyorum?
Aynı şeyi düşündüm demek ki negatif bir elektrik almış. Yoksa gerçekten de dediği gibi gözüne birşey kaçmış da olabilirdi. Ama bazen kötü niyetli insanları sezip o negatif elektriği hissedebiliyoruz. Ama tabi emin olana kadar da şikayet edip kimseyi zan altında bırakmayın. Biraz gözlemleyinBabasayken temiz bi tersle. Oyle el kol hareketi itici olabiliyo demekki negatif elektrik slmissin
ya yok insaniz gozumuze birseyde kacabilir..ama baksana adam boynumada bak filan demis sonrasinda..bildigin adam temiz niyetli biri degil yaniAynı şeyi düşündüm demek ki negatif bir elektrik almış. Yoksa gerçekten de dediği gibi gözüne birşey kaçmış da olabilirdi. Ama bazen kötü niyetli insanları sezip o negatif elektriği hissedebiliyoru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?