Bu nedir?

Eee adama dönüp ; 'Senin sevgilinde sana gece birisiyle beraber oldum dememiş ki abdest gerekiyor demiş.Ama nolmuş, sen yine de bi rahatsız olmuşsun dimi.' derler!
Bunu yazmazsam uyuyamazdım.Bu da benim tabiatım kusura bakmayın.
Ayrıca herkesin bi özel alanı vardır. Konu sahibi de haklı olarak bu alan ihlal edilince rahatsız olmuş.

adam flort mu etmek istedi acaba diye dusundum simdi :)))

Bisey yok deyip cekilmissindir umarim ama şefe şikayet falan cok garip kacar su an icin
Yok bakmadim bile tersledim defolup gitti zaten.Hayir yine diyorum samimi olunur yada senelerdir is arkasindir onlara bisey diyemem. Ama bu adami alti üstü ben bir haftadir görüyorum bana garip gelen bu.

Kişisel alan diye bişey var ve malesef bazıları bunu hiç önemsemiyor. Zaten yenisiniz yani henüz siz onları onlar sizi tam tanımıyor.böyle bişey olsa bende sinir olurdum. Şikayet etmeyin ama tavrınızı koruyun.

Lütfen uzak durur musun ben yakın temastan hoşlanmıyorum de

Hayir adamda su var karisini kücümsüyor.Nasil anlatsam calismiyor calismaz o ben bakiyorum. Hani su basla kadinlar a kibar davranip kendi esine öküz olanlar varya o tiplerden.O yüzden sinir oldum yoksa banane yani

Sikayet derken kendi birimiyle ilgilensin kendi isine baksin manasinda.Gelip sacmasapan bizim yaptigimiz ise burnunu sokuyor en azindan gelmez bizim tarafa manasinda diye.Yoksa bu adam nasil anlatsam öyle anlayacak bir tip degil yani.

Biri en başta ironik bir yorum yazmış , diğerleri de onu kopyalamış. Çok komikmiş forumcu kardeş , gülmekten öldük yahu !!

Konu sahibi kendince haklı.Her işyerinde böyle densiz tipler oluyor.

adam flort mu etmek istedi acaba diye dusundum simdi :)))
Peki söyle bir konu acsaydim
Arkadaslar esim isi geregiyle kalabalik bir yerde calisiyor .Gereksiz dialoglara girmeye calisiyor ve ben rahatsiz oluyorum siz olsaniz ne yapardiniz?
Böyle düsünün yada benim yazdiklarimi da.
Yine alaymi ederdiniz merak ediyorum?

Birçok arkadaşımız dalga geçmiş çok üzücü... Ortamda bakışları, elektriği vs bilemiyoruz. Konu sahibi bir kadın olarak rahatsız olduysa bir sebebi vardır. Ayrıca temasdan herkes hoşlanmayabilir. Bende dokunulması yerine seslenilmesinden yana kullanırdım oyumu. Tamam bunlar düpedüz taciz değil ama bir kadını rahatsız ediyor. Bence işyerinde gereksiz yakınlık ve temas hoş değiş. Resmi olmak her zaman iyidir.

kiz delimisin? aklin basindan mi gitti:) ben sabahtan beri sana hak vererek yaziyorum:) dalga gecmiyorum adam aklinca belkide flort etmeye calisti.

iki bekar kisi dusunelim birbirine ilgi duysun diyelim..bu hareket bence ikisininde hosuna giderdi. bu adamin niyeti bozuksa gozune birsey kacmamistir zaten

Biri en başta ironik bir yorum yazmış , diğerleri de onu kopyalamış. Çok komikmiş forumcu kardeş , gülmekten öldük yahu !!

Konu sahibi kendince haklı.Her işyerinde böyle densiz tipler oluyor.
Degilmi bende anlamadim hatta birisi yazmis ne var bunda bende sorardim is arkadasima falam demis.Ne alaka yani anlamadim.Hayir ben orda kadin calisma arkadaslari dururken gidipte adamin agzina niye gireyim.

Bilemedim kusura bakma o kadar sacma yorumlar geldiki.Beyinsiz adam zaten gözünü gectim hala boynumun oralara bak bisey var galiba falan diyor.Kac yasinda adam yahu bilmiyormu bunun abes oldugunu.

Istemediginiz insanlarla is disinda diyaloga girmek zorunda degilsiniz.

Kimsenin gozune bakmak, muhabbetini cekmek zorunda da degilsiniz.

Hoslanmayabilirsiniz, rahatsiz olabilirsiniz.

Ama bunu adami tacizci gibi yansitirsaniz, eliniz ayaginiz titrerse, ise gireli daha iki uc gun olmusken herkesle muhabbeti olan eski bir calisani sefinize şikayet etme boyutuna getirirseniz o noktada kendinizi kotu duruma dusurursunuz.

Adam siz uyarmanıza ragmen israrla dibinize giriyorsa ayri. Bakin rahatsiz olabilirsiniz, tabii ki hakkinizdir, ama bu adamin art niyetli tacizci oldugu anlamina gelmez. Demek istedikleri bu.

Babasayken temiz bi tersle. Oyle el kol hareketi itici olabiliyo demekki negatif elektrik slmissin
Aynı şeyi düşündüm demek ki negatif bir elektrik almış. Yoksa gerçekten de dediği gibi gözüne birşey kaçmış da olabilirdi. Ama bazen kötü niyetli insanları sezip o negatif elektriği hissedebiliyoruz. Ama tabi emin olana kadar da şikayet edip kimseyi zan altında bırakmayın. Biraz gözlemleyin

Kumsal80 i asip kesmissiniz kezban diye, bence hakli. Yeni girdigi ortamda yabanci biri sayilabilecek birinin omzuma dokunmasi, yakin temasta bulunmasi beni de irite eder. Rahatsiz olurum. Bu namus bilmemle mevzusu degil. Yabancilarla kadin erkek farketmez bana dokunulmasindan, el sakasindan vs hic haz etmem. Arkadasim en iyisi musait bir ani kolla. Bir daha omzuna dokunup sana seslendiginde bu tarz yakin temaslardan hoslanmiyorum, rahatsiz oluyorum de. Ne munasebet omzuma dokunacak? Seslensin. Kapimi calsin bir sey yapsin.illa dokunmak mi gerek? Tamamen haklisin. Ben de senin gibi ayni tepkiyi verip, bunu dile getirirdim. Herkes haddini bilsin. Isterse dunyanin en iyi abisi olsun bana ne...

ya yok insaniz gozumuze birseyde kacabilir..ama baksana adam boynumada bak filan demis sonrasinda..bildigin adam temiz niyetli biri degil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…