Bu neydi şimdi ? Galiba dolandırıldım. Dertlerim bitmiyor.

Kadın ya psikopatsa ya serı katılse ya kotu bırıyse. sapkınlı bır erkek arkadaşı varsa. ne iş yapar evıne kım gırıp cıkar hıcmı tv izlemiyorsun kadın cınayetlerını goruyor musun sen
Bir yerde risk almak gerekiyor kimsenin beni zincire bağlayacak hali yok olmazsa çıkar giderim
aılenle sorunun ne senın acaba. senı dövuyorlarmı şiddetmı var
Psikolojik şiddeti şiddetten sayiyorsaniz var

Bir yerde risk almak gerekiyor kimsenin beni zincire bağlayacak hali yok olmazsa çıkar giderim

Psikolojik şiddeti şiddetten sayiyorsaniz var
risk dedıgın canına mal oluyor. kadın cınayetlerını ızke ve oku olurmu.
psikolojik şiddette şiddetin ılk basamağıdır. karsılıklı konusmak gerekıyorsa uygukarsın ha olmuyorsa. daga guvenlı bir yere tasınırsın oyle tanımadıgın insanların yanına degıl

Hiçbir ev arkadaşı abimden ve ailemden daha kotu olamaz yaşandı ve onaylandı 😔 çok acele ettim bir an önce bitsin kurtulayım diye
Bu nasil bir cümle.. ben acikcasi korkardim böyle cümle kurmaktan..
Ailen nasil bilmiyorum ama katil,tecauzcü,organ mafyasi insanlarla muhatap olabilirsin..
Bunlar ailende yoksa nasil ailen daha kötü olabilir?
100 tl dolandirmaktan ziyade daha ciddi problemlerin olabilir..
Tanimadan ev arkadasi olmak bu devirde büyük cesaret..

Bu nasil bir cümle.. ben acikcasi korkardim böyle cümle kurmaktan..
Ailen nasil bilmiyorum ama katil,tecauzcü,organ mafyasi insanlarla muhatap olabilirsin..
Bunlar ailende yoksa nasil ailen daha kötü olabilir?
100 tl dolandirmaktan ziyade daha ciddi problemlerin olabilir..
Tanimadan ev arkadasi olmak bu devirde büyük cesaret..
iç sesim olmuşşsun tesekur ederim. konu sahıbı sen destek al aılene guvenmıyorsun ama dısarda tanımadıgın insanlara masallah guvenın tam

Hiçbir ev arkadaşı abimden ve ailemden daha kotu olamaz yaşandı ve onaylandı 😔 çok acele ettim bir an önce bitsin kurtulayım diye

Bu mantık "hiç kimse ailemden kötü olamaz" deyip sapın birine kaçarak evlenen 16-17'lik genç kız kafası.
Aileniz gerçekten çekilmez insanlar olabilir ama gördüğünüz gibi bu düşünce size hata yaptırıyor. Belki bu kız doğru söylüyordur ama yarın gelir başkası kandırır.
Bu kadar bodoslama gitmemelisiniz.

İnternetten tanisip direkt ayni eve cikmak buyuk cilginlik yani iki taraf içinde.
Bu arada ev arkadasi alan kişi ben olsam gelecek kizin abisini evime filan sokmazdim ilk gunden. Sizinle ortak oldu diye abiniz giremez yani eve, ben istemezdim boyle bisey. Zaten tanimadigi biriyle evde buluşmak ayri bir cilginlikken "abim" diye bir erkekle cikip gelmesi...
Ben olsam cayardim o işten. 🤔 Gerci baştan boyle bir işe girmem, fazla guvensizim.
Belki koz da rahatsiz olup boyle bisey uydurmustur

İnternet üzerinden bir tane ev arkadaşı bulmuştum. Görüntülü konuştuk, ettik instadan eklestik bugün geçecektim yanına. 1 haftalık kirayı da ibanina peşin yatırdım ama o yatır vs.. falan demedi. Sadece önden alıyorum dedi ben de hemen ibanina yatirayim para çekmekle uğraşmayayim nasılsa akşam gorusucez dedim verdi falan ibanini.100 TL yatırdım. Neyse 8 de bulusucaktik izin alırım 7 buçuk gibi gelirim demişti. İş cikisima abim gelmiş benden habersiz 😞 neyse o gelince ben de kıza evde alkol şişeleri falan varsa kaldırır misin bizden önce gidip demiştim o da tamam canım falan dedi 1 saat sonra pat diye mesaj attı . İş için şehir dışına çıkmam gerekiyor yarın ya da yarından sonra geleceğim diye. Kıza mesaj attım bak senin yanına çıkacağım diye başka yere çıkmadım emin misin geleceğine diye eminim dedi. Bir şeyler daha yazdım ama cevap vermedi. En iyi ihtimalle kızın etrafı toplamak zor geldiği için ya da başka yere gideceği için bana yalan söylediğini düşünüyorum en kotu ihtimalle de dolandırıldığımı. Ama evi görmeden etmeden kızla tanışmadan direk para yatıran bendim diyorum bir yandan da kız ilk fırsatta verirsin demişti sadece ben de ay bu evden kurtulucam mükemmel bir ev arkadaşı olduğumu göstereyim diye hemen ibanina yatirdim. Dolandiracak olsa da daha büyük miktarlarda denerdi şansını diyorum. Derdim para değil aslında kalacak yerim olmaması şu an 😔
Bir yandan da abim ben gelmeyeyim diye oyun mu yaptınız daha da gelmem ikinizden biri yalan söylüyor diyor. Yemin ettim tabi ama inandı mi bilmiyorum.
Abi ne alaka. Neden gelmek zorunda ve küsüyor birde ne alakaysa. Gelmesin zaten bekar kız evine. Bende olsam istemezdim daha sizi tanımıyor abinizi niye kabul etsin. Devir kötü. Hırlısı var hırsızı var.

CiRiLLA CiRiLLA ve D damdan zaten değinmiş ama ben de söylemeden edemeyeceğim ev arkadaşı olarak seçtiğin kişi senin "abim gelecek şişeleri kaldır tatlım" söyleminden rahatsız olmuş olabilir.Seninle ev arkadaşı olmayı kabul ederken tüm yaşam şeklini senin akrabalarına göre de ayarlaması gerektiğinin mesajını vermişsin (üstelik sen de ailenin baskıcı tutumu nedeniyle ayrı eve çıkmaya çalışan bir kadınsın ,senin kaçmaya çalıştığın şeylere elin insanı neden katlansın) kız da koşar adım kaçmış..iki gün sonra "kusura bakma tatlım memleketten kuzenim de bu şehre gelmeye karar verdi,evde sana yer kalmadı " temalı bir mesajla paranı yollar bence

E evin kirasini odemissin bir haftalik. Anahtari birine, komsuya falan birakabilirdi. Aksam 8 de mi birden sehir disina cikmasi cikasi gelmis? Is icin hem de? Is yolculuklari genelde planli olur ama.

E evin kirasini odemissin bir haftalik. Anahtari birine, komsuya falan birakabilirdi. Aksam 8 de mi birden sehir disina cikmasi cikasi gelmis? Is icin hem de? Is yolculuklari genelde planli olur ama.
biri bana abim gelecek ortadaki şişeleri vs. kaldır dese ürker hemen iletişimi keserdim.psikopat mı abisi başıma bela mı olur diye düşünürdüm.

İnternet üzerinden bir tane ev arkadaşı bulmuştum. Görüntülü konuştuk, ettik instadan eklestik bugün geçecektim yanına. 1 haftalık kirayı da ibanina peşin yatırdım ama o yatır vs.. falan demedi. Sadece önden alıyorum dedi ben de hemen ibanina yatirayim para çekmekle uğraşmayayim nasılsa akşam gorusucez dedim verdi falan ibanini.100 TL yatırdım. Neyse 8 de bulusucaktik izin alırım 7 buçuk gibi gelirim demişti. İş cikisima abim gelmiş benden habersiz 😞 neyse o gelince ben de kıza evde alkol şişeleri falan varsa kaldırır misin bizden önce gidip demiştim o da tamam canım falan dedi 1 saat sonra pat diye mesaj attı . İş için şehir dışına çıkmam gerekiyor yarın ya da yarından sonra geleceğim diye. Kıza mesaj attım bak senin yanına çıkacağım diye başka yere çıkmadım emin misin geleceğine diye eminim dedi. Bir şeyler daha yazdım ama cevap vermedi. En iyi ihtimalle kızın etrafı toplamak zor geldiği için ya da başka yere gideceği için bana yalan söylediğini düşünüyorum en kotu ihtimalle de dolandırıldığımı. Ama evi görmeden etmeden kızla tanışmadan direk para yatıran bendim diyorum bir yandan da kız ilk fırsatta verirsin demişti sadece ben de ay bu evden kurtulucam mükemmel bir ev arkadaşı olduğumu göstereyim diye hemen ibanina yatirdim. Dolandiracak olsa da daha büyük miktarlarda denerdi şansını diyorum. Derdim para değil aslında kalacak yerim olmaması şu an 😔
Bir yandan da abim ben gelmeyeyim diye oyun mu yaptınız daha da gelmem ikinizden biri yalan söylüyor diyor. Yemin ettim tabi ama inandı mi bilmiyorum.
Keşke önce evi bir gorseydin kızı yüzyüze gorseydin bır gün vakit geçirip ertesi günde verirdin parayı neyse bekle bakalım abinede aynı burda yazdığın gibi anlat daha bende gitmedim diye snra bizede haber et

biri bana abim gelecek ortadaki şişeleri vs. kaldır dese ürker hemen iletişimi keserdim.psikopat mı abisi başıma bela mı olur diye düşünürdüm.
Siseler mi sorun olur orasini bilmiyorum da hic tanimadigi bir erkegin de belki evine gelmesini istemiyordur. Bilemiyorum ya. Ama gercekten merak ettim bu dolandiricilik mi yoksa siselerden mi yoksa abisinin gelmesi mi?

Back
X