- 28 Temmuz 2020
- 204
- 483
- 18
- Konu Sahibi pportakall
Aboovvv kaç yaşındasınız?Sehven ne demek![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aboovvv kaç yaşındasınız?Sehven ne demek![]()
o an sorun olmaz demiş de ona da "kızım sen manyak mısın, tanımadığın insanları alma eve" diyenler olmuş muhtemelensorun olmaz dedi kendi açımdan düşününce de çok nahoş bir durum.
Ben de çok rahatsız olurdum ama bana haber vermeden iş yerime mesai bitimine çıkmış gelmiş![]()
Aboovvv kaç yaşındasınız?
Türkiye de yaşadığının farkında mısın? Barış elçisi pippa bisiklet ile dünya turu yaparken burada öldürüldü. Kısa vadeli planlarla fevri hareket etmek yerine uzun vadeli planlarla hareket etmen lazım. Ayakların biraz yere bassın. Eğer dolandırıldıysan gerçekten başına gelebileceklerin en küçüğü bu. Yağmurdan kaçarken doluya tutulursun.Hiçbir ev arkadaşı abimden ve ailemden daha kotu olamaz yaşandı ve onaylandıçok acele ettim bir an önce bitsin kurtulayım diye
evet bence de kız rahatsız olmuştur benceİnternetten tanisip direkt ayni eve cikmak buyuk cilginlik yani iki taraf içinde.
Bu arada ev arkadasi alan kişi ben olsam gelecek kizin abisini evime filan sokmazdim ilk gunden. Sizinle ortak oldu diye abiniz giremez yani eve, ben istemezdim boyle bisey. Zaten tanimadigi biriyle evde buluşmak ayri bir cilginlikken "abim" diye bir erkekle cikip gelmesi...
Ben olsam cayardim o işten.Gerci baştan boyle bir işe girmem, fazla guvensizim.
Belki koz da rahatsiz olup boyle bisey uydurmustur
Neyse bin nasihat bir musibet hesabı, ders olmuş olur size. Maddi konularda da kendinizi ispat derdine düşmeyin adı üstünde ev arkadaşı. Ve size tavsiyem ev arkadaşınızla ‘best friend’ olayına girmeyin. Aranız bozulunca evde de huzurunuz kalmaz.İnternet üzerinden bir tane ev arkadaşı bulmuştum. Görüntülü konuştuk, ettik instadan eklestik bugün geçecektim yanına. 1 haftalık kirayı da ibanina peşin yatırdım ama o yatır vs.. falan demedi. Sadece önden alıyorum dedi ben de hemen ibanina yatirayim para çekmekle uğraşmayayim nasılsa akşam gorusucez dedim verdi falan ibanini.100 TL yatırdım. Neyse 8 de bulusucaktik izin alırım 7 buçuk gibi gelirim demişti. İş cikisima abim gelmiş benden habersizneyse o gelince ben de kıza evde alkol şişeleri falan varsa kaldırır misin bizden önce gidip demiştim o da tamam canım falan dedi 1 saat sonra pat diye mesaj attı . İş için şehir dışına çıkmam gerekiyor yarın ya da yarından sonra geleceğim diye. Kıza mesaj attım bak senin yanına çıkacağım diye başka yere çıkmadım emin misin geleceğine diye eminim dedi. Bir şeyler daha yazdım ama cevap vermedi. En iyi ihtimalle kızın etrafı toplamak zor geldiği için ya da başka yere gideceği için bana yalan söylediğini düşünüyorum en kotu ihtimalle de dolandırıldığımı. Ama evi görmeden etmeden kızla tanışmadan direk para yatıran bendim diyorum bir yandan da kız ilk fırsatta verirsin demişti sadece ben de ay bu evden kurtulucam mükemmel bir ev arkadaşı olduğumu göstereyim diye hemen ibanina yatirdim. Dolandiracak olsa da daha büyük miktarlarda denerdi şansını diyorum. Derdim para değil aslında kalacak yerim olmaması şu an
Bir yandan da abim ben gelmeyeyim diye oyun mu yaptınız daha da gelmem ikinizden biri yalan söylüyor diyor. Yemin ettim tabi ama inandı mi bilmiyorum.
Cidden korkmuyor musunuz, hırlı mı hırsız mı, sapık mı, organ taciri mi ne olduğu belli olmayan biriyle aynı evde nasıl uyur insanHiçbir ev arkadaşı abimden ve ailemden daha kotu olamaz yaşandı ve onaylandıçok acele ettim bir an önce bitsin kurtulayım diye
Yahu tamam da konu sahibesi kocaman bir öğretmen adayı. Atanmayı bekliyor. Sehven kelimesinin anlamını bilmemesi garipsendi bu sebeple.çok kullanılan bir kelime değil ki
yani sorduğunda ben garipsemeyip anlamını yazmıştım mesela
biz üni 1. sınıf iken hoca ders anlatırdı, örnek verirdi vs "fahiş hata" diye açıklama yapardı
herkes gülerdi, bir ay sonra kimse gülmüyordu, öğrenmiştik