Bu neydi şimdi ? Galiba dolandırıldım. Dertlerim bitmiyor.

sorun olmaz dedi kendi açımdan düşününce de çok nahoş bir durum.
o an sorun olmaz demiş de ona da "kızım sen manyak mısın, tanımadığın insanları alma eve" diyenler olmuş muhtemelen

Ben de çok rahatsız olurdum ama bana haber vermeden iş yerime mesai bitimine çıkmış gelmiş 😔

rahatsız olurdun da bunu neden abine söylemiyorsun

yani cidden abim bana bunu dese manyak mısın elin kızı ne bilir seni beni sana nasıl güvensin derdim

yine benim ev arkadaşım yanında bir adamla abi diye gelse olur mu derdim

abin de az aklı başına ise bu cümleleri makul bulurdu

elin kızına "abim de gelecek kusura bakma" demek abine "olmaz abi" demekten daha kolay geliyor

şimdi gitseydiniz sonra abin "bu evde kalamazsın, bu kız her kapıya geleni eve alıyor, güvenilmez" deseydi ne olacaktı

konu açardın abin haklı, her kapıdan geçen bu abim dedi diye eve mi alınır derdik

bak daha önce de benzer konularda yazıştık kız erkek ev arkadaşlığı vs bana çok garip gelmez, kadın erkek değil insandır konu

lakin biraz da hayatın gerçekleri var, güvenlik için önüne gelenle evde buluşulmaz, buluşuldu diyelim yanında erkek götürülmez

öbür yorumda da yazdım, en iyi olan abin aşağıda bekleyip "abimle geldik, o bekliyor" demen ve muhabbeti kısa kesip konuşup karar verip dönmen idi

Aboovvv kaç yaşındasınız?

çok kullanılan bir kelime değil ki

yani sorduğunda ben garipsemeyip anlamını yazmıştım mesela

biz üni 1. sınıf iken hoca ders anlatırdı, örnek verirdi vs "fahiş hata" diye açıklama yapardı

herkes gülerdi, bir ay sonra kimse gülmüyordu, öğrenmiştik

Evi görmeden neden böyle birsey yaptin? Kanlı canlı ev arkadasinida görmeden üstelik? Aklım almıyor..
Sene olmuş 2021 tanımadan ev bulup parayıda yatırıyorsunuz ooh.. müge anlı izlemediginiz belli😒

Bence 100 liradan daha önemlisi güven problemin olan biriyle aynı evde yaşamaya kalkmak. Hırlı mı hırsız mı, gece boğar mı öldürür mü meçhul...
Üstteki yorumlara katılıyorum. Kendi hayatınızı yönetmekte zorlanıyorsunuz bence. Mesela ben olsam durumu asla abime çaktırmazdım. Şimdi bak biz demiştik kendi başına beceremedin diyecekler.

Hiçbir ev arkadaşı abimden ve ailemden daha kotu olamaz yaşandı ve onaylandı 😔 çok acele ettim bir an önce bitsin kurtulayım diye
Türkiye de yaşadığının farkında mısın? Barış elçisi pippa bisiklet ile dünya turu yaparken burada öldürüldü. Kısa vadeli planlarla fevri hareket etmek yerine uzun vadeli planlarla hareket etmen lazım. Ayakların biraz yere bassın. Eğer dolandırıldıysan gerçekten başına gelebileceklerin en küçüğü bu. Yağmurdan kaçarken doluya tutulursun.

Kaldı ki kız, abini evine kabul etmek istemeyebilir. Neden yeni evinize rest çektiğiniz ailenizle gidiyorsunuz ki? Bir şey yapıyorsanız tam yapın. Evinizi öğrenince rahat bırakmazlar, gelip gitmek isterler.. Sürekli içki şişesi mi toplayacaksınız?

Ayrıca içki şişelerini topla demek ev arkadaşınızım hayat tarzına müdahale demektir. Neden toplasın ki?

Kız bence güvenemedi sonradan. Kız için de aynı şey geçerli, hiç tanımadığı birini eve nasıl alıyor. Ben bu durumda hadi ilk baş tamam dedim ama sonra düşünürüm, aklıma binbir şey gelir. Gerçekten gelecek abisi mı tövbe başka şeyi mı?kim bu, nedir, evime birilerini doldurmasın falan derim. Evimi başka amaçla mı kullanacak derim. Neler neler oluyor şu hayatta sonuçta

Bütün yorumları okumadım belki önceden yazan vardır ama konuştuğunuz kişiye alkol şişelerini kaldır falan deyince ben sürekli bunlarla uğraşıp hayatımı mı kısıtlayacağım diye düşünmüş olabilir. Bence öyle düşündüyse haklı da ama yalan söyleyip ortadan kaybolmak yerine ben bu şekilde yapamam deyip parayı gönderebilirdi.

Burda kimseye kendini ispatlamak adına para falan göndermezsin.
dolandırıldığını düşünmedim ben.
Abinin kontrolünde olacağınızı düşünüp vazgeçmiş gibi geldi bana.

İnternetten tanisip direkt ayni eve cikmak buyuk cilginlik yani iki taraf içinde.
Bu arada ev arkadasi alan kişi ben olsam gelecek kizin abisini evime filan sokmazdim ilk gunden. Sizinle ortak oldu diye abiniz giremez yani eve, ben istemezdim boyle bisey. Zaten tanimadigi biriyle evde buluşmak ayri bir cilginlikken "abim" diye bir erkekle cikip gelmesi...
Ben olsam cayardim o işten. 🤔 Gerci baştan boyle bir işe girmem, fazla guvensizim.
Belki koz da rahatsiz olup boyle bisey uydurmustur
evet bence de kız rahatsız olmuştur bence
100 tl ni de akın zamanda gönderir size konu sahibi merak etmeyin

gerçekten internette tanıştığın sapık seri katil belki lezbiyen olabilir
lezbiyen olması kimseyi ilgilendirmez ama size bişeyler yapabilir
eve erkek getirip sizi önerebilir daha neler neler Allah korusun

İnternet üzerinden bir tane ev arkadaşı bulmuştum. Görüntülü konuştuk, ettik instadan eklestik bugün geçecektim yanına. 1 haftalık kirayı da ibanina peşin yatırdım ama o yatır vs.. falan demedi. Sadece önden alıyorum dedi ben de hemen ibanina yatirayim para çekmekle uğraşmayayim nasılsa akşam gorusucez dedim verdi falan ibanini.100 TL yatırdım. Neyse 8 de bulusucaktik izin alırım 7 buçuk gibi gelirim demişti. İş cikisima abim gelmiş benden habersiz 😞 neyse o gelince ben de kıza evde alkol şişeleri falan varsa kaldırır misin bizden önce gidip demiştim o da tamam canım falan dedi 1 saat sonra pat diye mesaj attı . İş için şehir dışına çıkmam gerekiyor yarın ya da yarından sonra geleceğim diye. Kıza mesaj attım bak senin yanına çıkacağım diye başka yere çıkmadım emin misin geleceğine diye eminim dedi. Bir şeyler daha yazdım ama cevap vermedi. En iyi ihtimalle kızın etrafı toplamak zor geldiği için ya da başka yere gideceği için bana yalan söylediğini düşünüyorum en kotu ihtimalle de dolandırıldığımı. Ama evi görmeden etmeden kızla tanışmadan direk para yatıran bendim diyorum bir yandan da kız ilk fırsatta verirsin demişti sadece ben de ay bu evden kurtulucam mükemmel bir ev arkadaşı olduğumu göstereyim diye hemen ibanina yatirdim. Dolandiracak olsa da daha büyük miktarlarda denerdi şansını diyorum. Derdim para değil aslında kalacak yerim olmaması şu an 😔
Bir yandan da abim ben gelmeyeyim diye oyun mu yaptınız daha da gelmem ikinizden biri yalan söylüyor diyor. Yemin ettim tabi ama inandı mi bilmiyorum.
Neyse bin nasihat bir musibet hesabı, ders olmuş olur size. Maddi konularda da kendinizi ispat derdine düşmeyin adı üstünde ev arkadaşı. Ve size tavsiyem ev arkadaşınızla ‘best friend’ olayına girmeyin. Aranız bozulunca evde de huzurunuz kalmaz.

Abinle neden yaşamak istemiyorsun? Ne gibi sorunlar yaşıyorsun gerçekten merak ettim.
Bekar yad öğrenci evlerinde ortalıkta alkol şişeleri oluyor sanıyorsun. Evden ayrılıp nasıl bir hayata özendiğini tahmin edebiliyorum ama öyle değil o işler.
Bence abinle bir süre daha yaşamalısın. Para biriktirirsin. Biraz daha hayatı tanırsın. Henüz hazır değilsin. Başka hatalar yapma potansiyelin var

Hiçbir ev arkadaşı abimden ve ailemden daha kotu olamaz yaşandı ve onaylandı 😔 çok acele ettim bir an önce bitsin kurtulayım diye
Cidden korkmuyor musunuz, hırlı mı hırsız mı, sapık mı, organ taciri mi ne olduğu belli olmayan biriyle aynı evde nasıl uyur insan

İşte bu yüzden çoluğunuzu çocuğunuzu sıkıştırıp hayatı zindan etmeyin. Nerde hatalar yapan, olmayacak işlere düşen tanıdığım varsa hepsinin ailesi baskıcıydı. Çağa ayak uydurup bazen çocuğunuzun yaşıtı gibi onu anlayamayacaksanız doğurmayın. Bizim zamanımızda şöyleydi, bizim zamanımızda böyleydi diyen ailelere ders olsun.

çok kullanılan bir kelime değil ki

yani sorduğunda ben garipsemeyip anlamını yazmıştım mesela

biz üni 1. sınıf iken hoca ders anlatırdı, örnek verirdi vs "fahiş hata" diye açıklama yapardı

herkes gülerdi, bir ay sonra kimse gülmüyordu, öğrenmiştik
Yahu tamam da konu sahibesi kocaman bir öğretmen adayı. Atanmayı bekliyor. Sehven kelimesinin anlamını bilmemesi garipsendi bu sebeple.

Back
X