Merhaba hanımlar. Uzun zamandır takip ettiğim bu foruma birgün konu açacağım belliydi :) Fikir almak istediğim konu ise şudur; bundan 12 yıl önce 18 yaşındayken hayatıma giren, çok keyifli süren arkadaşlığımızın sonrasında sevgililiğe evrildiği çok geçmeden ailemin öğrenmesiyle çok olaylı bi şekilde biten (mezhep farkı) ilişkimle ilgili olacak.6 ay kadar sürmüştü.Çok keyifli zamanlar geçirdik.Asla üzdü kırdı farklı beklentilere girdi diyemem.Hayatımın en güzel günleriydi diyebilirim.Ayrılık sürecinde ailemle de çok mücadele etti ama benim ailem kesinlikle kabul etmedi.
O yaşın gereği mükemmel düzeyde denebilecek hem arkadaşlık hem dostluk hem sevgililik yaşadık.Söylediğim sebepten ayrılmak zorunda kaldık. O hemen ama hemen birkaç ay içinde evlendi.neredeyse 2 ay içinde nişanlandı.Bu kadar benim için mücadele eden biri bunu nasıl yaptı anlayamamıştım o dönem.Hayatta anne baba yoktu zaten.Tek başınaydı bilmiyorum belki ondan. Bu arada aramızdaki yaş farkı 10 yaş. Sonra ben üniversiteye başladım sonrasında eşimle tanıştım evlendim v.s. Hiç konuşmadık görüşmedik bu süreç içerisinde.
Bundan 4 ay önce bi telefon geldi, açtım. pardon yanlışlık oldu dedi.Estağfurullah dedim tam kapatıyordum nasılsın dedi.İyiyim tanıyamadım falan dedim ama cidden tanıyamadım.İsmini ve yanlışlıkla aradığını söyledi.Nasıl olduğumu bi sıkıntımın olup olmadığını sordu.Bu arada beni ne zaman istersen arayabilirsin dedi ve ben gerçekten yanlışlıkla aradığını düşündüm.
Bi uygulamadan profiline baktım bi sıkıntısı falan mı var acaba diye, gördüğüm ilk şey 2.çocuklarının o gün dünyaya geldiği.
2 ay sonra yine aradı kusura bakma yine yanlışlıkla oldu dedi sesi cidden telaşlı geliyordu.Tam numaramı sil diyecektim ki çok acelem var dedi ve kapattı.Sohbet muhabbet falan da etmeye çalışmıyor ilginç olan da bu.
Neyse 3 ay sonra watsapp tan bi mesaj, onun işiyle ilgili. Cevap vermedim, 2 dk sonra bi daha, sonra tekrar.Sonraki gün tekrar. numaramı sil yanlış gönderiyorsun dedim. Pardon sinirlenme dikkat ederim yazmış. Hayır dedim tamamen sil.Tamam yazmış.
Ama cidden neydi bu şimdi?