Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
12 sene olmus numaranizi degistirmediniz mi hiç bir de 6aylik iliskiyi cok uzun dillere destan bir aşk gibi anlatmissiniz zaten büyük aşk olsa adam su an bekar olurdu hâlâ:)
12 sene olmus numaranizi degistirmediniz mi hiç bir de 6aylik iliskiyi cok uzun dillere destan bir aşk gibi anlatmissiniz zaten büyük aşk olsa adam su an bekar olurdu hâlâ:)
Hiç sorma bende en çok şu kısmına takıldım?6 aylık oluşu ve dolu dolu yaşanmasına ve mükemmel oluşuna? Adama demezlermi bacım mükemmel olan bir aşk için mükemmel olan bir adam için sen niye elini taşın altına koymadın? Sen bu mükemmel aşk için ne yaptın? Adamda seni unutamamış zaten erimiş bitmiş aşkından, iki çocukta yapmamış hayata küsmüş resmen Ama heyecan arıyor arkadaş onunda bu heyecanda gönlü var gibi gibi
Sizi sevip, unutamadığı için değil;numaranız kayıtlı olup kolay şekilde iletişime geçebildiği için sizi arıyor. Sizin yerinize x kişisi de olabilirdi. İnsanlar ulaşamadıkları şeyi merak ederler, içlerinde kalır. Eğer sizinle evlenseydi başka birini arayacaktı. Adam tek kelimeyle ş...... Engeli basın ve başka bir numaradan denerse savcılığa vereceğinizi söyleyin. Korkudan adınızı bile unutur.
Valla numaramı sil falan demeniz hiç inandırıcı durmuyor o kadar aramasını istemeyip rahatsız olsanız direkt engellersiniz numarasını yani ama araması bir yandan hoşunuza gidiyor gibi o da engellemediğiniz için cesaret alıyor. 12 senede hiç mi numara değiştirmediniz ayrıca yani ne gerek o olduğunu bildiğiniz halde açıyorsunız
15yıldır aynı numarayı kullanıyorum. İkinci kez açmamın nedeni hala numarası kayıtlı değildi. İşim gereği farklı numaralar çok arar bu sebeple açmış oldum. İstedim ki benim engellememe gerek kalmadan kendi iradesi ile aramayı kessin. Çünkü ulaşmak isterse bi şekilde ulaşır o biliyorum.
Hiç sorma bende en çok şu kısmına takıldım?6 aylık oluşu ve dolu dolu yaşanmasına ve mükemmel oluşuna? Adama demezlermi bacım mükemmel olan bir aşk için mükemmel olan bir adam için sen niye elini taşın altına koymadın? Sen bu mükemmel aşk için ne yaptın? Adamda seni unutamamış zaten erimiş bitmiş aşkından, iki çocukta yapmamış hayata küsmüş resmen Ama heyecan arıyor arkadaş onunda bu heyecanda gönlü var gibi gibi
Nereden vardınız bu kanıya? Bu kadar detay vermemin sebebi yorumlara yardımcı olmak için. Şimdiki ilişkilere kıyasla söyledim. Elimi taşın altına koyacak yaşta değildim. Ayrıca eriyip bitti demedim ki.Özellikle belirttim hemen evlendi diye.Gerçi şimdi bu davranışlarını görünce iyi ki olmamış demiyor değilim.Olayların içinde olunca insan çoğu zaman objektif bakış açısında bulunamıyor. Farklı fikirler için fikrinizi almak istedim sadece.
O gün bebek doğmuş adam ex sevgili peşinde...
Hiçbişey umurlarında değil bu erkeklerin
Karısı duysa ne kadar üzülür
Sen de kaç aydır engellememişsin
Öküzün tekiymiş gerçekten arayıp acelem var deyip kapatmalar...Senin ne oldu demeni bekliyor sen aradın beni diyebilmek için..
Ben olsam coktan engellemiştim gıcıgın teki