Canım şimdi başkasına özelden msj attım. 10dk bekleme mevzusu olduğundan buraya yazıyorum.
Dayanamam 10 dk.
Ayyy çok güzel ya. :))) Gerçekten de bekleyip biraz olsun seni tanımak, tavırlarını ölçmek istemiş demek ki. :))))
İnşallah güzel olur sonrası da. Verdiğim örnekle çok benzer bir durum oldu cidden.
Amin canım yaa çok sağol :), evet benzerlik gösterdi biraz :), bu iş olursa senin sayende :), haklı çıktın nede olsa. :)), şimdi sana sormak istediğim bişeler var, mesajlarına nasıl cevap vereyim sence, hani kızlar diyor geç cevap verceksin ki merak etsin, kudursun diye, sence ?
Haklı çıktığıma çok sevindim. :)))
Canım bence de mesaj konusunda azıcık ağır olmak iyidir. Mesela ben asla çok saçma sapan rollerin altına girilmemesi taraftarıyım daha önce de söylemiştim bunu. Neysek o olalım. Arada birkaç taktik iyidir tabi o ayrı. Bu mesaj olayı da bir taktik bence.
Sana benim yaptığımı anlatayım. Benim de şu anda çok hoşlandığım biri var. Geçen gün bana mesaj attı, bulunduğu yer konusunda yazmıştı; geldiğinde haber ver, yoksa beni bulman zor olur diye. Bu mesaja istesem o an "tamam" diye yanıt verebilirdim. Sonuçta haber ver bana demiş. Ama ben hiçbir şey yazmadım. Bahsettiği yere vardığımda, yani yaklaşık 1 saat kadar sonra mesaj yazdım, geldim ben diye. Hani uzatmamak adına böyle yaptım. Ne gerek var tamam haber vericem demeye.
Bazı tipler elleri telefonuna yapışıkmış gibi dksına yanıt verirler her denen lafa. O hoş değil. Şimdi tanışma aşaması zaten. Biraz bekleyip cevap atabilirsin bence. Ama bu günün ilk mesajı için geçerli olsa daha iyi. Sonra muhabbete dönüşünce mesajlaşma olayı, çok beklemeden de yanıt verebilirsin. Çok kasmadan istediğin gibi davran bence.
Bende çok sevindim canım :), anladım, öyle diyorsun yani, peki tamam, aynı senin uyguladığın taktiği uygulucam bende :), sabahtan bi günaydın mesajı atmış, ben çok geç gördüm mesajını, geç gördüm kusura bakma falan yazdım, oda önemli değil yazmış, bende cevap vermedim, atmiyim dimi bi daha o atana kadar ?
Keşke "geç gördüm kusura bakma,sana da günaydın :)" yazsaydın.
Ya da o önemli değil yazdıktan hemen sonra "bu arada sana da günaydın" deseydin. Diğer mesajda dememişsin çünkü. :)
Ya da dedin mi? Bilmiyordum. Dediysen sorun değil demediysen ve çok zaman geçtiyse şimdi ne cevap verilebilir ki zaten. Bence yazacak bir şey yok şu durumda. :44:
yine görüşürsünüz gün içinde zaten.
Ay çok sevindiiiiiimHadi bakalım ya hayırlı olsun kuzum Çekingen de değilmiş baksana hemen sökülmüş sonrasında kihkih
Amin canım :), çok sağol :), aynen, sonradan döküldü kendisi :), darısı başına inşallah. :)
Rosemaryy çok sevindim,umarım sonu hayırlı olur
tatlımm ya çok sevindim senin adına..bak korktugun olmadı aksine çok güzel şeyler olmus çok sevindim valla.
Allah daha daha çok mutluluk versin inşallahh....
demekki bazı bakışlar bos degilmiş yaa.
aklımıza gelenin başına gelmemesine çok sevindim canım
inş bir daha böyle kafanı karıştırmaz
Çok sağol canım benim :), evet çok şükür ki olmadı, inşallah olmaz canım yaa, korkuyorum aslında biraz daha, ama umarım boşuna çıkar bu korkularım, amin canım amin :), hepimize versin inşallah, sende çok hakediyorsun inan bana, sende inşallah güler yüzle dönersin, sevincini paylaşırsın bizimle, tek dileğim o senin için. :)
korkma canım bence bu mutlulugu doya doya yaşa
bekledigin ve istedigin olay gerceklesti ya var mı daha güzel bişey
inşallah hep böyle güzel güzel devam eder
İnşallah canım, çok sağol yaa, bende aynı şeyleri senin için istiyorum canım benim, yüzünün gülmesini istiyorum artık.
benim için cok zor ya
senin mutlulugun inan banada yettii
benim bekledigim seyler olmus gibi sevindim tatlımm
artık senin mutlulugunla mutlu olurum ben canım
Sağol canım benim, ama öyle deme yaa, sen böyle diyince çok üzülüyorum ben.
Çok sağol canım benim :), evet çok şükür ki olmadı, inşallah olmaz canım yaa, korkuyorum aslında biraz daha, ama umarım boşuna çıkar bu korkularım, amin canım amin :), hepimize versin inşallah, sende çok hakediyorsun inan bana, sende inşallah güler yüzle dönersin, sevincini paylaşırsın bizimle, tek dileğim o senin için. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?