- 20 Şubat 2010
- 33.282
- 6.545
- 773
Duruyorum zaten, gene mesaj geldi , bak ne yazmış, yanlış anlama gönülsüz iş olmaz, içinden gelerek atarsan memnun olurum, benim geldi bugün ama ilk mesajı bi kere sen atarsın belki diye bekledim sanırım neyse kafanı şişirmiyim ben en iyisi yazmış , ne yazayım ne ?
Seninle konuşmak benim de hoşuma gidiyor elbette. Kafamı şişirmiyorsun :) Ben zoraki bir şey yapmam zaten. İstemediğim biriyle görüşmem. Samimiyetsizlikten nefret ederim. Bundan emin olabilirsin falan diyebilirsin.
İlla ilk mesajı atan sen olsaydın kısmına cevap vermen gerekmiyor. Bunları de geç. Sonra sen de atarsın ilk mesajı. Yarın mesela atarsın.
Tryamour, mesaj çocuğun kalbine indi galiba, ''ahh ahh :)'' yazmış sadece.
Bana aşık bir çocuk vardı. O da bazen mesajlarıma aynen "ahh ahh :)" diye cevap veriyordu.
Kelimeler kifayetsiz kaldı demek ki. İçi geçti çocuğun.
Kızlar :)))), an itibariyle onunla buluşmaktan geliyorum :)), bu saate kadar beraberdik, dünde beraberdik saatlerce, artık sevgiliyiz , söz verdiğim gibi gelişmeleri yazıyorum :), daha da yazıcam. :))) bu konuda bana yardımcı ve destek olan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum :))))))))))))), Tryamour, özellikle de sana canım :), senin emeğin ve katkın büyük :), şu an biz bu duruma geldiysek eğer bil ki senin sayende.
Ehehe veee mutlu sooonHayırlı olsun tatlım artık darısı başımıza
Kızlar :)))), an itibariyle onunla buluşmaktan geliyorum :)), bu saate kadar beraberdik, dünde beraberdik saatlerce, artık sevgiliyiz , söz verdiğim gibi gelişmeleri yazıyorum :), daha da yazıcam. :))) bu konuda bana yardımcı ve destek olan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum :))))))))))))), Tryamour, özellikle de sana canım :), senin emeğin ve katkın büyük :), şu an biz bu duruma geldiysek eğer bil ki senin sayende.
Allah daim etsin mutlulugunuzu canımm
güzel sonuclanmıss bu çok güzel çok sevindimmm
Amin canım inşallah :), çok sağol bebeğim :), inşallah seninki de böyle sonuçlanıcak inşallah :), inanıyorum ben.
sagol tatlımm inşallahh
umut dünyası işte bakalımm
Amin canım çok sağol :), inşallah sende çok mutlu olursun böyle bi aşkla :), nihayet beyefendi aşkını ilan etti bugün, seni seviyorum dedi, bende biliyorum aşıksın bana dedim , görsen çok komiktik , liseli aşıklar gibiydik.
sagol tatlımm inşallahh
umut dünyası işte bakalımm
:) Olacak olacak inşallah senin için de güzel şeyler olacak
aamiiiinnnn
sizin sayenizde umutlarım hep taze kalıyor vallaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?